- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.461
MasAllah bu msjdan sonra hamıle oldugunu ogrenmıssınEki Görüntüle 2095767 Kizlar selam yine burdayim 2 yil sonraresime bakip ovulasyon testim hakkinda yorum yaparmisiniz.ikinci cizgi surekli degisken ayrica net yakalayamadim acaba gecmi kaldim testi yapmaya baslamaya.bugun kan testi yaptirdim .0.1 cikti
resim attinmiKızlar ya hayatımda ilk defa test yapıyorum sizce sonuç ne ben anlamadım hemen cevaplarsanız sevinirim
Cnm cüneyt uzuna gittin mi bi forumda okudum gidicem demişsin nasıldı iyimi cevap yazarsan sevinirimKızlar ya hayatımda ilk defa test yapıyorum sizce sonuç ne ben anlamadım hemen cevaplarsanız sevinirim
Canım resim boyutu çok büyük diyor atamıyorum ki.resim attinmi
Canım gidemedim malesef ama o kadar çoook memnun kalan var ki bende merak ediyorumCnm cüneyt uzuna gittin mi bi forumda okudum gidicem demişsin nasıldı iyimi cevap yazarsan sevinirim
Ben Sakarya’dayım onu duydum ama erkek ya alttan filan muayene eder miki sitesinde karından ultrason yapılıyo yazmışlar hepCanım gidemedim malesef ama o kadar çoook memnun kalan var ki bende merak ediyorum
Normal doğum falan yaptırıyor canım bence alttan muayene ediyordur.Ben Sakarya’dayım onu duydum ama erkek ya alttan filan muayene eder miki sitesinde karından ultrason yapılıyo yazmışlar hep
Benim arkadaşım ona gitti tüm tahlilleriyle karından bakmış ilaç falan vermiş üç ay sonra hamile kaldı şimdi kızı varNormal doğum falan yaptırıyor canım bence alttan muayene ediyordur.
Ben sadece tedavi amaçlı gitmek istiyorum zaten cnm doğumu sakaryada yaparımNormal doğum falan yaptırıyor canım bence alttan muayene ediyordur.
Y maşallah darısı bizlere olsun inşallahBenim arkadaşım ona gitti tüm tahlilleriyle karından bakmış ilaç falan vermiş üç ay sonra hamile kaldı şimdi kızı var
Ben testleri bekliyorum işte çıksın da hepsini toparlayacagım iyi bir dr a gösterecegım. Aklımda ilk isim cüneyt beyBen sadece tedavi amaçlı gitmek istiyorum zaten cnm doğumu sakaryada yaparım
Ay ikimizde ona gitcez gibi görünüyo ben bu ay kendimi dinlenmeye bıraktım 3 ay klomen kullandım olmadı bu ayda bırakayım dedim bidahaki ay yeni kan testi ve sperm testi ile gitcem ona hsg de çekilmiştim zaten bakalım nolcak senin testler nasıl bi problem varmıBen testleri bekliyorum işte çıksın da hepsini toparlayacagım iyi bir dr a gösterecegım. Aklımda ilk isim cüneyt bey
İnşallahO
Y maşallah darısı bizlere olsun inşallah
Benim hsg de sol tüp bıraz tıkalıydı ama açıldı dr %95 gebe kalırsın dedi Bakalım bekliyoruz. 17şubatta çektmiştim. 1ay olmadı daha. Smear ve kültür testi yaptırdım devlet hastanesinde sonuçlar daha çıkmadı. Amg ye de adet olunca gideceğim işteAy ikimizde ona gitcez gibi görünüyo ben bu ay kendimi dinlenmeye bıraktım 3 ay klomen kullandım olmadı bu ayda bırakayım dedim bidahaki ay yeni kan testi ve sperm testi ile gitcem ona hsg de çekilmiştim zaten bakalım nolcak senin testler nasıl bi problem varmı
Amg neydi cnmBenim hsg de sol tüp bıraz tıkalıydı ama açıldı dr %95 gebe kalırsın dedi Bakalım bekliyoruz. 17şubatta çektmiştim. 1ay olmadı daha. Smear ve kültür testi yaptırdım devlet hastanesinde sonuçlar daha çıkmadı. Amg ye de adet olunca gideceğim işte
Yumurta sayısı yumurtlama günü falan canım. Ama benim testler tam tersi yapılmış ya normalde en son hsg oluyor ben ilk hsg çektrmişim sonra diğerlerine gitmişimAmg neydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?