- 24 Ocak 2022
- 6
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Prmhilal112
-
hayırlısı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)2019 ağustosta evlendim. Hiç korunmamama rağmen gebelik gelişmedi. Sürekli kontrollere gittim muayeneler hormon testleri , eşimin sperm testleri derken Aralık ayında doktorum Hsg için gün verdi ve 3 ocakta hsg çekildim. İşlem sırasında Rahim ağzımın çok dar olduğu ve gebeliğin oluşmamasının sebebinin bu olduğunu söylediler. Yine işlem sırasında darlık açıldı. Gün aşırı ilişki önerdiler. SAT : 27 Aralık, 9 Ocak yumurtlama günümdü. 8-10-12 değerlendirdik. Forumda gezinirken ovulasyon testi ile gebelik öğrenenlerin olduğunu görüp 22sinden başlayıp bügün öğlene kadar toplam 4 test yaptım hepsinde fotoğraftaki görüntü çıktı. Şüphelenip gidip gebelik testi aldım. Gün içinde 2-3 saatlik idrara sıkışıklık ile gebelik ve lh testini aynı anda yaptım. Gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı lh testi ise yine 2 çizgi aynı koyulukta. İşin özeti LH testi ile gebelik gerçekten öğreniliyormuş:) sabah tekrar test vereceğim. Gelişmeleri yazarım:)
Bu arada belirtilerime gelecek olursak 3-4 gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı var. Akıntım arttı ve göğüslerim çok fazla şiş :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben çok bekledim umarım kucağıma sağ salim alırım
Sizinle hikayemi paylaşmak istedim.Sormak istediğiniz bi şey varsa seve seve yardımcı olurum
Güncelleme :)) dayanmayıp eşimle kan vermeye gittik , 133 çıktı sanırım daha çok küçük :) gebelik testim hala silik çıkıyor
İlişkiden ne zamn sonra ovulosyon testi yaptınız da köyü cikti2019 ağustosta evlendim. Hiç korunmamama rağmen gebelik gelişmedi. Sürekli kontrollere gittim muayeneler hormon testleri , eşimin sperm testleri derken Aralık ayında doktorum Hsg için gün verdi ve 3 ocakta hsg çekildim. İşlem sırasında Rahim ağzımın çok dar olduğu ve gebeliğin oluşmamasının sebebinin bu olduğunu söylediler. Yine işlem sırasında darlık açıldı. Gün aşırı ilişki önerdiler. SAT : 27 Aralık, 9 Ocak yumurtlama günümdü. 8-10-12 değerlendirdik. Forumda gezinirken ovulasyon testi ile gebelik öğrenenlerin olduğunu görüp 22sinden başlayıp bügün öğlene kadar toplam 4 test yaptım hepsinde fotoğraftaki görüntü çıktı. Şüphelenip gidip gebelik testi aldım. Gün içinde 2-3 saatlik idrara sıkışıklık ile gebelik ve lh testini aynı anda yaptım. Gebelik testinde 2. Çizgi silik çıktı lh testi ise yine 2 çizgi aynı koyulukta. İşin özeti LH testi ile gebelik gerçekten öğreniliyormuş:) sabah tekrar test vereceğim. Gelişmeleri yazarım:)
Bu arada belirtilerime gelecek olursak 3-4 gündür kasık ağrısı ve bel ağrısı var. Akıntım arttı ve göğüslerim çok fazla şiş :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben çok bekledim umarım kucağıma sağ salim alırım
Sizinle hikayemi paylaşmak istedim.Sormak istediğiniz bi şey varsa seve seve yardımcı olurum
Güncelleme :)) dayanmayıp eşimle kan vermeye gittik , 133 çıktı sanırım daha çok küçük :) gebelik testim hala silik çıkıyor
Normal adet ağrım gibiydi ancak 3-4 gün sürdü test yapmadan öncehayırlısı olsun Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)
ben ilk gebeligimde anlayamamıstım, kist var onlar patladıgı icin cok agrı yapmıstı. sizin kasık agrınız nasıl oldu, boyle sancı girer gibi mi, normal adet agrısı gibi mi
Döllenme ultrason takibine göre 10 ocak görünüyor, yani 12 gün sonra yaptığım ovulasyon testi çift koyu çizgi çıkmış oluyorİlişkiden ne zamn sonra ovulosyon testi yaptınız da köyü cikti
Bnde ovulasyon takıbi yapayım dedim yumurtlamayı gördüm ama hep pik bir şekilde 26 sında adet bitii 1 ve 2 sindede ilişkimiz oldu ama bn 4inde başladım testte 5 sında pik gördük ama 6 7 ve sekizde t koyu görünüyorDöllenme ultrason takibine göre 10 ocak görünüyor, yani 12 gün sonra yaptığım ovulasyon testi çift koyu çizgi çıkmış oluyor
Benim beklenen adet günüm 24üydü , 22sinden itibaren pik görmüştüm. Adet günümde gidip kan vermiştim. Dilerseniz sat sonrası kan verinBnde ovulasyon takıbi yapayım dedim yumurtlamayı gördüm ama hep pik bir şekilde 26 sında adet bitii 1 ve 2 sindede ilişkimiz oldu ama bn 4inde başladım testte 5 sında pik gördük ama 6 7 ve sekizde t koyu görünüyor
Adetten 2 gün önce pik gördünüz yaniBenim beklenen adet günüm 24üydü , 22sinden itibaren pik görmüştüm. Adet günümde gidip kan vermiştim. Dilerseniz sat sonrası kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?