• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Kızlar merhaba, bir süredir bu forumu okuyorum çok şey öğrendim, daha yeni üye oldum. Sizlere bir sorum olacak bu ayın 19 20 sinde ovulasyon testi C ve T aynı gibiydi 21 inde pik oldu, bu durumda 22 sinde yumurtladım 22 sinde silikleşti, daha sonra Bi kaç kere daha silik gördüm devam etmedim, bugün son testi tekrar denedim pik gördüm i, 2.kez mi yumurtluyorum? Reglime yaklaşık 1 hafta var. Çok fazla gebelik belirtim yok 3 4 gündür aşırı ateş basması var o kadar, aynı zamanda ilk defa bu ay ısı takibi de yapıyorum bugün ölçtüğüm en yüksek ısıyı gördüm bu durumda yumurtlama olur mu? Sizlerün benzer tecrübesi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Ovulasyon testi ve ısı grağifi böyle, normalde uygulama 22 sini yumurtlama günü olarak belirledi, bugün testi pik olarak girince yumurtlamayı 18 ine attı??Kafam çok karıştı.

Eklentiler

• Screenshot_20200629_223159.webp
    Screenshot_20200629_223159.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20200629_223316.webp
    IMG_20200629_223316.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20200629_223159.webp
    Screenshot_20200629_223159.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar alttakini de az önce yaptım, çatlamış mıdır 🤔

Eklentiler

• IMG_20200629_231402.webp
    IMG_20200629_231402.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 40
Ovulasyon testi ve ısı grağifi böyle, normalde uygulama 22 sini yumurtlama günü olarak belirledi, bugün testi pik olarak girince yumurtlamayı 18 ine attı??Kafam çok karıştı.
Canım benim de tam da dediğin gibi oldu adete 1 hafta varken bence lh hormonumuz yeniden yükselişe geçiyor bugün adet günüm (Gerçi regl olmadım ama her an gelebilir) mesela ikinci çizgi çok silik oyüzden regl 2 3 gün varken tekrarla

Evet canım dün lekelenmem geldi bugün regliye döndürdü 🤷🏻‍♀️ sen ne durumdasn
Ben de her an olabilirdi. Geldi gelecek öyle hissediyorum ama daha henüz gelen giden yok bu ay yine birlikte takip edelim bakalım ne zaman yumurtlayacağız birde adet gününden bugün den itibaren ateşini ölç bunu not al bir de buna bakalım bu ay birlikte. ☺️

Ben de her an olabilirdi. Geldi gelecek öyle hissediyorum ama daha henüz gelen giden yok bu ay yine birlikte takip edelim bakalım ne zaman yumurtlayacağız birde adet gününden bugün den itibaren ateşini ölç bunu not al bir de buna bakalım bu ay birlikte. ☺
Belki olmazsn ya daha erken regli sancılarının olması ikinci kez görduğun gunden 14 gün sonra gelir eger gebelik olmadysa senin bu ağrıların insallah gebeliktendir... tüp bebek icin randevu aldım kuzum ya artık ona başlayalım dedim 😞 cok ama çok yıprandım

R Raziue ben de yumurtlamadan 16 gün sonra regli oldum... normalde de yumurtlamadan 16 gun sonra reglim gelirdi o degismedi ama 2 hafta ileri attım tarihi sana da haber vereyim dedim canım sen napıyosun

Belki olmazsn ya daha erken regli sancılarının olması ikinci kez görduğun gunden 14 gün sonra gelir eger gebelik olmadysa senin bu ağrıların insallah gebeliktendir... tüp bebek icin randevu aldım kuzum ya artık ona başlayalım dedim 😞 cok ama çok yıprandım
Kime gideceksin ben de çok yıprandım ama eşim hemen tüp bebek istemiyor ben önce aşılama düşünüyorum önümüzde ki ay ben de gideceğim doktora tekrardan

R Raziue ben de yumurtlamadan 16 gün sonra regli oldum... normalde de yumurtlamadan 16 gun sonra reglim gelirdi o degismedi ama 2 hafta ileri attım tarihi sana da haber vereyim dedim canım sen napıyosun
Seninle çok aynıyız bende ovulasyon da iki çizgiyi gördükten 16 gün sonra regl oluyorum.

Kime gideceksin ben de çok yıprandım ama eşim hemen tüp bebek istemiyor ben önce aşılama düşünüyorum önümüzde ki ay ben de gideceğim doktora tekrardan
Önce bir aşılama denersnz canim biz denedik tekrar denemek istemedim aşılamada da hız sorunu varsa etki etmiyor ne yazık ki ondan tüp bebeğe karar verdik irenbe tüp bebek var bizim burada orada başlıcaz bakalım

Önce bir aşılama denersnz canim biz denedik tekrar denemek istemedim aşılamada da hız sorunu varsa etki etmiyor ne yazık ki ondan tüp bebeğe karar verdik irenbe tüp bebek var bizim burada orada başlıcaz bakalım
Biz de de hareket problemi. Var acaba hiç zaman kaybı yapmasak mı biz de ya 😏

O zaman seninde 16 gün eklemen gerekiyor canım benim 14 hazranda görmustum piki bugun oldum
Ozaman benim bat 2 Temmuz yani daha 2 gün var oyüzden olmadım daha 🙈😂 allahım yarabbşm bat uzadı da uzadı normalde 29. Günüm de en geç 30. Günüm de regl olurdum ama bu ay çok uzadı bu ne böyle 😂 şimdi 33. Günü bekliyorum. Ozaman bugün 31. Gün 16 Haziran da pik oldu

Biz de de hareket problemi. Var acaba hiç zaman kaybı yapmasak mı biz de ya 😏
Ay o zaman hic onada para vermeyin bizde hiz soruni oldugu icin doktor rahime kataterle spermleri koyuyor ama tüplere gidip yumurtlari dölleyemiyorlar hareketleri az olunca ben de bunu bilmedgm icin aşılama diyodum denedik ögrenmis olduk siz bosuna uğraşmayın o zaman canım

Ay o zaman hic onada para vermeyin bizde hiz soruni oldugu icin doktor rahime kataterle spermleri koyuyor ama tüplere gidip yumurtlari dölleyemiyorlar hareketleri az olunca ben de bunu bilmedgm icin aşılama diyodum denedik ögrenmis olduk siz bosuna uğraşmayın o zaman canım
Söylediğin iyi oldu canım. İleri hareketliniz kaçtı bizim 11m idi en son

Back
X