• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik anlaşılır mı ?

Evet yukseliyormus. Benim elimde gebelik testi yoktu reglim gecikmisti yapmistim cok kirmizi cikti doktorumu aradim muhtemelen hamilesin dedi. Test yaptik hemen beta yukselmisti. Kimyasal oldu o ayri konu. Sonra doktorumla konuşunca gebelikte lh yükselir demişti
Kimyasal bende yaşadım üzerinden 9 ay geçti gebe kalamadım . Ovülasyon testini de bir denicem

Bata yakin eger t cizgisi koyu ise bi kac gun tekrarla koyu çıkarsa gidip kan da verebilirsin kesinleşmesi için.

Yaptın mı ovulasyon testi ile? Aynı benimde öyleydi bir kaç gündür silik bende az önce ovulasyon testiyle yaptım kop koyu değil ama iki çizgi birbirine yakın senin nasıl?🙈
Ovülasyon ile denemedim hcg testi yaptım bu sabah yine çok silik çıktı

Kızlar benim bugün Pik gününden sonra 8. Günüm ve ovülasyon testlerim tam silikleşmedi. Pik gününden sonra biraz silindi ve öyle kaldı. Bakın bu bugünkü yaptığım ovülasyon testi, bata 6-7 gün var
20201026_131933.webp

Ovulasyonla adete yakın tam pik çıkıyor hamilelikte.. iki hamileliğimdede ovulasyon testi ile öğrendim hcg hayalet çizgi gibiydi..

Kızlar selam. Reglime 2 gün var ve test bittiği için ovülasyon testi yaptım, böyle çıktı. Sizce nedir?

Eklentiler

• E96392FD-9894-4916-8A64-D845243297D2.webp
    E96392FD-9894-4916-8A64-D845243297D2.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 58
Back