- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.241
günaydın kızlarr
tatil sonrası ilk iş günü çok sıkıcı geçiyor
benim bat dündü ve hala gelmedi kırmızılar, test yapmamak için zor tutuyorum kendimi..
günaydın kızlarr
benim bat dündü ve hala gelmedi kırmızılar, test yapmamak için zor tutuyorum kendimi..
kızlar bende bu ay yine bir şey yok bat 16Eylül beklemeye geçtim
Ayy süperr
Ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki
yaa korkuyorum resmen çok garip bişiymiş
karnıma ağrılar giriyor, hah işte gelicek kırmızılar diyorum. iki gündür kendimi dinlemekten yoruldum valla
öğle yemeği arasında yada akşam eve giderken alabilirim test
ugs dediğin karından bakılan ultrason mu canım. onunla baktı zaten
benim bat 20 Ağustos olunca günün geçsin öyle gel kandan bakalım dedi. bi de sakın şimdi kendin test yapmaya kalkma diye tembih etti :44:
neden bilmem
Bende senin ve eniştenin bayramını kutlarım balım.
Bol bol dinlen ve doktorun dediği günü de değerlendir kuzucumm
Seni çok ama çok seviyorum canımıniçi
Slm cnlarim sizleri cok cok ozledim
Iki sefer turkiyeye gittim ikincide kayinpeder vefat etti ona gittik
Cok yiprandik bu sene cok berbat gecti
Ben halen beklemedeyim Allahim selamete cikar ins
Herkesin ayri ayri bayrami mubarek olsun ins
herkese meraba kızlar ben de ovülasyon testini ikinci ayımda denedim ve oldu inşallahh bebeğimi kucağıma almayı da nasip eder Allahım darsı isteyenlerin başına...
günaydın kızlar...çatlatma .ğnemi dün yaptım haydi bakalım çalışmalara devam
günaydın kızlarr
çok güzel haberlerim var rahim duvar kalınlığım 8 mm olmuş sağ yumurtalığım 19*15mm olmuş ve bugün çatlar dedi ve son ilişki günü verdi çok güzel dedi
sol yumurtamda 20*15mm dün yada ondan önceki gün çatlamış ve ve 36 mm sıvı ekosu izlendi inş. bebişim bana gelir kızlar dua edin
suay82, canım çok güzel gelişmeler olmuş hadi hayırlısı olsun inşlh diyelim:))inşlh sonucuda güzel bişekilde bağlanır ve meleğin gelir son denemeler olsun artık dimi? yaa
günaydın bebebğim benım gelir gelmez işler önüme yığıldı valla
senı çok özledim minnoşumtatil güzel geçti eğlendik güldür dr. dediği günüde değerlendirdik gece 3 de yetiştik ve o saatde yaptık
rabbım inş. yüzümüzü güldürür kuzucum sen nasılsın bayram nasıl geçti yiğenımnasıl canımiçi
canım başınsağolsun üzüldüm
bebişinde inş. çabuk gelir evine yerleştin mi
tebrikler canım sağlıkla kucağına al bebişini
bol şanslar tatlım hadii bebiş gelsin inş.
tatlım hamiş olabılırsın bence test yap :18:
çok güzel haberlerim var rahim duvar kalınlığım 8 mm olmuş sağ yumurtalığım 19*15mm olmuş ve bugün çatlar dedi ve son ilişki günü verdi çok güzel dedi
sol yumurtamda 20*15mm dün yada ondan önceki gün çatlamış ve ve 36 mm sıvı ekosu izlendi inş. bebişim bana gelir kızlar dua edin
suay82, canım çok güzel gelişmeler olmuş hadi hayırlısı olsun inşlh diyelim:))inşlh sonucuda güzel bişekilde bağlanır ve meleğin gelir son denemeler olsun artık dimi? yaa
sağol hayatcım inş. gelir bebişim ama hayırlısı olsun canım
Günaydın canımıniçi
Valla meraklandım,geçmiş yazılarını bile okudum acaba gelmeyecekmiydin diye
Çok özledim kuzucum bende seni, bayramın güzel geçmesine çok sevindim, bol bol enerji topladın desene
Şimdi sıra 27ini beklemekte.Bakarsın bana doğumgünü hediyesi verirsin
Allah yüzümüze baksın inşallah canımıniçi ..
Bayram olağandı, dinlendik bol bol.Arife günü temizlik felan emiyle çözdük.Ama benimki gene de rahatsız oldu.Gece bel ağrısından mahvoldum.Hassas kuzucum benim
Canımıniçi tweeterdan bi bayan sana ulaşmak istiyor.Senin gerçirdiğin bi operasyonu geçirecekmiş.Senden bilgi almak istiyormuş.
İstersen tweeterı aç bi konuş.Bana yazdı sana ulaşabilmek için.
KK üye almıyormuş şuan.
oy oy ben sana kıyamam meleğim benım mınnoşum
27 senın doğum günün mü inş. kuzucum sana bu güzel müjdeyi vermek nasip olur bıtanem benım
ya belın çok mu ağrıyorkuzucum bel ağrıları normalmiş ama sık sık dinlenmeye çalış bak emide sana yardım ediyo sen işleri ona devret bebiş olana kadar
minnoşum ben tweet çalışma saati giremıyorum malesef ben ameliyat olmadım kı hiç ne ameliyatı ya kımmış bu kadın allah allah bak şimdi merak ettim deneyım bır bakalım belkı girebilirim
yok twitter giremiyorum öğle saati bakrım kuzucum
canım tweterdaki adı @as_bonj
valla nedir ne değildir bilmiyorum
kuzum ben yazdım ona tanımıyorum kendısını ama bakalım ne operasyonundan bahsediyor bakalım göreceğiz
evliliğinin 2.günü bi operasyon mu geçirdin kuzu.
Onla alakalıymış
hmm anladım tatlım
Evet ya geçirdim ben evlediğimde eşimle birliktelık olamamıştı o yüzden 2 günü operasyon geçirdim çok şükür şuan iyiyiz rahım ağzını açtılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?