- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.961
canım bazı doktorlar çok düz bakıyor olaya, doğrudan 14 gün hesabı yapabiliyor. eğer adet düzensizliğin varsa yumurtayı anlamak için test yapmak daha iyi bence.
benim adetim çok düzensiz, çok hap kullandım düzene girmesi için ama hapı bıraktığım an yine bozuldu. o yüzden teste başladım.
inşallah bu ay gelir bebişin ama gelmezse sakın üzülme, diğer ay test yapmaya başla cnm.
Kızlar selam hepinize.. kızım olacakmış:))
Kızlar selam hepinize.. kızım olacakmış:))
Merhaba kk nın güzel hamiş ve hamiş adayları bende 1.5 yıldır denıyoprum bu ay test aldım normalde reglm 30 gün falan sürer en son 28 temmuzda oldum 2 agustos ta bittim dün bı test yaptım gözle gayt rahat gorulebılcek koyulukta bır cızgıydı 2.cizginın görntusu sızce bukadar erken yumurtluyor olablrmıyım?
günaydın kızlar gününüz güzel olsun hamiş haberleriyle dolsun
hadi kızlar hamiş olmayan kalmasın dekora gitsin topiğimiz
kuzucum bıtanem günaydın nasılsınyiğenım nasıl bakalım uykucular daha siteye girmediniz
benım kırmızılar bıttı ama kasıklarım çok ağrıyor meleğim acaba bu lomen mı yapıyor :26:
günaydın canım...herkes hamile kalsın hehehehe...bu arada test yaptım negatif adete 4 gün falan var ama olsaydı çıkardı heralde....
ovulasyon testini hangi saatlerde yapıyorsunuz ??
ya bu ovulasyon testi silikleşmeye başladı beni delirticek(
günaydın canım...herkes hamile kalsın hehehehe...bu arada test yaptım negatif adete 4 gün falan var ama olsaydı çıkardı heralde....
Günaydınnn güzel anne adaylarııı
Kuzucum canımıniçi günaydın
Yok kuzu uykudan değil işlerden geç kaldım :)
Canım klomen sancı yapabiliyor, normal yani.
Hadi bakalım hakkımızda hayırlı kuzucum gelsin meleğinn
Canım daha net bişey söylenemez.iğne sonrası 14.gün gelmezse eğer kan testi yaptır canım.
Normal testlerle çıkmaz
ovulasyon testini hangi saatlerde yapıyorsunuz ??
günaydın kızlar gününüz güzel olsun hamiş haberleriyle dolsun
hadi kızlar hamiş olmayan kalmasın dekora gitsin topiğimiz
19-22 arası yapıyorum
kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiimçok şükür Rabbim e bugün yada yarın adet olmam lazımdı değerim 244.96 nasıl sizce
Yüce Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere de (sizlere) nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?