Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Bugünkü ovulasyon testim. 🥰🌺(Adetime 6 gün kaldı, hcg testi negatif. )
20200703_170708.webp

Merhabalar, lh Testi gebeliği vermez, daha önce yumurtlama gördü iseniz bu 2. Yumurtlamadir muhtemelen, değerlendirin, Allah gönlünüze göre versin.. bi gebelik testi alın, inşallah gebesinizdir💜
Ben ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu

hamilelik düşüncesinden beri forumda testlerle alakalı neredeyse tüm başlıkları okudum. Bugün itibariyle ben de ovulasyon testiyle hamileliğimi öğrendim kızlar. Hemen erken gebelik testini yaptım. dayanamadım akşama da kan testi yaptım. Allahım isteyen herkese nasip etsin. fotoğraf yüklicem inşallah becerebilirim56B5B72A-9940-44C6-A05A-9F447B15BD3B.webp

hamilelik düşüncesinden beri forumda testlerle alakalı neredeyse tüm başlıkları okudum. Bugün itibariyle ben de ovulasyon testiyle hamileliğimi öğrendim kızlar. Hemen erken gebelik testini yaptım. dayanamadım akşama da kan testi yaptım. Allahım isteyen herkese nasip etsin. fotoğraf yüklicem inşallah becerebilirimEki Görüntüle 2657655
Öncelikle hayırlı olsun inşaAllah canım benim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Adete kaç gün kala gebelik testi ile öğrendin? 🥰

Öncelikle hayırlı olsun inşaAllah canım benim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Adete kaç gün kala gebelik testi ile öğrendin? 🥰

ben pcos um. Maalesef adet düzenim yok 35 ila 58 gün arasında olurum. Ovulasyon sayesinde 45. Günümde yumurtlamayı yakaladım. Yumurtlamadan bugüne kadar 13. Gün geçti. Ovulasyona devam ediyordum. Bugün herzamankinden daha fazla koyulaşınca şüphelendim. erkende de normal kaset tipi testte de çıktı

ben pcos um. Maalesef adet düzenim yok 35 ila 58 gün arasında olurum. Ovulasyon sayesinde 45. Günümde yumurtlamayı yakaladım. Yumurtlamadan bugüne kadar 13. Gün geçti. Ovulasyona devam ediyordum. Bugün herzamankinden daha fazla koyulaşınca şüphelendim. erkende de normal kaset tipi testte de çıktı
Ayy rabbim hayırla kucağına almayı nasib etsin.Bende heyecanlandım şimdi inşallah bizlerede hayırla nasib olur 😍🥰

Kızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmam 😞 bugun gene deneme amaçlı başka bir marka test yaptım idrarda hiç çıkmadı çizgi anlıyamıyorum 😢

Kızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmam 😞 bugun gene deneme amaçlı başka bir marka test yaptım idrarda hiç çıkmadı çizgi anlıyamıyorum 😢
Ben yaşadım ama malese kimyasal idi ilk 13 ile öğrendim 2 gün sonra 20 oldu ve 2 gün sonda regl oldum

Merhaba benim bugün 35,64 olmuş dün 23,14 tü kimyasalda böyle olurmu artış çok korkuyorum
Hayır canım olmuyor. Gebelik testi yap idrarda koyulaşması lazım kimyasalda asla koyulaşmıyor hayalet çizgi olarak devam ediyor kimyasalda iki günde Anca benim bu kadar artmıştı senin 1 günde artmış sen büyük ihtimalle sağlıklı gebeliksin

Hayır canım olmuyor. Gebelik testi yap idrarda koyulaşması lazım kimyasalda asla koyulaşmıyor hayalet çizgi olarak devam ediyor kimyasalda iki günde Anca benim bu kadar artmıştı senin 1 günde artmış sen büyük ihtimalle sağlıklı gebeliksin
İnşallah bugün adet olmadım inşallah olmam birkaç hün daha olmazsam doktora gidicem ama çok ağrım var kasıkta ve belde

Back
X