Kızlar merhaba benim hormonlarımda tembellik var geçen tam günümde regl oldm ama bi damla bi damla mart ayının 23 regl olmam gerekiyodu 10 gün geçiktim fakat hala olmadım yaklaşık 15 martta şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim betahcg yapıldı 0.469 çıktı doktor gebelik yok dedi sonrasında regl agrısı gibi ağrılarm devam etti gögüslermin ağrısından uyuyamdm uçları özellikle çok ağrıyodu fakat bu son bir haftadır herşey geçti gögsümü sıkınca hafif bir ağrı var okdr üç gündür başlayan mide ağrısı şikayetim var bu seferde sabah mide bulantısı ama kusma yok evde ovülasyon testi vardı iki gündür yapıyorum resmini eklicem t çizgisi ilk kopkoyu çıkıyor sonra c çizgisi beliriyo sizce yumurtlamamı hamilelik olabilirmi ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testi ile gebelik
- Konu Sahibi 140614
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ovülasyontesti gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Çok teşekkür ederim hamilelik testi yoktu ondan yapmadım almakta istemiyorm çıkmazsa üzülürüm bildiğim kadarıyla yumurtlama üst üste iki gün çıkıyo üçüncü gün çatlama oluyor sanırım dimi ? Yarında yaptığımda bu kadar baskın çıkarsa t gebelik testi alacağım rabbim hayırlısını nasip etsinCanım bece sen hamilesin t çizgisi hamilelikte bu kadar patlar gebelik testi varsa yap çıkar çıkmaza değerlendir yumurtlama da olabilir ama bana hamilesin gibi geldi inşallah hamilesindir
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
sen yinede değerlendir ne olur ne olmaz yarın da yap bu kadar koyu çıkarsa test yap zaten belli olur inşallah hayırlı haberi alırsın canımÇok teşekkür ederim hamilelik testi yoktu ondan yapmadım almakta istemiyorm çıkmazsa üzülürüm bildiğim kadarıyla yumurtlama üst üste iki gün çıkıyo üçüncü gün çatlama oluyor sanırım dimi ? Yarında yaptığımda bu kadar baskın çıkarsa t gebelik testi alacağım rabbim hayırlısını nasip etsin
İnşllh canım çok teşekkür ederimsen yinede değerlendir ne olur ne olmaz yarın da yap bu kadar koyu çıkarsa test yap zaten belli olur inşallah hayırlı haberi alırsın canım
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Yok henüz canım devam et yapmaya inşallah hayıla sonuçlansınBende geciktim lh testi bu şekil çıktı sizce varmı
Adetim gecikti 8 gün başımda dönüyorYok henüz canım devam et yapmaya inşallah hayıla sonuçlansın
Sadece bir kere gecikti bu 2 oluyor 8 günde normal Bi gecikme mi bilemiyorum lh testi böyle çıktı gebelik testi negatif cıkıyorNormaldede geçikmen oluyormu ilk geçikmense bence gebelik testi al canım benim sürekli geçikmem olduğu için ben tereddütlüyüm ondan almadm gebelik test evde ovülasyon vardı onunla yaptm
Eklentiler
Gebelik testi negatif çıkıyorsa ozmn senin yumurtlama canımSadece bir kere gecikti bu 2 oluyor 8 günde normal Bi gecikme mi bilemiyorum lh testi böyle çıktı gebelik testi negatif cıkıyor
Tebrik ederim hamilesiniz... bizlerde dua istiyoruz lütfen...Bende geciktim lh testi bu şekil çıktı sizce varmı
Sizce benim attığımda pozitifmi ? İnşllh ikimizde hamileyizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşllahTebrik ederim hamilesiniz... bizlerde dua istiyoruz lütfen...
Bu ovülasyon testi ama böyle cıkınca pozitif mi oluyor??Tebrik ederim hamilesiniz... bizlerde dua istiyoruz lütfen...
- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Hayır ovulayson bile pik olmamış daha koyulaşana kadar devam edin.Bu ovülasyon testi ama böyle cıkınca pozitif mi oluyor??
- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Ovılasyon pozitif ancak yumurtluyorda olabilirsiniz iki gün üst üste tekrarlayın. Gebelik testi almicaksanız egerSizce benim attığımda pozitifmi ? İnşllh ikimizde hamileyizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşllah
Canım benim adetim 8 gün gecikti o yüzden bu lh testi ni yaptımHayır ovulayson bile pik olmamış daha koyulaşana kadar devam edin.
Genelde gün gecikince doğru çıkabiliyormuş bi eczaneden normal test alamazmsnz en azından acaba sorusu olmazdı kafanızda...Bu ovülasyon testi ama böyle cıkınca pozitif mi oluyor??
- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Anladım okudum zaten gecikme çok şeyden kaynaklı olabilir . Ancak bu süreçte yumurtlamada gerçekleşebilirCanım benim adetim 8 gün gecikti o yüzden bu lh testi ni yaptım
Testi sabah mı yapayım sizceGenelde gün gecikince doğru çıkabiliyormuş bi eczaneden normal test alamazmsnz en azından acaba sorusu olmazdı kafanızda...