- 13 Ocak 2021
- 327
- 315
- 53
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
-
Ümit vermek gibi olmasın ama adete yakın ovulasyon testinin pik olması gebe oldgnun belirtisi oluyor ama dedigim gibi ümit vermeyimKızlar bugünde test yaptım ve dünden de koyu çıktı bugün 24.gün ve regle 5 gün kaldı bir bakar mısınız bu ne anlama geliyor
Öyle mi dersin tekrar yumurtlama mı oluyor diye düşünüyorum ama regle 5 gün kalada olur mu ki birde dünden daha koyu çıktı bugün ama işte bir umut gebelik olabilir mi diye düşünüyorumÜmit vermek gibi olmasın ama adete yakın ovulasyon testinin pik olması gebe oldgnun belirtisi oluyor ama dedigim gibi ümit vermeyim
Olablr istersen erken gebelij testi yapablrsin beklemek istemiyorsanÖyle mi dersin tekrar yumurtlama mı oluyor diye düşünüyorum ama regle 5 gün kalada olur mu ki birde dünden daha koyu çıktı bugün ama işte bir umut gebelik olabilir mi diye düşünüyorum
Anlayabiliriz ama ovülasyon testi net yumurtlama gününü gösteriyor birde her ay aynı miktarda akıntı olmayabiliyor benim önceki aylar çok akıntım vardı mesela bu ay çok çok az oldu karışık işler işte bir umut insan işe yarar diye yapıyorYumurtaldigimiz günleri vajinadan gelen salgiyla anlayamiyormuyuz neden ovulasyon testi gerekiyor ?
Yok korkuyorum şimdi test yapmaya daha 5 gün var tek çizgi görmek istemiyorum artıkOlablr istersen erken gebelij testi yapablrsin beklemek istemiyorsan
Ya zaten az kalmış biliyorum zor ama sabret :)inşallah gebelik vardırYok korkuyorum şimdi test yapmaya daha 5 gün var tek çizgi görmek istemiyorum artık
İnşAllah canım ne olur dua et yarın inşAllah test yapacağım varsada çıksın Allahın izniyleYa zaten az kalmış biliyorum zor ama sabret :)inşallah gebelik vardır
Ümit edip hayal kırıklığına uğramak çok zor. Rabb'im kalbinize göre versin inşallah bebiş vardır. Allah'ım sizinde bizlerinde kucağımizi boş bırakmasın tez vakitte hamilelik haberlerimizi buradan paylaşırızİnşAllah canım ne olur dua et yarın inşAllah test yapacağım varsada çıksın Allahın izniyle
Ben dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın canımÜmit edip hayal kırıklığına uğramak çok zor. Rabb'im kalbinize göre versin inşallah bebiş vardır. Allah'ım sizinde bizlerinde kucağımizi boş bırakmasın tez vakitte hamilelik haberlerimizi buradan paylaşırız
Gebelik vaaaarrrBen dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın canım
İnanamıyorum ya ovülasyon testide koyu çıkmasa test yanlış diyeceğim ama inanamıyorumGebelik vaaaarrr
Canım benimm sabah Allah izin verirse gideceğim duanı eksik etme ne olur. Eğer gerçekten varsa haber vereceğim sizleredeYa ben bile heyecanlandım. Dünden beri yazışıyorduk. Hayırlısı canım senin için. Çok sevindim senin adına.
Tamam canım edeceğim. İnşallah hayırlı haberlerini alırız. Darısı bizim başımızaCanım benimm sabah Allah izin verirse gideceğim duanı eksik etme ne olur. Eğer gerçekten varsa haber vereceğim sizlerede
Hayırlı olsunBen dayanamayıp gebelik testi yaptım bakar mısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?