- 25 Şubat 2012
- 816
- 178
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.261
ya rüyalarıma giriyo saçma sapan şeyler görmeye başladım . bu bebiş düşüncesi çok etkiliyo artık beni. bu ay gelsin bebişim arık banaaaaaaa
Cnm ins guzelim bnmTatlım başın sağolsun
Olumsuzlukların üzerine güzel haberler alırsın inşallah canımcım.
Geçmiş bayramın kutlu olsun
Bat kaç canım
TebriklerAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Günaydın canımmHadi inşalhah , sevindir bizi
cnm ins sizler aci keder gormeyin insgünaydın bebebğim benım gelir gelmez işler önüme yığıldı valla
senı çok özledim minnoşumtatil güzel geçti eğlendik güldür dr. dediği günüde değerlendirdik gece 3 de yetiştik ve o saatde yaptık
rabbım inş. yüzümüzü güldürür kuzucum sen nasılsın bayram nasıl geçti yiğenımnasıl canımiçi
canım başınsağolsun üzüldüm
bebişinde inş. çabuk gelir evine yerleştin mi
tebrikler canım sağlıkla kucağına al bebişini
bol şanslar tatlım hadii bebiş gelsin inş.
tatlım hamiş olabılırsın bence test yap :18:
içini ferah tut rabbım büyük cok kafaya taktığın için görüyorsun canım rahat ol bakalım
kızlar hepinize iyi akşamlar
kuzucum sanada iyi akşamlar yarın görüşürüz
kızlar günaydın sizlerle pek yazışamadık ama ben sizi hep takip ettim,ovulasyon testiyle gebeliğe hazırlandığım içinbu mutlu haberimi sizlerle de paylaşmak istedim..benim yaklaşık 6-7 aydır adete 10 gün kala lekelenme sorunum oluyodu bunun için doktora gittim ve bana hap verdi bu ay hep hap kullandığım için ve özellikle nette bu hap için hep adet geciktirici olarak yazdığından ihtimal vermedim neyse adet günümde kahverengi lekelnme başladı,adet oluyorum sandım ve sökülmesini bekledim bi türlü sökülmedi,o arada bayram girdi araya tatile gittik dağ tepe bayır gezdik akıntı gittikçe arttı ben hala sökülecek diye bekliyorum..neyse sökülmedi heralde bu hap bana geciktirici etki yaptı dedim ve dün doktora gittim durumu anlattım..alttan muayene etti,rahim temiz,güzel kalınlaşmış dedi..%90-95 gebelik yok ama biz yine de bi kanda baktıralım ona göre bi söktürücü ilaç veriyim dedi..kanı verdim 2 saat sonra netten bakabilirsiniz dediler..1,5 saat sonra nette ölesine takılırken bi giriyim bakıyım dedim ve 80,67 rakamını gördüğümde binlerce saç telimden aşağı kaynar suyun dökülüp,ayak tırnaklarımdan çıktığını hissettim inanılmaz heyecanlandım hemen doktoru aradım hayırlı olsun gebesin dedi,sesi hala kulaklarımda,progestan ve folik asit verdi..8 saatte bir lıyorum 200mg..inşallah şu lekelneme geçer çok korkuyorum akşam eve geldik eşimle otururken kalktı içeri gitti ben de o arada mesaj attım telefonuna;
"babacığım;şimdilik annemleyim' 9 ay sonra da kucağında olacağım inşallah:) bu zorlu süreçte lütfen anneme destek ol..sağlıcakla kavuşmak dileğiyle,seni çok seviyorum,ilk göz ağrın,minik bebeğin:)"
döndü bana baktı ben ağlıyorum gerçekten mi dedi gerçekten dedim ve o da sarıldı bana ağladık güldük mükemmel bi andı,rabbim herkese yaşatsın inşallahhh
ne göğüslerim şiş,ne kasıkta batma var..ara ara başım dönüyo,adet ağrısı giriyo,çıkyo ve çok gazım var..mide bulantım falan yok,sizce bu durumu ciddiye almalı mıyım?
dualarınızı esirgemeyin nolur rabbim hayırla ve sağlıkla bağışlasın meleğimi
egeem hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.benimde bat dündü bu sabh test yaptım tek çizgi kırmızılarda gelmedi.yanlız çok iyi değerlendiremesemde çift çizgiyi 18.ve 19.günde gördüm bebiş olsa bile çok küçüktür.bendede 1 haftadır belim çok ağrıyordu ve dün akşamdan beride acayip şişim ve gaz var yediğim birşeyden olamaz.arada karnım ağrıyor ama c.tesi düğünvar ozaman gelmesinde kırmızılar yada hiç gelmesin
eğer adet olmazsam p.tesiye kadar eve gidince kan testi yaptırıcam
Cnm ins guzelim bnm
cnm ins sizler aci keder gormeyin ins
EGEMN TATLIM gozunaydin
egeem hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.benimde bat dündü bu sabh test yaptım tek çizgi kırmızılarda gelmedi.yanlız çok iyi değerlendiremesemde çift çizgiyi 18.ve 19.günde gördüm bebiş olsa bile çok küçüktür.bendede 1 haftadır belim çok ağrıyordu ve dün akşamdan beride acayip şişim ve gaz var yediğim birşeyden olamaz.arada karnım ağrıyor ama c.tesi düğünvar ozaman gelmesinde kırmızılar yada hiç gelmesin
Canım tebriklerAllah nazarlardan korusun.Sağlıkla al bebeğini kucağına :)
Bu sıralar dikkat et kendine bişeycik olmaz Allah'ın izniyle:)
Belki geç döllenmedir, kırmızılar görünmeden hiç birşey belli olmaz canım unutma.
Canım nerelerdesin, bitirdin mi işlerini
Suayım kuzucum durumlar nasıl
tebrikler canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
darısı bizlerin başına kızlarrr
buarada ben hala test yapamadım, bildiğin korkuyorum :18::18:
bugün 3. gün :18:
günaydın kızlarrr... bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadıkama olmadı hala bebişim... bende bu ay test denemek istiyorum sizce hangi marka testi yapmalıyım bana biraz bilgi verirmisiniz kızlar....
tebrikler canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
darısı bizlerin başına kızlarrr
buarada ben hala test yapamadım, bildiğin korkuyorum :18::18:
bugün 3. gün :18:
kızlar günaydın sizlerle pek yazışamadık ama ben sizi hep takip ettim,ovulasyon testiyle gebeliğe hazırlandığım içinbu mutlu haberimi sizlerle de paylaşmak istedim..benim yaklaşık 6-7 aydır adete 10 gün kala lekelenme sorunum oluyodu bunun için doktora gittim ve bana hap verdi bu ay hep hap kullandığım için ve özellikle nette bu hap için hep adet geciktirici olarak yazdığından ihtimal vermedim neyse adet günümde kahverengi lekelnme başladı,adet oluyorum sandım ve sökülmesini bekledim bi türlü sökülmedi,o arada bayram girdi araya tatile gittik dağ tepe bayır gezdik akıntı gittikçe arttı ben hala sökülecek diye bekliyorum..neyse sökülmedi heralde bu hap bana geciktirici etki yaptı dedim ve dün doktora gittim durumu anlattım..alttan muayene etti,rahim temiz,güzel kalınlaşmış dedi..%90-95 gebelik yok ama biz yine de bi kanda baktıralım ona göre bi söktürücü ilaç veriyim dedi..kanı verdim 2 saat sonra netten bakabilirsiniz dediler..1,5 saat sonra nette ölesine takılırken bi giriyim bakıyım dedim ve 80,67 rakamını gördüğümde binlerce saç telimden aşağı kaynar suyun dökülüp,ayak tırnaklarımdan çıktığını hissettim inanılmaz heyecanlandım hemen doktoru aradım hayırlı olsun gebesin dedi,sesi hala kulaklarımda,progestan ve folik asit verdi..8 saatte bir lıyorum 200mg..inşallah şu lekelneme geçer çok korkuyorum akşam eve geldik eşimle otururken kalktı içeri gitti ben de o arada mesaj attım telefonuna;
"babacığım;şimdilik annemleyim' 9 ay sonra da kucağında olacağım inşallah:) bu zorlu süreçte lütfen anneme destek ol..sağlıcakla kavuşmak dileğiyle,seni çok seviyorum,ilk göz ağrın,minik bebeğin:)"
döndü bana baktı ben ağlıyorum gerçekten mi dedi gerçekten dedim ve o da sarıldı bana ağladık güldük mükemmel bi andı,rabbim herkese yaşatsın inşallahhh
ne göğüslerim şiş,ne kasıkta batma var..ara ara başım dönüyo,adet ağrısı giriyo,çıkyo ve çok gazım var..mide bulantım falan yok,sizce bu durumu ciddiye almalı mıyım?
dualarınızı esirgemeyin nolur rabbim hayırla ve sağlıkla bağışlasın meleğimi
haklısın kafaya çok taktım...klomenimi artırsam acaba günde 5 tane falan kaç tane yumurtlarım acaba hehe
Belki geç döllenmedir, kırmızılar görünmeden hiç birşey belli olmaz canım unutma.
Canım nerelerdesin, bitirdin mi işlerini
Suayım kuzucum durumlar nasıl
kızlarrr
beni destekleyip test yaptırdınız ve çift çizgi çıkttııııı
inanamıyorum yaaa
hemen gidip kan testi de yaptırmam lazımmm
kzılar ne yazacağımız bilemiyorum elim ayağm titriyorr
Isler bitti toparlanmam lazim tasinicam ya hemen karsi trafta ki daireye buronun ustu bakalim gelen giden oluyor neyle ugrascam bilmiyom dun iliski sonrasi kan geldi dedim adet oldum dun sabahtan bu ya tik yok ne gebelige nede adete dair bir belirti yok ya
kızlarrr
inanamıyorum yaaa
canım benım tebrik ederimbebeğini sağlıkla kucağına al inş. rabbım sana bağışlasın miniğini okurken bıle göz yaşlarımı tutamadım darısı başımıza
inş. gelmez canım inş. hamişsindir
sen böyle 5 hap on hap içeyim dersen sonun hiç iyi olmaz kendine yaparsın
ben senı uyarayımda sonra pişman olma bu ayda olmazsa git aşılama yaptır devletde benım kuzenım 2 aşılaması tuttu mesela sende dene
kuzucum günaydın ben iyiyim tatlım ne olsun işte uğraşıyoruz iş güç sen nasılsın belinin ağrısı nasıl oldu mınnosum
yaaa benım gögüslerim acaip ağrıyor ve sızlıyor acaba adetmi olacağım :18:
canım benım tebrik ederimbak minik meleğine kavuştum sağlıkla gelsin darısı başımıza
hemen kan testi yaptır ve muhakkak folik asit içmeye başla
kızlarrr
inanamıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?