- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
Dün oldu bugün oldu yarında olsun mu çok zor seyler Allah isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Dün oldu bugün oldu yarında olsun mu çok zor seyler Allah isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Tamam canım cok sagolPozitif olduktan 24 36 saat içinde catliyo canım dun ve bugün olduğu iyi olmuş yarin da yap bence
Hangı dönem için 1 kez dıyosun ben ıkı gündür gırıyorum bugünde gir dıyorlar yanı 1 yeterli olurmu bilemem ama Allah bilir o isterse olur1 kez ilişki yeterli midir
Merhaba bende hamile kalmaya calisyorum bu ay ovulasyon testi aldim sizin ilk denemeniz miydi ben 2 ay dir deniyorum olmadiovalasyon testiyle 3 hafta 4 gunluk ogrendim ayni 5 gun vardi adete kizardi yumurtlama gunundeki gibi arkasina hcg testi yaptim idrarda ondada cikti sik idrara gidiyorum gece uyuyamiyorum tivalete gitmekten en belirgin oydu bnde
Ovulasyon günü içinHangı dönem için 1 kez dıyosun ben ıkı gündür gırıyorum bugünde gir dıyorlar yanı 1 yeterli olurmu bilemem ama Allah bilir o isterse olur
Hangi testi kullandiniz ilk ayda mi hamile kaldnizEki Görüntüle 1911020 ovulasyon testim bugün koyulaşmaya başladı günde bir kez yapıyorum yorumlar mısınız yumurtlama için daha koyu mu olması gerekiyo
Benim bir suru sorum var :) ilk cocuk mu yoksa korunmayi biraktgn ilk ay miydiCok sukur ben ovulasyon testi kullandgm ilk ay hamile kaldm.
Sorusu olan arkadaslara yardmci olablrm :)
Bilmiyorum ama sanırım daha fazla ilişki olması lazımOvulasyon günü için
Sadece ovulasyon günleri mi ilişkin oldu hangı günler oldu yanı hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallahBenim bir suru sorum var :) ilk cocuk mu yoksa korunmayi biraktgn ilk ay miydi
Yaa imkansız gibi öyle olması günde anca 1 kezBilmiyorum ama sanırım daha fazla ilişki olması lazım
Sen günde bir kez ilişki yeterlimi diye soruyosun1 kez ilişki yeterli midir
EvetSen günde bir kez ilişki yeterlimi diye soruyosun
Eee yeterli tabı bıtane ya gün aşırı yada hergün bikere
Tamam canım teşekkürlerEee yeterli tabı bıtane ya gün aşırı yada hergün bikere
Rica ederimTamam canım teşekkürler
yok canım ben bıraktıktan 3 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim kimyasalın üstüne 2 adet gördüm hamile kaldım 2 ay ovalasyon testi kullandım daha çok yeni denemeye başlamışsın yeni alışıyordur rahmin 3 ay ve sonrası bekle olacaktır Allah in izniyleMerhaba bende hamile kalmaya calisyorum bu ay ovulasyon testi aldim sizin ilk denemeniz miydi ben 2 ay dir deniyorum olmadi
İnsallah oyle olur cunku ilk ay olcak sandim ve olmayinca o kdar buyuk bi hayal kirikligi yasadim ki insallah adetim bitince testi kullanmaya baslicam testi kullanirkende size danisablir miyim kullanmis biri olrakyok canım ben bıraktıktan 3 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim kimyasalın üstüne 2 adet gördüm hamile kaldım 2 ay ovalasyon testi kullandım daha çok yeni denemeye başlamışsın yeni alışıyordur rahmin 3 ay ve sonrası bekle olacaktır Allah in izniyle
Okyanus daha önce de bana yazmıstın hatırlarsan çift çizgi oldu benım resmını yukledım ama emın degılım bugun ıkıncı cızgı şiliklestı gene adetimin 13.gunu çift çizgi oldu üç 12 13 14 ilişki oldu sence daha yarın ve diğer günler ilişkiye gerek var mı birde 11. Gün ilişkin niye olmadı dıyenler var sence kacırmışımmıdır yumurtalamayıyok canım ben bıraktıktan 3 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim kimyasalın üstüne 2 adet gördüm hamile kaldım 2 ay ovalasyon testi kullandım daha çok yeni denemeye başlamışsın yeni alışıyordur rahmin 3 ay ve sonrası bekle olacaktır Allah in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?