Ovulasyon testi ile gebelik var mıı?

Benimde reglime 5 gün var dü yaptım çok silik çizgi vardı bugün tekrar yapacağım
O silik çizgiler artık benim kolumu kanadımı kırdı… gerçekten o kadar fazla yanılttı ki sayısını bilmiyorum ama umarım senin vardır hayırlı haberlerle inşallah

O silik çizgiler artık benim kolumu kanadımı kırdı… gerçekten o kadar fazla yanılttı ki sayısını bilmiyorum ama umarım senin vardır hayırlı haberlerle inşallah
Ne zamandan beri gebelik deniyorsun,üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,şansımız her ay tekrar artıyor olacak ben inanıyorum

kızlar benim de adetime 4 gün var göğüs hassasiyeti ve karın kaşık ağrısı yaşıyorum . Ovulasyon testiyle takip ediyorum iki gündür bi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1318.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 43
kızlar benim de adetime 4 gün var göğüs hassasiyeti ve karın kaşık ağrısı yaşıyorum . Ovulasyon testiyle takip ediyorum iki gündür bi bakar mısınız
T çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attım

Eklentiler

• 1000109035.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar benim reglim bir gün gecikti ama düzensiz olduğum için emin olamıyorum. Elimde gebelik testi yok ovulasyon testi denedim burda okumuştum gebelik durumunda da T çizgisi koyu çıkıyor diye. Benimkine bi bakabilir misiniz?

T çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attım
Siz ne zaman yapmıştınız . Benim daha 4 günüm var ilk attığımı bugün yaptım . 2 gün önceden yapmaya başladım ve ilk yaptığıma göre koyulaştı biraz . Adet günüme kadar koyulaşma ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG_1319.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 32
Var gibi duruyor . İmkanın olduğun da hemen gebelik testi yapmalısın . Senin yerine ben heyecanlandım resmen umarım vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…