• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

140614

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
85
43
8
30
Kızlar merhaba benim hormonlarımda tembellik var geçen tam günümde regl oldm ama bi damla bi damla mart ayının 23 regl olmam gerekiyodu 10 gün geçiktim fakat hala olmadım yaklaşık 15 martta şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim betahcg yapıldı 0.469 çıktı doktor gebelik yok dedi sonrasında regl agrısı gibi ağrılarm devam etti gögüslermin ağrısından uyuyamdm uçları özellikle çok ağrıyodu fakat bu son bir haftadır herşey geçti gögsümü sıkınca hafif bir ağrı var okdr üç gündür başlayan mide ağrısı şikayetim var bu seferde sabah mide bulantısı ama kusma yok evde ovülasyon testi vardı iki gündür yapıyorum resmini eklicem t çizgisi ilk kopkoyu çıkıyor sonra c çizgisi beliriyo sizce yumurtlamamı hamilelik olabilirmi ?

Eklentiler

• 9F52E62C-DAD1-4080-866F-DE050F932237.jpeg
    9F52E62C-DAD1-4080-866F-DE050F932237.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 124
Canım bece sen hamilesin t çizgisi hamilelikte bu kadar patlar gebelik testi varsa yap çıkar çıkmaza değerlendir yumurtlama da olabilir ama bana hamilesin gibi geldi inşallah hamilesindir

Canım bece sen hamilesin t çizgisi hamilelikte bu kadar patlar gebelik testi varsa yap çıkar çıkmaza değerlendir yumurtlama da olabilir ama bana hamilesin gibi geldi inşallah hamilesindir
Çok teşekkür ederim hamilelik testi yoktu ondan yapmadım almakta istemiyorm çıkmazsa üzülürüm bildiğim kadarıyla yumurtlama üst üste iki gün çıkıyo üçüncü gün çatlama oluyor sanırım dimi ? Yarında yaptığımda bu kadar baskın çıkarsa t gebelik testi alacağım rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲🏼

Çok teşekkür ederim hamilelik testi yoktu ondan yapmadım almakta istemiyorm çıkmazsa üzülürüm bildiğim kadarıyla yumurtlama üst üste iki gün çıkıyo üçüncü gün çatlama oluyor sanırım dimi ? Yarında yaptığımda bu kadar baskın çıkarsa t gebelik testi alacağım rabbim hayırlısını nasip etsin 🤲🏼
sen yinede değerlendir ne olur ne olmaz yarın da yap bu kadar koyu çıkarsa test yap zaten belli olur inşallah hayırlı haberi alırsın canım :KK36:

Bende geciktim lh testi bu şekil çıktı sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20200402_131002.jpg
    IMG_20200402_131002.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 125
Normaldede geçikmen oluyormu ilk geçikmense bence gebelik testi al canım benim sürekli geçikmem olduğu için ben tereddütlüyüm ondan almadm gebelik test evde ovülasyon vardı onunla yaptm

Normaldede geçikmen oluyormu ilk geçikmense bence gebelik testi al canım benim sürekli geçikmem olduğu için ben tereddütlüyüm ondan almadm gebelik test evde ovülasyon vardı onunla yaptm
Sadece bir kere gecikti bu 2 oluyor 8 günde normal Bi gecikme mi bilemiyorum lh testi böyle çıktı gebelik testi negatif cıkıyor 😐😔

Eklentiler

• IMG_20200402_141938.jpg
    IMG_20200402_141938.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 109
Sizce benim attığımda pozitifmi ? İnşllh ikimizde hamileyizdir rabbim isteyen herkese nasip etsin inşllah 🤲🏼
Ovılasyon pozitif ancak yumurtluyorda olabilirsiniz iki gün üst üste tekrarlayın. Gebelik testi almicaksanız eger

Back