• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Eki Görüntüle 480081

canım benim adetime 3 4 gün var bende dün ovulasyon testi yaptım aynen seninki gibi koyu çıktı 3 gün öncede yapmıştm o zaman biraz daha silikti ve ben yumurtladığımı düşndüğüm zamnda da yapmıştm 12. gün koyulaşmıştı akıntıdan falanda anlamıştım yumurtladığımı biraz karışık anlattım sanırım ksra bakma fotosunu ekliyorum pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım inş hamileyizdir yaa sonucu yazarım senin durumunuda merak ediyorum yazarsan sevinirim :26:

adetine yakın yapınca ovulasyon testini gebelik varsa koyu çizgi çıkıyor benim öyle olmuştu ama kimyasal olmuştu tabi...inşallah hamişsindir sende.:emir_bebek::emir_bebek:

Canımm, çatlatma iğnesi olduysan ovü testi doğru sonuç vermez.Çünkü hala vucudunda iğnenin etkisi var.
iğneden sonra en erken 10 gün sonra kan testinde sonuç alabilirsin.Az daha sabır canımcımm.

Suayımm canımıniçi bende seni çok ama çok özledim yokluğun cidden hissedildi :38:
Kocaman öpüyorum kuzucum,ptesi görüşürüz.
Güzelcene dinlennn:38::38::38:

Eki Görüntüle 480081

canım benim adetime 3 4 gün var bende dün ovulasyon testi yaptım aynen seninki gibi koyu çıktı 3 gün öncede yapmıştm o zaman biraz daha silikti ve ben yumurtladığımı düşndüğüm zamnda da yapmıştm 12. gün koyulaşmıştı akıntıdan falanda anlamıştım yumurtladığımı biraz karışık anlattım sanırım ksra bakma fotosunu ekliyorum pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım inş hamileyizdir yaa sonucu yazarım senin durumunuda merak ediyorum yazarsan sevinirim :26:

tam bat günü yaptığım ovulasyon testlerim tıpkı seninki gibi koyu çıkmıştı.bende hemen heveslenip gebelik testi alıp yaptım ve negatif.dün yaptığım ovulasyon testimde pozitifdi bakalım hayırlısı artık beklemedeyim.inşallah hamileyizdir canım ya

adetine yakın yapınca ovulasyon testini gebelik varsa koyu çizgi çıkıyor benim öyle olmuştu ama kimyasal olmuştu tabi...inşallah hamişsindir sende.:emir_bebek::emir_bebek:

ayy inş canım yaaa yarını dört gözle bekliyorum aslında biraz belirtilerimde var gibi ama tam emin olamıyorum en belirgin belirtim idrarımın kokusu :17: sende çatlama iğnesi vurulmuşsun inş tutunmuştur senin bebişinde :49:

kızlar sizce ben ovu testlerinii artık yapmayı bıraksam mı teslerin hepsi aynı 2.çizgi silik

aynı sorun bendede var galenic marka almıştım hep çizgi silik anlamadım bende bugun 18.günüm ben bırakıyorum cnm yapmayı iyice kafam karıştı bence sende bırak zaten 2 günde bir ilişki olursa çok da gerek kalmıyor ggibi

peki doktor ne diyor 4 sene olmamasının nedeni varmıydı....klomen denedinmi

canım bizim hikaye uzun:(( 3 kere tüp denedik benim tüplerde sorun var klomeni ben ilk sene kullanmıştık ama olmadı ozaman bizi tüpe yönlendirildi ve o günden beri tedavi içindeyiz. geçen ayda ameliyat oldum bakalım bekliyoruz artık arkadaşım...

aynı sorun bendede var galenic marka almıştım hep çizgi silik anlamadım bende bugun 18.günüm ben bırakıyorum cnm yapmayı iyice kafam karıştı bence sende bırak zaten 2 günde bir ilişki olursa çok da gerek kalmıyor ggibi

anladım canım benimde bugün 18 günüm canım testlerin fotolarını paylaşabilir misin

tam bat günü yaptığım ovulasyon testlerim tıpkı seninki gibi koyu çıkmıştı.bende hemen heveslenip gebelik testi alıp yaptım ve negatif.dün yaptığım ovulasyon testimde pozitifdi bakalım hayırlısı artık beklemedeyim.inşallah hamileyizdir canım ya

görüntüde tam belli olmuyo 12. ve 23. gün çizlerinin ikiside ayn koyulukta diğerleri silik. idrarda çıkmıyodur belki seninkide kan testi yaptır istersen adet gününde geçmiş eğer yoksa bile neden geçiktiğini öğrenirsin benim iki ay önce adetim geçikti o zamamda ovulasyon testi yapmıştım ama koyu değildi hep silik çıkıyodu tam 1 ay adet olmadım 3 kan testi yaptırdım hamilelik yok meğer yumurtam çatlamamış kist olmuş oda ösrojeni yükseltmiş progestan verdi doktor geçen ay zamanında oldum.

Canımm, çatlatma iğnesi olduysan ovü testi doğru sonuç vermez.Çünkü hala vucudunda iğnenin etkisi var.
iğneden sonra en erken 10 gün sonra kan testinde sonuç alabilirsin.Az daha sabır canımcımm.

Suayımm canımıniçi bende seni çok ama çok özledim yokluğun cidden hissedildi :38:

belfü onu bilmiyordum bak çatlatma iğnesi yüzünden ovu testi doğru göstermiyor demek...bekleyim biraz daha ama ne bilim yok gibi sanki..4 yumurtadan biri tutmazsa var bi sorun demek o zaman ayrıntılı bi muayene test vs yaptırcam.sen nasılsın bebiş nasıl ay cinsiyet ne acaba:emir_bebek::emir_bebek:

ayy inş canım yaaa yarını dört gözle bekliyorum aslında biraz belirtilerimde var gibi ama tam emin olamıyorum en belirgin belirtim idrarımın kokusu :17: sende çatlama iğnesi vurulmuşsun inş tutunmuştur senin bebişinde :49:

göğüslerinde acı falan varmı inşallah gelir bebişim canım az daha sabır...evet canım çatlatma iğnesi denedim buay bakalım hayırlısı beklemedeyim..

canım bizim hikaye uzun:(( 3 kere tüp denedik benim tüplerde sorun var klomeni ben ilk sene kullanmıştık ama olmadı ozaman bizi tüpe yönlendirildi ve o günden beri tedavi içindeyiz. geçen ayda ameliyat oldum bakalım bekliyoruz artık arkadaşım...

inşallah ameliyatla sorun çözülmüştür canım moralini iyi tut psikolojide gerçekten etkiliyor.inşallah bu çabalarından sonra bebişin gelir hemen

Bizde ilk aşılama denedik olmadı, yumurta çatlatma iğnesiyle ilkinde olmadı ama 2. çatlatma iğnesinden hemen sonra ilişkiye girince oldu bebeğimiz, erkek spermler daha hızlı olduğu için çatlatma iğnesinden hemen sonra erkek bebek olma ihtimalide yüksek.. inş. kavuşursunuz bebeğinize.

gurbet guzeli nerdesin ya ne kadar uzun surdu tatiliniz :))))
merak ediyorum seni arkadaşım en son galiba hamileyim dedin test görüntüsünü koydun sonra ses çıkmadı senden.
telefonda da olsa bir yaz canım merak ettim yawww :))) iyi tatillerrrrrr

belfü onu bilmiyordum bak çatlatma iğnesi yüzünden ovu testi doğru göstermiyor demek...bekleyim biraz daha ama ne bilim yok gibi sanki..4 yumurtadan biri tutmazsa var bi sorun demek o zaman ayrıntılı bi muayene test vs yaptırcam.sen nasılsın bebiş nasıl ay cinsiyet ne acaba:emir_bebek::emir_bebek:

Canım bende bi ay iğne vurulmuştum ordan biliyorum.Hayırlısıyla güzel haberler alıcaz inşallah senden:)
Canım hemen bi sorun var diye bakmamak gerek.Sakın bunları düşünme şimdi

gurbet guzeli nerdesin ya ne kadar uzun surdu tatiliniz :))))
merak ediyorum seni arkadaşım en son galiba hamileyim dedin test görüntüsünü koydun sonra ses çıkmadı senden.
telefonda da olsa bir yaz canım merak ettim yawww :))) iyi tatillerrrrrr

Canım bende meraklaydayım valla.Ne oldu acaba

kızlar bu ovulasyon testinden adet bitiminden öbür adete kadar silk çıkan oldumu ben kafayı yicem 2.çizginin gitmesi gerekmiyor mu

cnm benim de adet sonrasi 16. gune kadar silikti. tam umudu kesmistim bugun yani 17.gun koyu cizgi cikti. allahtan dun iliski olmustu, bugun misafir var evde ama insallah bugunude degerlendiririz.

cnm bikmadan teste devam et bence, ilk ayinsa hem vucudunu tanirsin

cnm benim de adet sonrasi 16. gune kadar silikti. tam umudu kesmistim bugun yani 17.gun koyu cizgi cikti. allahtan dun iliski olmustu, bugun misafir var evde ama insallah bugunude degerlendiririz.

cnm bikmadan teste devam et bence, ilk ayinsa hem vucudunu tanirsin

canım benim dün 18 ti hala silik bugün ne çıkar bilmem ilk ayım artık başladım testler bitene kadar devam edeyim en azından sizinki olmuş ne güzel

kuzucum benım bıtanem hoşgeldin :46::46:
senı cok özledim minnoşum :38::38: yaşasın yaaaa 41 kere maşallah süpanallah :nazar::nazar: :emir_bebek: yiğenım büyüyor sen şimdi 4 aylık son evresındemısın yerim ben senı kuzucum göbiş çıkmadımı hala cinseyeti ne zaman öğreneceğiz erkek yiğen mı geliyor yoksa :52:
bende cumartesi dr. gittim tekrar kan aldı daha önce yaptırdıklarım temız cıktı kuzucum klomen verdi adetin 4 günü başladım bırde ilşki günü verdi klomenden sonra adetin 15 günü duphaston verdi yıne onu kullancam benden haberler böyle daha çalışmalara başlamadık :17:

Canım bende bi ay iğne vurulmuştum ordan biliyorum.Hayırlısıyla güzel haberler alıcaz inşallah senden:)
Canım hemen bi sorun var diye bakmamak gerek.Sakın bunları düşünme şimdi

Canım bende meraklaydayım valla.Ne oldu acaba

kuzucum gurbet güzeli yazı türkiyede geçircez diyordu ya köyde sanırım hala dönmedi bende bayramdan sonra gelir :54:

Back