Nasıl yaptınız nasıl anladınız bilgi verirmisiniz bende denemek istiyorum
Beklenen adet tarihinde yaptım elimde ovulasyon testi vardı ve şu şekilde çıktı. Hatta burda ben de aynı sizin gibi konu açtım, ertesi gün kan verince gebelik çıktıNasıl yaptınız nasıl anladınız bilgi verirmisiniz bende denemek istiyorum
Ben bugün ilk idrarımla hcg testi yaptım 2. Çizgi belli belirsiz çıktı sonra tekrar test alıp yaptığımda negatif çıktı elimde ovülasyon testi kaldı onunla da denemek istiyorum o yüzden sordum canımBeklenen adet tarihinde yaptım elimde ovulasyon testi vardı ve şu şekilde çıktı. Hatta burda ben de aynı sizin gibi konu açtım, ertesi gün kan verince gebelik çıktı
Bat ne zamanBen bugün ilk idrarımla hcg testi yaptım 2. Çizgi belli belirsiz çıktı sonra tekrar test alıp yaptığımda negatif çıktı elimde ovülasyon testi kaldı onunla da denemek istiyorum o yüzden sordum canım
Evet doktorlar alakası yok diyor ama benim yaptığım ovulasyon testi direkt pik çıktı yumurtlamada bile bu kadar coşmamıştı nasıl oluyor anlamadımDoktorlar imkansız diyor ama cikiyor burada cok gördüm
Ben bugün ilk idrarımla hcg testi yaptım 2. Çizgi belli belirsiz çıktı sonra tekrar test alıp yaptığımda negatif çıktı elimde ovülasyon testi kaldı onunla da denemek istiyorum o yüzden sordum canım
Gebelikte LH yukseliyor mu bilgim yok. Oyle olmus sizde.Evet doktorlar alakası yok diyor ama benim yaptığım ovulasyon testi direkt pik çıktı yumurtlamada bile bu kadar coşmamıştı nasıl oluyor anlamadım
Adetime 3 gün var. Bugün sabah ilk idrarımla test yaptım resimdeki gibi hafif silik çıktı sonra dayanamayıp tekrar yaptım bu sefer çıkmadı şuan elimde gebelik testi kalmadı ama içimde Bi kuşku oluştu denemek istedim ovülasyon ileOvulasyonla denemenize gerek yok. Her halukarda cift cizgi cikiyor onda. Sirf denemek icin denemeyin yani. Ben sandim ki evde test yok ovulasyon var o sebeple soruyorsunuz. Test alacaksaniz yine hcg testi alin. Cok hassas o testler. Hemen gösteriyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet doktorlar alakası yok diyor ama benim yaptığım ovulasyon testi direkt pik çıktı yumurtlamada bile bu kadar coşmamıştı nasıl oluyor anlamadı
Yakında kafayı yicem galiba iyice psikolojim bozuldu evimde bir kedim var son zamanlarda karnıma çıkıp uyuyor ona bile takılır oldumDeneyin o zaman. Yarin da bolca hcg alin.
Aynisini ben de yasiyorum. Kardes var mi annecim diyorum. Offf delilik bizimkiYakında kafayı yicem galiba iyice psikolojim bozuldu evimde bir kedim var son zamanlarda karnıma çıkıp uyuyor ona bile takılır oldum
BencedeAynisini ben de yasiyorum. Kardes var mi annecim diyorum. Offf delilik bizimki
Eğer çift çizgi baya belirgin çıkarsa genelde pozitif oluyor. Forumda bolca örnek gördük.Aranızda ovülasyon testi ile hamile olduğunu anlayanlar var mı ?
Evet yukseliyormus. Benim elimde gebelik testi yoktu reglim gecikmisti yapmistim cok kirmizi cikti doktorumu aradim muhtemelen hamilesin dedi. Test yaptik hemen beta yukselmisti. Kimyasal oldu o ayri konu. Sonra doktorumla konuşunca gebelikte lh yükselir demiştiGebelikte LH yukseliyor mu bilgim yok. Oyle olmus sizde.
Gün gün takip edicem evet . Adetime 3 gün var daha erken yaptığım için mi böyle silik çıktı bilemiyorum tabi . İnsan yine de ümitleniyor .Lh pozitif çıksa az silik pozitif çıksa da var ya da yok diye sevinip üzülmeyin açıkçası çünkü burada çok net koyu t çizgisiyle hamile olduğunu öğrenenler var ama aksi çıkan da var
Yine aynı şekilde silik pozitifle de öğrenen var
Belki zamanla artan bir koyuluk varsa gün gün takip edebilirseniz hamile olma ihtimali daha yüksek diyebiliriz ama o da net değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?