daha zaten koyulasmamıs bu kuzum. yapmaya devam et ovulasyonu 2 gun daha sabıt bı sekılde kalmalı koyulastıgında hıc azalmıycak o t c den daha koyu oluyo :) ılla hamılelık denemez belkı 2 yumurtlama gunun oldu :) adetının gecmesını bekle. :) ya da erken gebelık testı dene.:) bu fotodan pek anlasılmaz yanlıs yonlendırmıs oluruz^^Adetime 4 gün var gebelik testi negatif cıkıyor ama ovulasyon testlerim böyle sizce gebelik var mı ? Kafam karıstı yardımcı olur musunuz?
Erken gebelik testide negatif sonuc verdi .s inanılmaz belirtilerim var bu arada onu Belirtmeyi unutmuşum o yüzden testleri zorluyorum :) inşallah vardır diyelim teşekkür ederim yine de bilgi için balım.daha zaten koyulasmamıs bu kuzum. yapmaya devam et ovulasyonu 2 gun daha sabıt bı sekılde kalmalı koyulastıgında hıc azalmıycak o t c den daha koyu oluyo :) ılla hamılelık denemez belkı 2 yumurtlama gunun oldu :) adetının gecmesını bekle. :) ya da erken gebelık testı dene.:) bu fotodan pek anlasılmaz yanlıs yonlendırmıs oluruz^^
Hmm bunu bilmiyordum sağ olunOvülasyon testi, gebelik testinin pik yapacagı kadar hamileliginiz kesinlestgnde dogruyu gösterir. Erken dönemde bir sonuc vermez
Hmm bunu bilmiyorOvülasyon testi, gebelik testinin pik yapacagı kadar hamileliginiz kesinlestgnde dogruyu gösterir. Erken dönemde bir sonuc vermez
Çok sağ olun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGebelik testini ne zaman yapmıştınız ? İnşallah gebeliktir , Rabbim gönlünüze göre versin
Ben gordumde noldu adet oldumBen hiç bu kadar belirginini görmemiştim :)
En alttaki test yumurtlama canim pik olmusBenimde 3 gundur boyle koyu cikiyo hala catlamamismi acaba yardimci olurmusunuz
tamam canim tesekkur ederimEn alttaki test yumurtlama canim pik olmus
En kısa sürede güzel haberler alırız inşallahBen gordumde noldu adet oldum
Testin markası ne kuzum cizgiler cok belirgin.Benimde 3 gundur boyle koyu cikiyo hala catlamamismi acaba yardimci olurmusunuz
Insalah canimEn kısa sürede güzel haberler alırız inşallah
Canim paketinde maeka yazmiyor ama innovitaymis sanırım ınstagram sayfasindan aldim cok memnum kaldim tavsiye ederimTestin markası ne kuzum cizgiler cok belirgin.
Benimki de laboquick en iyisi o diyorlar ama benim kafamı karıştırdı bi koyu bi açıkCanim paketinde maeka yazmiyor ama innovitaymis sanırım ınstagram sayfasindan aldim cok memnum kaldim tavsiye ederim
Canım instadan hangi sayfadan aldın bende almak isterim nette satışı yok.Canim paketinde maeka yazmiyor ama innovitaymis sanırım ınstagram sayfasindan aldim cok memnum kaldim tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?