Ovulasyon testi ile gebelik var mıı?

O silik çizgiler artık benim kolumu kanadımı kırdı… gerçekten o kadar fazla yanılttı ki sayısını bilmiyorum😔 ama umarım senin vardır hayırlı haberlerle inşallah 🌸🫠
Ne zamandan beri gebelik deniyorsun,üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,şansımız her ay tekrar artıyor olacak ben inanıyorum 🥰

Eklentiler

• IMG_5932.webp
    IMG_5932.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_5930.webp
    IMG_5930.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 40
kızlar benim de adetime 4 gün var göğüs hassasiyeti ve karın kaşık ağrısı yaşıyorum . Ovulasyon testiyle takip ediyorum iki gündür bi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1318.webp
    IMG_1318.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 43
kızlar benim de adetime 4 gün var göğüs hassasiyeti ve karın kaşık ağrısı yaşıyorum . Ovulasyon testiyle takip ediyorum iki gündür bi bakar mısınız
T çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attım

Eklentiler

• 1000109035.webp
    1000109035.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar benim reglim bir gün gecikti ama düzensiz olduğum için emin olamıyorum. Elimde gebelik testi yok ovulasyon testi denedim burda okumuştum gebelik durumunda da T çizgisi koyu çıkıyor diye. Benimkine bi bakabilir misiniz?
IMG_6516.webp

T çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attım
Siz ne zaman yapmıştınız . Benim daha 4 günüm var ilk attığımı bugün yaptım . 2 gün önceden yapmaya başladım ve ilk yaptığıma göre koyulaştı biraz . Adet günüme kadar koyulaşma ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG_1319.webp
    IMG_1319.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar benim reglim bir gün gecikti ama düzensiz olduğum için emin olamıyorum. Elimde gebelik testi yok ovulasyon testi denedim burda okumuştum gebelik durumunda da T çizgisi koyu çıkıyor diye. Benimkine bi bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 3575844
Var gibi duruyor . İmkanın olduğun da hemen gebelik testi yapmalısın . Senin yerine ben heyecanlandım resmen umarım vardır

Back
X