Tamam çoook teşekkür ederim1 2 saat sonra test yapıp atıyım şu an sıvı alımı çok yaptım
O silik çizgiler artık benim kolumu kanadımı kırdı… gerçekten o kadar fazla yanılttı ki sayısını bilmiyorumBenimde reglime 5 gün var dü yaptım çok silik çizgi vardı bugün tekrar yapacağım
Ne zamandan beri gebelik deniyorsun,üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,şansımız her ay tekrar artıyor olacak ben inanıyorumO silik çizgiler artık benim kolumu kanadımı kırdı… gerçekten o kadar fazla yanılttı ki sayısını bilmiyorumama umarım senin vardır hayırlı haberlerle inşallah
Ne zamandan beri gebelik deniyorsun,üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,şansımız her ay tekrar artıyor olacak ben inanıyorum
Üzülme ben 6 sene oldu istiyorum5 aydır deniyoruz
Yaa peki var mı bi sağlık sorunun ? Umarım Rabbim nasip ederÜzülme ben 6 sene oldu istiyorum
Az önce yaptım bende reglime son 5 günn
Eşimin testleri biraz düşük üstüne düşmeyince bir baktık 6 sene geçmiş..Yaa peki var mı bi sağlık sorunun ? Umarım Rabbim nasip eder
Az önce yaptım lh testi 2 dakikada böyle oldu t çizgisi daha koyuTamam çoook teşekkür ederim
Durdukça koyulaşıyor iyiceAz önce yaptım lh testi 2 dakikada böyle oldu t çizgisi daha koyu
T çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attımkızlar benim de adetime 4 gün var göğüs hassasiyeti ve karın kaşık ağrısı yaşıyorum . Ovulasyon testiyle takip ediyorum iki gündür bi bakar mısınız
Siz ne zaman yapmıştınız . Benim daha 4 günüm var ilk attığımı bugün yaptım . 2 gün önceden yapmaya başladım ve ilk yaptığıma göre koyulaştı biraz . Adet günüme kadar koyulaşma ihtimali var mıT çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attım
Var gibi duruyor . İmkanın olduğun da hemen gebelik testi yapmalısın . Senin yerine ben heyecanlandım resmen umarım vardırKızlar benim reglim bir gün gecikti ama düzensiz olduğum için emin olamıyorum. Elimde gebelik testi yok ovulasyon testi denedim burda okumuştum gebelik durumunda da T çizgisi koyu çıkıyor diye. Benimkine bi bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 3575844
Dayanamadım hastaneye gidiyorum umarım güzel haberler veririm.Var gibi duruyor . İmkanın olduğun da hemen gebelik testi yapmalısın . Senin yerine ben heyecanlandım resmen umarım vardır
Güzel dileklerim seninle inşallah mutlu haberi alır gelirsin bize de haber etDayanamadım hastaneye gidiyorum umarım güzel haberler veririm.
Güzel dileklerim seninle inşallah mutlu haberi alır gelirsin bize de haber et
Anladım çok teşekkür ediyorum zahmet ettinizT çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?