ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Canım benim kullan bakalım.Ama 1 aydan fazla kullanma.Ben bi ay kullandım sadece.Herhangi bir sıkıntı oluşmadı sonrasında.
Doktoruna güven kuzucum , hayırlısıyla gelsin minnüşümüzz

yanı çatlamışsa iğne yapmayacak çatlamamışsa mı yapacak doğru mu anladım inş. çatlar bebiş gelir

canım ben doktora gittim doktor kendisi verdi klomeni ben ne oldugunu bilmiyodum ilk ay kullandım kendi kendine çatladılar ikinci ay gene kullandım ama erken çatlama olmuş dedi bende doktorumu degiştirdim memnun degildim çünki adetimin 4. günü gittim doktora kist oldugunu ögrendim çatlatma ignesi niye vurmamışlar sana dedi ikitane yumurta sonradan gelişmiş ve çatlamamış böle işte

of ya of ya ığneyi vurmazsa ya kist olursa

canım korkma ya ilk ay olması düşük ihtimal bende ilk ay oluşmadı ikinci ay oluştu ama sen gene doktoruna söyle ne olur ne olmaz kistler zararsızmış ama yumurta kisti herkezde olurmuş ama büyümesi moralimi baya bozdu sogan suyuna başladım bugün herşey normale dönsün bende artık bebiş çalışmalarına başlamak istiyorum

sağol canım ya ınan çok korktum valla bıde kıst kaldıramıcam artık dr. sıkıldım git git gına geldi ya stresten baş ağrılarım günlerdir geçmiyor süreklı başım ağrıyor şu bayram gelsede gitsek biraz çok bunaldım işlerden

canım bende aynı senin gibi artık başıma agrılar giriyo arada mideme vuruyo allah bizi çok beklettirmesin çok dua ediyorum inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz :26:

anladım canım geçmiş olsun. doktora gittiğimde sorayım açıkaçık ozaman.
benim de geçen sene kist olmuştu, yum çatlamadığı için ama doktor ilaç vermeden ilk ay adetle atılmasını bekleyelim demişti ve ilk ay gitti zaten.
inşallah seninki de hemen gider de bebiş geliş yerine

merhaba arkadaşlar..benide aranıza alırsanız sevinirim..bende bu ay ilk defa deiyorm..test almadım..ama doktor adetin ilk gününden sayarak 12. 14. ve 16. günlerinde ilişki dene dedi...buradaki ovulasyon testini yaptm...15. günü en yüksek gebelik gösteriyo..ben doktorun dediğini yapıyorm...10. günü 12.günü 14.günü denedim...bu akşam 16. günüm...sizce ovulasyon testine göre bu sitenin kaçırdım mı yumurtlamayı...doktor yumurtanın bir gün yaşadığını söledi sperm kalitesi için günaşırı diyorum dedi..kafam karıştı..siz ne dersinz..tecrübeli olan arkadaşlr bana yazarsnz çok sevinirm...

Canım benim kullan bakalım.Ama 1 aydan fazla kullanma.Ben bi ay kullandım sadece.Herhangi bir sıkıntı oluşmadı sonrasında.
Doktoruna güven kuzucum , hayırlısıyla gelsin minnüşümüzz

canım neden bir aydan fazla kullanma dedin...ben bu ay olmazsa doktor diğer ayada verdide bi zararımı olur acaba

yanı çatlamışsa iğne yapmayacak çatlamamışsa mı yapacak doğru mu anladım inş. çatlar bebiş gelir

tabi çatlamışsa iğneye gerek yok zaten...bazı doktorlar çatlamasını bekliyo çatlamazsa iğne yapıyo bazılarıda yumurta büyümüşse hemen yapıyo iğneyi...ama çatlaması gerekli yoksa kist yapıyomuş

canım sen gün aşırı yapmaya devam et söylediğine göre bu aralar yumurtluyosun ve değerlendir. bu şekilde yumurtladığın günü kesin yakalarsın inşallah bebişin gelir hemen

canım sen gün aşırı yapmaya devam et söylediğine göre bu aralar yumurtluyosun ve değerlendir. bu şekilde yumurtladığın günü kesin yakalarsın inşallah bebişin gelir hemen

saolasın...ne bileyim ilk denemem..olur mu bilemem..burayı okudum..tam yumurtladığın gün ilişkiye girersn olur gibi geldi bana okuduklarımdn..spermler 2 gün yaşıyo bide yumurta 1 gün yaşıyo biliyrm...gün aşırı doğru gibi geldi birçok şey okudum kimi gün aşırı kimi hergün ilişki diyo..çok kafa karıştırıcı..stres oluyo insan...teşekkürlr yazdığın için...

canım bende aynı senin gibi artık başıma agrılar giriyo arada mideme vuruyo allah bizi çok beklettirmesin çok dua ediyorum inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz :26:

inş. canım tüm isteyenler hepsi dileklerine kavuşsun

tatlım bakalım zaten bana 15 gün gel dedi gidip görcez

canım bazı doktorlar çok düz bakıyor olaya, doğrudan 14 gün hesabı yapabiliyor. eğer adet düzensizliğin varsa yumurtayı anlamak için test yapmak daha iyi bence.
benim adetim çok düzensiz, çok hap kullandım düzene girmesi için ama hapı bıraktığım an yine bozuldu. o yüzden teste başladım.

inşallah bu ay gelir bebişin ama gelmezse sakın üzülme, diğer ay test yapmaya başla cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…