Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?

Erdembaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
184
101
53
31
Adetime 4 gün var gebelik testi negatif cıkıyor ama ovulasyon testlerim böyle sizce gebelik var mı ? Kafam karıstı yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• 5F5E0317-2305-42A3-A018-4D320A5E2DAF.jpeg
    127,9 KB · Görüntüleme: 244
Adetime 4 gün var gebelik testi negatif cıkıyor ama ovulasyon testlerim böyle sizce gebelik var mı ? Kafam karıstı yardımcı olur musunuz?
daha zaten koyulasmamıs bu kuzum. yapmaya devam et ovulasyonu 2 gun daha sabıt bı sekılde kalmalı koyulastıgında hıc azalmıycak o t c den daha koyu oluyo :) ılla hamılelık denemez belkı 2 yumurtlama gunun oldu :) adetının gecmesını bekle. :) ya da erken gebelık testı dene.:) bu fotodan pek anlasılmaz yanlıs yonlendırmıs oluruz^^

Gebelik testini ne zaman yapmıştınız ? İnşallah gebeliktir , Rabbim gönlünüze göre versin

Ovülasyon testi, gebelik testinin pik yapacagı kadar hamileliginiz kesinlestgnde dogruyu gösterir. Erken dönemde bir sonuc vermez

Erken gebelik testide negatif sonuc verdi .s inanılmaz belirtilerim var bu arada onu Belirtmeyi unutmuşum o yüzden testleri zorluyorum :) inşallah vardır diyelim teşekkür ederim yine de bilgi için balım.

Ovülasyon testi, gebelik testinin pik yapacagı kadar hamileliginiz kesinlestgnde dogruyu gösterir. Erken dönemde bir sonuc vermez
Hmm bunu bilmiyor
Gebelik testini ne zaman yapmıştınız ? İnşallah gebeliktir , Rabbim gönlünüze göre versin
Çok sağ olun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Ovu testini paylaşım yaptıgım saat yaptım gebelik testini de

Adete 1 kala boyle cikti ve adet oldum ovulasyon gebelik anlasilmaz malesef ancak adetin gectikden sonra yada adet gunu ovu pik yaparsa hamile oldugunu kesinleyebilirisn

Benimde 3 gundur boyle koyu cikiyo hala catlamamismi acaba yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• 20191212_134522.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 177
Bende seninki gibi denedim bir ay once hic net bisey goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…