Tamam çoook teşekkür ederim1 2 saat sonra test yapıp atıyım şu an sıvı alımı çok yaptım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam çoook teşekkür ederim1 2 saat sonra test yapıp atıyım şu an sıvı alımı çok yaptım![]()
O silik çizgiler artık benim kolumu kanadımı kırdı… gerçekten o kadar fazla yanılttı ki sayısını bilmiyorumBenimde reglime 5 gün var dü yaptım çok silik çizgi vardı bugün tekrar yapacağım![]()
Ne zamandan beri gebelik deniyorsun,üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,şansımız her ay tekrar artıyor olacak ben inanıyorumO silik çizgiler artık benim kolumu kanadımı kırdı… gerçekten o kadar fazla yanılttı ki sayısını bilmiyorumama umarım senin vardır hayırlı haberlerle inşallah
![]()
Ne zamandan beri gebelik deniyorsun,üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,şansımız her ay tekrar artıyor olacak ben inanıyorum![]()
Üzülme ben 6 sene oldu istiyorum5 aydır deniyoruz![]()
Yaa peki var mı bi sağlık sorunun ? Umarım Rabbim nasip ederÜzülme ben 6 sene oldu istiyorum
Az önce yaptım bende reglime son 5 günn
Eşimin testleri biraz düşük üstüne düşmeyince bir baktık 6 sene geçmiş..Yaa peki var mı bi sağlık sorunun ? Umarım Rabbim nasip eder![]()
Az önce yaptım lh testi 2 dakikada böyle oldu t çizgisi daha koyuTamam çoook teşekkür ederim![]()
Durdukça koyulaşıyor iyiceAz önce yaptım lh testi 2 dakikada böyle oldu t çizgisi daha koyu
T çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attımkızlar benim de adetime 4 gün var göğüs hassasiyeti ve karın kaşık ağrısı yaşıyorum . Ovulasyon testiyle takip ediyorum iki gündür bi bakar mısınız
Siz ne zaman yapmıştınız . Benim daha 4 günüm var ilk attığımı bugün yaptım . 2 gün önceden yapmaya başladım ve ilk yaptığıma göre koyulaştı biraz . Adet günüme kadar koyulaşma ihtimali var mıT çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attım
Var gibi duruyor . İmkanın olduğun da hemen gebelik testi yapmalısın . Senin yerine ben heyecanlandım resmen umarım vardırKızlar benim reglim bir gün gecikti ama düzensiz olduğum için emin olamıyorum. Elimde gebelik testi yok ovulasyon testi denedim burda okumuştum gebelik durumunda da T çizgisi koyu çıkıyor diye. Benimkine bi bakabilir misiniz?Eki Görüntüle 3575844
Dayanamadım hastaneye gidiyorum umarım güzel haberler veririm.Var gibi duruyor . İmkanın olduğun da hemen gebelik testi yapmalısın . Senin yerine ben heyecanlandım resmen umarım vardır
Güzel dileklerim seninle inşallah mutlu haberi alır gelirsin bize de haber etDayanamadım hastaneye gidiyorum umarım güzel haberler veririm.![]()
Güzel dileklerim seninle inşallah mutlu haberi alır gelirsin bize de haber et![]()
Anladım çok teşekkür ediyorum zahmet ettinizT çizgisi daha koyu olmalı resim ekledim ben şu gebeyim sizin için lh testi yaptım attım