- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.941
kuzucum benım bende senı cok seviyorummaşallah benım yiğenıme annesını hiç üzmüyor inş. göbüş resimlerinide görürüz mınnosum benım canımıniçi ya inş. bu ay rabbım yüzümü güldürür aslında bana nıye klomen verdi anlamıyorum benım düzenli yumurtlamam var inş. bir zararı olmaz
tatlım dr. banada verdi klomen ilk kez bu ay kullancam ama bana adetin 4. günü başlattı sabah akşam dedi 11 15 kadar ilşki dedei sonra 15 günü vajinalultrason yapılcak dedi ama çatlatma iğnesinden bhsetmedi bak şimdi benı çok korkuttun inan sanada çok üzüldüm
canım yumurtalara bakar çatlaması gereken dönemde çatlamamışssa verecektir çatlatma iğnesini o zaman..çatlamamışşa kesin yapsın ama iğneyi.sonra kist yapıyomuş.
umarım benimkiler çatlamıştır birde kistle uğraşmayım
günaydın cnm sana doktor klomeni nasıl verdi, yani sen mi istedin?
ben daha bu ay başladım denemelere ama bende adet düzensizliği var ve korkuyorum olmazsa diye... acaba doktora gidip klomen mi istesem diye düşündüm ama:44:
Canım benim kullan bakalım.Ama 1 aydan fazla kullanma.Ben bi ay kullandım sadece.Herhangi bir sıkıntı oluşmadı sonrasında.
Doktoruna güven kuzucum , hayırlısıyla gelsin minnüşümüzz
of ya of ya ığneyi vurmazsa ya kist olursa
canım korkma ya ilk ay olması düşük ihtimal bende ilk ay oluşmadı ikinci ay oluştu ama sen gene doktoruna söyle ne olur ne olmaz kistler zararsızmış ama yumurta kisti herkezde olurmuş ama büyümesi moralimi baya bozdu sogan suyuna başladım bugün herşey normale dönsün bende artık bebiş çalışmalarına başlamak istiyorum
sağol canım ya ınan çok korktum valla bıde kıst kaldıramıcam artık dr. sıkıldım git git gına geldi ya stresten baş ağrılarım günlerdir geçmiyor süreklı başım ağrıyor şu bayram gelsede gitsek biraz çok bunaldım işlerden
canım ben doktora gittim doktor kendisi verdi klomeni ben ne oldugunu bilmiyodum ilk ay kullandım kendi kendine çatladılar ikinci ay gene kullandım ama erken çatlama olmuş dedi bende doktorumu degiştirdim memnun degildim çünki adetimin 4. günü gittim doktora kist oldugunu ögrendim çatlatma ignesi niye vurmamışlar sana dedi ikitane yumurta sonradan gelişmiş ve çatlamamış böle işte
Canım benim kullan bakalım.Ama 1 aydan fazla kullanma.Ben bi ay kullandım sadece.Herhangi bir sıkıntı oluşmadı sonrasında.
Doktoruna güven kuzucum , hayırlısıyla gelsin minnüşümüzz
yanı çatlamışsa iğne yapmayacak çatlamamışsa mı yapacak doğru mu anladım inş. çatlar bebiş gelir
merhaba arkadaşlar..benide aranıza alırsanız sevinirim..bende bu ay ilk defa deiyorm..test almadım..ama doktor adetin ilk gününden sayarak 12. 14. ve 16. günlerinde ilişki dene dedi...buradaki ovulasyon testini yaptm...15. günü en yüksek gebelik gösteriyo..ben doktorun dediğini yapıyorm...10. günü 12.günü 14.günü denedim...bu akşam 16. günüm...sizce ovulasyon testine göre bu sitenin kaçırdım mı yumurtlamayı...doktor yumurtanın bir gün yaşadığını söledi sperm kalitesi için günaşırı diyorum dedi..kafam karıştı..siz ne dersinz..tecrübeli olan arkadaşlr bana yazarsnz çok sevinirm...
canım sen gün aşırı yapmaya devam et söylediğine göre bu aralar yumurtluyosun ve değerlendir. bu şekilde yumurtladığın günü kesin yakalarsın inşallah bebişin gelir hemen
canım bende aynı senin gibi artık başıma agrılar giriyo arada mideme vuruyo allah bizi çok beklettirmesin çok dua ediyorum inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz :26:
tabi çatlamışsa iğneye gerek yok zaten...bazı doktorlar çatlamasını bekliyo çatlamazsa iğne yapıyo bazılarıda yumurta büyümüşse hemen yapıyo iğneyi...ama çatlaması gerekli yoksa kist yapıyomuş
saolasın...ne bileyim ilk denemem..olur mu bilemem..burayı okudum..tam yumurtladığın gün ilişkiye girersn olur gibi geldi bana okuduklarımdn..spermler 2 gün yaşıyo bide yumurta 1 gün yaşıyo biliyrm...gün aşırı doğru gibi geldi birçok şey okudum kimi gün aşırı kimi hergün ilişki diyo..çok kafa karıştırıcı..stres oluyo insan...teşekkürlr yazdığın için...
Kızlar selam hepinize.. kızım olacakmış:))
Kızlar selam hepinize.. kızım olacakmış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?