• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovülasyon testi ile gebelik planım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jenyfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
215
83
98
merhaba:) 4ay önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım. yeniden hamile kalmak istiyorum ve ovülasyon testi ile yumurtlama günümü takip ederek günleri değerlendirdik. bat 5şubat. merakla bekliyorum 10gün sonrasını :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeye devam edicem ve buraya sonucu yazıcam :)

Harikasın ❤️ İnşallah bebek yoldadır, güzel haberlerini bekleriz

Ben de ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım..

Bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor resmen. 🤭
Inşallah bir an önce gelir miniklerimiz sağlıkla. 🤍

merhaba:) 4ay önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım. yeniden hamile kalmak istiyorum ve ovülasyon testi ile yumurtlama günümü takip ederek günleri değerlendirdik. bat 5şubat. merakla bekliyorum 10gün sonrasını :) bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeye devam edicem ve buraya sonucu yazıcam :)
Bnde 4subati bekliyorum, guzel sonuclar olsun insaallah 😍🤲

Ben de ağustosta kürtaj olmak zorunda kaldım..

Bekliyoruz ya günler geçmek bilmiyor resmen. 🤭
Inşallah bir an önce gelir miniklerimiz sağlıkla. 🤍
yaşamayan anlamaz.. inşallah, umudu kaybetmeden o güzel günü bekleyelim 😇😇🥳🥳

yaaaa😇😇 inşallah canım.
erken gebelik testleri varmış. 1hafta sonra yapmayı düşünüyorum ben😊
Ben korkuyorum erken testlerden.gunu gecmeden yapilan testlerden.Sonradan koyulasmiyo kimyasal oluyo insan gorduguyle kaliyo.2defa geldi basima. AMA, sen istersen tabiki yap🤗Rabbim hayirla (+)gostersin, 🤲hemde ilk testte kooppppkoyu gostersin 🥰

Ben korkuyorum erken testlerden.gunu gecmeden yapilan testlerden.Sonradan koyulasmiyo kimyasal oluyo insan gorduguyle kaliyo.2defa geldi basima. AMA, sen istersen tabiki yap🤗Rabbim hayirla (+)gostersin, 🤲hemde ilk testte kooppppkoyu gostersin 🥰
ben de istemediğim sonuçla karşılaşırım diye korkuyorum ama bi yandan da aşırı merak ediyorum😊😇😇 kelebekler uçuyo sanki içimde de öğrenince duracaklar gibi😅😅 daha 10gün var nasıl geçer ki zaman yaa🙈🙈

ben de istemediğim sonuçla karşılaşırım diye korkuyorum ama bi yandan da aşırı merak ediyorum😊😇😇 kelebekler uçuyo sanki içimde de öğrenince duracaklar gibi😅😅 daha 10gün var nasıl geçer ki zaman yaa🙈🙈
Ben bilsem bi 😁hee,biliyom Aslinda, saymayinca geciyo.Yapma gulum boswer.silik cikincada koyulasacakmi diye dusunup durmaktan iyidir😊

Adetime 3 kala test yaptım dayanamadım 😢😢 tertemiz negatif benim bu aydan pekte umudum kalmadı

Eklentiler

• IMG_20210125_133934.webp
    IMG_20210125_133934.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 42
Back
X