Fotoğraf atabilirsen bende bakayım Bi canımDenedim laboquick vardı elimde negatif gözüküyor adet sancısı var böyle ama bakalım ya bugün pekte üstünde durmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotoğraf atabilirsen bende bakayım Bi canımDenedim laboquick vardı elimde negatif gözüküyor adet sancısı var böyle ama bakalım ya bugün pekte üstünde durmadım
Tabii kiii hemen ekliyorum ;Fotoğraf atabilirsen bende bakayım Bi canım
Canımı sıkmıyorum ya acele edip oldu bittiye gerek yok hayırsıysa güzel olsun geç olsun sağlıklı hayırlı olsun yeter inşallah en yakın zamanda görmemiz dileğiyleHakkında hayırlısı olsun canım yoksa bile canını sıkıp kendine stres yapma inan o zaman daha da zorlaşıyor vakti zamanı ne zamansa o zaman geliyor umarım en kısa zamanda hamileyim mesajını görürüm
Hafif bunda da gördüm sanki adetin geçmişmiydi peki canımTabii kiii hemen ekliyorum ;
Üsteki ovulasyon altta ki normal
Yani ben bir şey göremiyorum normal de hem böyle adet de olacakmışım gibi hissediyorum da bikmEki Görüntüle 2999885
Ovulasyon da gecenkine göre koyu çıkmış istersen bir kan testi yaptırTabii kiii hemen ekliyorum ;
Üsteki ovulasyon altta ki normal
Yani ben bir şey göremiyorum normal de hem böyle adet de olacakmışım gibi hissediyorum da bikmEki Görüntüle 2999885
Maalesef bu sabah regl oldumHafif bunda da gördüm sanki adetin geçmişmiydi peki canım
Anlamadım bende neden böyle olduOvulasyon da gecenkine göre koyu çıkmış istersen bir kan testi yaptır
Bugün regl olduuummm sol kasık ağrısı ile devam ediyorum artık yolumaİnşallah inşallah. Sonuçlarını burada paylaş olur mu
Hayırlısı olsun kuzum daha vakti değil demek ki inşallah bir dahaki aya motivasyonunu yüksek tut umarım en kısa zamanda anne olursunMaalesef bu sabah regl oldum
Canım bir şey sorucam ovulasyon testi ile norm test arasında ki fark neHayırlısı olsun kuzum daha vakti değil demek ki inşallah bir dahaki aya motivasyonunu yüksek tut umarım en kısa zamanda anne olursun
Biri gebelik testi diğeri ise yumurtlamanı takip ettiğin testCanım bir şey sorucam ovulasyon testi ile norm test arasında ki fark ne
Ovulasyon testi normal de yumurtlama dönemini takip edebilmek adına yapılan test türü LH hormonunun değerini bu test ile daha iyi takip edebilirsin çift çizgi görüyorsan bil ki 2-3 gün içerisinde yumurtlama çatlayacak o yüzden çocuk düşünüyorsan o zamanları değerlendirebilmek adına kontrollerini sağlayabileceğin bir test normal test ise hcg hormonunun takip ettiğin bir test çeşidi hcg hormonu da sadece gebelikte pik veriyor eğer çift çizgi görüyorsan bil ki hamilesin ama bir çok kişi de ovulasyon testinde hamile olduğunu da görmüş muhtemelen hcg hormonu hemen pik vermeyip ovulasyon testinde yakaladığı içindir. Mesela benim de 2 gün regl gecikti elimde ovulasyon vardı testi yaptım 2 çizgi çıktı ama normal test negatif muhtemelen regl olucam diye öyle oldu regl yakın yumurtam çatladı her bünye farklı işteCanım bir şey sorucam ovulasyon testi ile norm test arasında ki fark ne
Peki bir şey daha sormak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha test yaptırmali mıyım senceOvulasyon testi normal de yumurtlama dönemini takip edebilmek adına yapılan test türü LH hormonunun değerini bu test ile daha iyi takip edebilirsin çift çizgi görüyorsan bil ki 2-3 gün içerisinde yumurtlama çatlayacak o yüzden çocuk düşünüyorsan o zamanları değerlendirebilmek adına kontrollerini sağlayabileceğin bir test normal test ise hcg hormonunun takip ettiğin bir test çeşidi hcg hormonu da sadece gebelikte pik veriyor eğer çift çizgi görüyorsan bil ki hamilesin ama bir çok kişi de ovulasyon testinde hamile olduğunu da görmüş muhtemelen hcg hormonu hemen pik vermeyip ovulasyon testinde yakaladığı içindir. Mesela benim de 2 gün regl gecikti elimde ovulasyon vardı testi yaptım 2 çizgi çıktı ama normal test negatif muhtemelen regl olucam diye öyle oldu regl yakın yumurtam çatladı her bünye farklı işte
Ne kadar da bir düzensiz meselaPeki bir şey daha sormak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha test yaptırmali mıyım sence
Canm bu test inanma hep yanlış cikartiyo 5 dk içinde çıktıysa ikinci çizgi tamam ama sonra illa kuruma çıkıyor bu da
Birde idrarrini fazla damlatmisin