• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?

Tabiki loboquicke gore biraz daha pahali ama tam gosteriyo yumurtlamayi cok net ben laboquicki begenmedim

İyi aksamlar adet başlangıcı 2 aralık bitiş 7 aralık bu ay ovulasyon testi denedim ama emin olamayıp doktora gittim yumurtlama takibi için. 13 aralıkta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış değerlendir dedi.
Adet bitimi itibariyle 8 10 12 14 aralık ilişki oldu değerlendirildi. Yani doktora gitmeden yumurtlama günlermiş. Sizce döllenme olur mu yakalayabilmişmiyimdir. Doktora 13ünde gittim ogünü değil bigün öncesini ve sonrasını değerlendirebilmiştik. O yüzden tedirgin oldum. 11 aydır düşünüyoruz doktor bir sorun yok sadece erken yada geç yumurtluyosun dedi. Çok uzattım kusura bakmayın ama ne düşündüğümü ne hissettiğimi en iyi kadınlar kulübü ortakları anlar :))))) simdiden tesekkürler..

Valla ben laboquick kullandim ilk aydan hamile kaldim suan 14 haftamiz doldu bugun 😍 darisi sizlere insallah bu arada ben erken gebelik testi yaptim cikmadi gebelik 4-5 gun sonra 5tl lik kaset testte cikti bosa erken gebelik testine o kadar para vermeyin bence 🤷🏻‍♀️

Valla ben laboquick kullandim ilk aydan hamile kaldim suan 14 haftamiz doldu bugun 😍 darisi sizlere insallah bu arada ben erken gebelik testi yaptim cikmadi gebelik 4-5 gun sonra 5tl lik kaset testte cikti bosa erken gebelik testine o kadar para vermeyin bence 🤷🏻‍♀️
Bende laboquick kullandım ama hiçbisey anlayamadım benim bilgisizliğim galiba :( ama nolur nolmaz diye adet bitiminden itibaren değerlendirdik 8 10 12 14 aralık değerlendirmelerdi işte 13ünde doktora gittiğimde çatlamış yumurtan dedi. Sanki tutar gibi geliyo bu ay. Çünkü diğer aylar hep yumurtlamanın 14.gününü değerlendirirdikk. Ayy ne bileyim heyecan yaptım yine :(

Bende laboquick kullandım ama hiçbisey anlayamadım benim bilgisizliğim galiba :KK43: ama nolur nolmaz diye adet bitiminden itibaren değerlendirdik 8 10 12 14 aralık değerlendirmelerdi işte 13ünde doktora gittiğimde çatlamış yumurtan dedi. Sanki tutar gibi geliyo bu ay. Çünkü diğer aylar hep yumurtlamanın 14.gününü değerlendirirdikk. Ayy ne bileyim heyecan yaptım yine :KK43:
İnsallah hepiniz verdiginiz bunca emegin karsiligini alirsiniz 🤲🏻 Saglikli ve hayirli evlatlariniz olsun insallah 😍 laboquick buraya atilan cubuk testler kadar hassas degil ama pik oldu mu belli ediyo kendini tabi cubuk testlerde daha bariz belli oluyo yani burda gozlemledigim kadariyla 🤷🏻‍♀️

Kızlar beta hcg sıfır bu ay 11inde olmam gerekiyordu ama adetten 1 hafta önce 5 gun kahverengi lekeler geldi ve hala adet olmadım ovulasyon testlerim pozitif 3 4 gundur ve göguslerim dolgunlaştı agrı var nasıl bidurumun içindeyim bilmiyorum gittiğim doktor hiç açıklama yapmadan gönderiyor ilgilenmiyor yeni bir doktor geldi ona gidicem testimide atıyorum kızlar buraya
15774291605741513920835.jpg

Eki Görüntüle 2564922
Adete 1 kala boyle cikti ve adet oldum ovulasyon gebelik anlasilmaz malesef ancak adetin gectikden sonra yada adet gunu ovu pik yaparsa hamile oldugunu kesinleyebilirisn
Buradaki yorumları okuyarak bu ay ben de yapmıştım. Aynı sizinki gibi çıkmıştı acaba mı yaaa falan derken ertesi günü adet oldum. Artık inancım kalmadı ovü. Testlerinin gebelik gösterdiğine :işsiz:

Back