- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Anladım canım Bekle bakalım değerim artacak mı belirtilerin var mi herhangiAdetimin ilk gününde canım. Bir gün önce de barizdi ama koyu değildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım Bekle bakalım değerim artacak mı belirtilerin var mi herhangiAdetimin ilk gününde canım. Bir gün önce de barizdi ama koyu değildi
Aynen bu guzel bir bekleyis olacak sen evde testlerle artısı kontrol edersn canım insallah sabrın sonu güzel olsunİnşallah canım teşekkür ederim beklicek artık yapıcak bir şey yok
Ağzıma ara ara metal tadı geliyor bir tek. Diğer belirtiler bende her ay oluyor zaten canım o yüzden bir şey diyemiyorum. Mide bulantısı vs benim adet belirtilerin aynı zamandaAnladım canım Bekle bakalım değerim artacak mı belirtilerin var mi herhangi
İnşallah canım benim. Hepimiz için.Aynen bu guzel bir bekleyis olacak sen evde testlerle artısı kontrol edersn canım insallah sabrın sonu güzel olsun![]()
Ya öyle sey düşünme bu ay olmazsa öbur ay insallah canımTamam canım benim sağolasın sizin de başınızı ağrıttım baya hakkınızı helal edin
Sen gebelik testi yaptn mı hiçBen de burda gebelik yazınca hemen ovulasyon yapasım geliyor of ya yine yaptımdayanamadım yine
asla t C den daha koyu olmuyor ama asla da silinmiyor.
biz artık bu şekilde anlaşıyoruz canım yumurtlarımla
Bir kere yaptım dedim fazla idrar koydum bozuldu bir daha yapmadımSen gebelik testi yaptn mı hiç![]()
Bir kere yaptım dedim fazla idrar koydum bozuldu bir daha yapmadım![]()
Varya normalde. Zaten hep yaparım adete. Kadar ovuyu hiç. Koyulaşmadı yumurtlamadan sonra ama bu ay hi. Belirtim yok hiç birşeyim yok karın ağrısı dışında ovulasyo. Bu sefer koyu çöküyorheyecandan heralde ovu testlerin baya net çıkıyor aslında kac gün kaldı regliye
Tam olarak kaç gün var canım bak ben regliye 3 gün kala tekrar yumurtlama gordüm belki yumurtlama oluyodur degerlendirirsn tabi eger cizgiler siliklesirseVarya normalde. Zaten hep yaparım adete. Kadar ovuyu hiç. Koyulaşmadı yumurtlamadan sonra ama bu ay hi. Belirtim yok hiç birşeyim yok karın ağrısı dışında ovulasyo. Bu sefer koyu çöküyoranlamadım gitti
Normalde takvime göre Pazartesi olmam gerekiyor ama geç yumurtladım salı olurum herhalde ya Pazartesi ya salı ya ş ya 3 gün var ya 4Tam olarak kaç gün var canım bak ben regliye 3 gün kala tekrar yumurtlama gordüm belki yumurtlama oluyodur degerlendirirsn tabi eger cizgiler siliklesirse
Resmi hemen mi cektin canımBen gebelik testi yaptım şimdi negatif benim ki tescillendiyumurtalarımın benimle. Eğlenmesi bu. Ay olanlar
Evet canım yaptım çektim ama durunca da birşey değişmedi aynı yaniResmi hemen mi cektin canım
Hayali cizgisi var ama kurumada olabilir tabi canımEvet canım yaptım çektim ama durunca da birşey değişmedi aynı yani![]()
Yok kız çizgi falan hayalisi bile yokHayali cizgisi var ama kurumada olabilir tabi canımonlarada çok inanmamak lazm
ahhahaha o benim manyaklığım kuzum otomatik çizgi koyuyorum kafayı yemiş durumdayımYok kız çizgi falan hayalisi bile yokben göremiyorum öyle birşey yani