Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler yardımcı olurmusunuz lütfen

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
32
Kizlar ben femera kullandim bu ay 18mm buyudu yumurtam iki tane ama catlatma ignesi vermedi doktor biraz daha buyusun diye derken 3 gun sonra ovulasyon yaptim pik yapti o gun yumurtlamisim degerlendirdik neyse ertesi gun gittim doktora yumurtlamissin 2 yumurtanda gitmis gorunmuyor dedi bugun adet gecikmemin 3. Gunu evde ovulasyon testi vardi dayanamadim onu yaptim onunlada gebelik ogrenenler oldugunu duydum bi bakarmisiniz damlatir damlatmaz 2 cizgide belirginlesti basina boyle bisey gelen varmi

Eklentiler

• 20230226_104237.webp
    20230226_104237.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 144
Ovulasyonun gebelik göstereceğini sanmıyorum gebelik için hcg ölçen bir test olmalı yanıltıcı olabilir bu

Ovulasyonun gebelik göstereceğini sanmıyorum gebelik için hcg ölçen bir test olmalı yanıltıcı olabilir bu
Gebelik testi yarin sabah yapacagim ovulasyon testi cok fazlaydi birinifeda edeyim dedim hep ikinci cizgi silik çıkardıilk defa ikiside koyu cikti yumurtlamamin ustunden 19 gun gecti ikinci kez yumurtlamis olamam heralde diyr supheye dustum bi an

Gebelik testi yarin sabah yapacagim ovulasyon testi cok fazlaydi birinifeda edeyim dedim hep ikinci cizgi silik çıkardıilk defa ikiside koyu cikti yumurtlamamin ustunden 19 gun gecti ikinci kez yumurtlamis olamam heralde diyr supheye dustum bi an
Sonuç ne oldu acaba, ben de aynı durumdayım da

Sonuç ne oldu acaba, ben de aynı durumdayım da
Ben hamileyim ve bu konuyu çok merak ettiğim için evdeki ovulasyon testlerinden yapmıştım anında ikinci çizgi belirip kopkoyu oldu pik olduğu günlerdeki gibi

Amin çok teşekkür ederim darısı başınıza
Ne kadar oldu adetiniz gecikeli?
Aslında bugün olmam lazımdı. 29. Gündeyim Genelde gününde olur ama bir gün geciktiği de olur o yüzden test almamıştım. Evde bi ovülasyon testi vardı onu yaptım t çizgisi bayağı belirgin çıktı. Ben pcos olduğum için hiç pik görmemiştim ama bu baya kırmızı yani araştırmak istedim doğru çıkıyor mu diye. Doğru değil diyenler de olmuş bekliyorum o yüzden

Gebelikte lh hormonu da yükseldiği için ovülasyon tesleri gebeliği gösterebiliyor bende bu şekilde öğrenmiştim ovülasyon testimin iki çizgisi de koyu çıktığı gün hem gebelik testinde silik çizgi gördüm hem de beta hcg 76 çıkmıştı

Merhaba arkadaşlar benim adetime daha sekiz gün var ama beli ağrısı ve göğüs ağrısı var göğüs ucu kararma yok ama ayrıca çok sık idrara çıkıyorum bunlara bakınca gebelik verir istiyor ancak ovülasyon testi tek çizgi gösteriyor sizde de böyle olmuş muydu umut fakirin ekmeği her şeyi bebeğe bağlıyorum artık

Merhaba arkadaşlar benim adetime daha sekiz gün var ama beli ağrısı ve göğüs ağrısı var göğüs ucu kararma yok ama ayrıca çok sık idrara çıkıyorum bunlara bakınca gebelik verir istiyor ancak ovülasyon testi tek çizgi gösteriyor sizde de böyle olmuş muydu umut fakirin ekmeği her şeyi bebeğe bağlıyorum artık
Gününüz geçince yapin bence ben adetimden 3 gun once yaptim negatif cikti gebelik testim bekledim adetim gecti 2 3 gun gecince ovulasyon testi vardi elimde onu yaptim pozitif cikti kan verdim 418 betahcg 2 gun sonra 1022 oldu biraz erken yapmışsınız

Kizlar ben femera kullandim bu ay 18mm buyudu yumurtam iki tane ama catlatma ignesi vermedi doktor biraz daha buyusun diye derken 3 gun sonra ovulasyon yaptim pik yapti o gun yumurtlamisim degerlendirdik neyse ertesi gun gittim doktora yumurtlamissin 2 yumurtanda gitmis gorunmuyor dedi bugun adet gecikmemin 3. Gunu evde ovulasyon testi vardi dayanamadim onu yaptim onunlada gebelik ogrenenler oldugunu duydum bi bakarmisiniz damlatir damlatmaz 2 cizgide belirginlesti basina boyle bisey gelen varmi
Ben ovulasyon testiyle öğrendim gebe oldugumu ☺️ Sende gebe olabilirsin canım test yaptın mı

Back
X