- 25 Haziran 2020
- 183
- 176
- 53
- 33
Ay senin ki baya koyubence bar gebelik benim de yarın 10. Gün ben de yapacağım bakalım
İnşallah ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay senin ki baya koyubence bar gebelik benim de yarın 10. Gün ben de yapacağım bakalım
Seni o kadar iyi anliyorum ki ben de subatta kürtaj yasadim tam duzene gormeyi beklerken ve ovulasyonlari takip ediyorum. Farklı olarak aldim ben de sabah öğlen ve aksam yaptim belki biri yanlis cikarsa diye ortalamasını aldim senden iki gun once yumurtlama oldu. Beklemedeyim Allah bilir artik. Kimyasal derken cerrahi müdahale yapıldımı bence de bakma hüsran yaşamamak adina canım. Ama belirtilerini muhakkak kaydet ve cok iyi bence pik gününü degerlendirmen umutlanmamak elde değil. Gecikmesinden 5 gun gecmesine sabredersen insallah daha saglikli sonuclar çıkar uzuntu olursa da sabri olur16 Haziranda da (adetin 17. Günü) pik yakaladım 17 Haziranın(adetin 18. Günü) sabahı yine koyuyken akşamı silikleşti yani pik 16 Haziran ☺☺ Ovulasyon yapıyormusun sen de.
Ben Şimdi evde değilim test aldım saat10 da geçeceğim eve su içmeyi 1 saat önce bıraktım hemen farklı marka ovulasyon ile bakacağım erken gebelik testi de aldım onu da yarın yada cumartesi saban yaparım artık. Pozitifi görürsem bile kana gitmicem nisanda kimyasal yaşadım onu birdaha görüp heveslenip hüsran olsun istemiyorum. Oyüzden bat üstüne 1 hafta geçtikten sonra gideceğim doktora ( tabi sabredebilirsem)![]()
Canım adete yakin hep cikoyor leke umitlenmemek elde değil ama insallah olur bebişinBayanlar merhabaBAT'a 4 gün var ve yumurtlama tarihinden sonraki 10.gün bugün. Gebelik testi için haftasonunu beklemek istiyorum. Ovülasyon testi ile de gebelik belli oluyor dendiği için denemek istedim. Yorumlayabilir misiniz?Eki Görüntüle 2654490
Canım adete yakin hep cikoyor leke umitlenmemek elde değil ama insallah olur bebişin
Yok yerleşmeden düştü kanda 13 beta çıktı adet tarihimden 5 gün sonra adet oldumSeni o kadar iyi anliyorum ki ben de subatta kürtaj yasadim tam duzene gormeyi beklerken ve ovulasyonlari takip ediyorum. Farklı olarak aldim ben de sabah öğlen ve aksam yaptim belki biri yanlis cikarsa diye ortalamasını aldim senden iki gun once yumurtlama oldu. Beklemedeyim Allah bilir artik. Kimyasal derken cerrahi müdahale yapıldımı bence de bakma hüsran yaşamamak adina canım. Ama belirtilerini muhakkak kaydet ve cok iyi bence pik gününü degerlendirmen umutlanmamak elde değil. Gecikmesinden 5 gun gecmesine sabredersen insallah daha saglikli sonuclar çıkar uzuntu olursa da sabri olur
Amin Insallah Allah bizlerin de duasini görsünİnşallahRabbim hayırlısıyla nasip etsin herkese
Kimileri operasyon geçiriyor ya ondan sordum demekki olusmadan vücut atıyor onu. Vardır bir hayır belki çocuk tutunsa da hamilelikte ani kayıp yaşayacaktın o yönden daha fazla hüzün ve uzun zaman alırdı. Bir de rahim onun hatalı bi gebelik olduğunu anlayınca atar diye doktordan dinlemiştim aslında doğal bi koruma. Bikac ay once yada sonra önemli değil Allah sonunu da güzel eyler insallah. Yarin da yapacakmisin LH testiYok yerleşmeden düştü kanda 13 beta çıktı adet tarihimden 5 gün sonra adet oldum
canım ne yaptın merak ettim var mı bebişYaaaa en sonunda kafayı yemesek iyi ama gerçekten![]()
Aynen biraz iniş çıkış olmuş canım lh hormonunda zaten vücudumuzda sürekli olan bir hormonŞimdi yaptım bu da silikbenim dalgalanmalar hormonla alakalı anlaşıldı bu ay boş geçti benim büyük ihtimalle
Çok heyecanlıDün aldığım başka marka test atmıştım yapar yapmaz ya 1 saat sonra sanırım kuruduğu için böyle oldu ben kurumaya bağlı koyulaştığını düşünüyorum bugün yine yaptım atacağım birazdan
Bel ağrısı çok ve akıntım çok ama benim bence yok diğerimde göğüs uçlarım adetime 1 hafta varken çok acımış be göğüslerim Şişmişti. Bunda hiç göğüs hassasiyeti yok ben benden ümidi kestim bu arada benim ovulasyonlar sabah silik akşamları koyu çıkıyor tabi kısaca adet yaklaştı diye böyle bence daha yapmayı düşünmüyorum zaten bata 3 4 gün kaldı artık bu saatten sonra kendimi kötüye alıştırdım . Bu da son ovulasyon testi 5 dk önce yaptımÇok heyecanlıyaptiktan on dakika sonra nasıldı? koyulaştıkça da yorum yapma durmumuzu etkiliyor işte. Ben kesinlikle kendime bakmıyorum seninkini takip ediyorum. Belirti kaydediyorum. Senin belirtilerin ne canım göğüslerde dolgunluk bel ağrısı falan varmı
benim de tam dediğin durumda moralim biliyomusun o yüzden gecen ay kaydettiğim belirtilerin farklı durumunu yaşıyorum şuan. genelde hormondan ilk etkilenen de göğüs dolgunluğu bence. Zaten gebelikle adet belirtisi cok benziyor bizim yaptığımız sadece vücudu daha cok strese sokup diğer ay da vücudu fazla stresle baş etmek zorunda bırakıyoruz. sen yine de adetin olursa veya gecikirse yaz belirtileri de. varsa ona göre hem kabulleniş hem stressiz ve huzurlu vücut döllenmeye uygun yumurta oluşturuyor. O yüzden belirtileri kaydetmek daha onemli bence zaten en buyuk belirti 5 veya 7 gun gecikme. Haberdar et yine ama ovulasyonu adetine bikac gün yapma bence stres yüklüyor. Varsa da o mutluluk bikac güne geliyor. eğer yoksa o üzüntü diğer yumurtlamayi stresli yapıyor işteBel ağrısı çok ve akıntım çok ama benim bence yok diğerimde göğüs uçlarım adetime 1 hafta varken çok acımış be göğüslerim Şişmişti. Bunda hiç göğüs hassasiyeti yok ben benden ümidi kestim bu arada benim ovulasyonlar sabah silik akşamları koyu çıkıyor tabi kısaca adet yaklaştı diye böyle bence daha yapmayı düşünmüyorum zaten bata 3 4 gün kaldı artık bu saatten sonra kendimi kötüye alıştırdım . Bu da son ovulasyon testi 5 dk önce yaptım
adetiniz gelmediyse bi de gebelik testi yapsanız daha sağlıklı yorumlayabiliriz aslındaKızlar ben de ovu testiyle gebelik için bugün deneme yaptım. T çizgisi c den koyu çıktı. Bugün normalde adetimin ilk günü. Bu arada foto atıcam ama beceremedim. Neyse bugün hamilelik testi aldım ovu testi koyu çıkınca. İlk idrarla yapmadım testi ama negatif çıktı. Moralim bozuldu. Bunu yaşayan var mı aranızda? Moralim çok bozuk![]()
Gebelik testi yaptım negatif çıktıadetiniz gelmediyse bi de gebelik testi yapsanız daha sağlıklı yorumlayabiliriz aslında
ilk on gun icinde gebelik yanlış cikabiliyor ya belki ondan olabilir insallah bebek olirGebelik testi yaptım negatif çıktı
İnşallah hayırlısı olsun. Böyle bir şey yaşayan yok sanırım benden başkailk on gun icinde gebelik yanlış cikabiliyor ya belki ondan olabilir insallah bebek olir