ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın fıstıklar...inş.güzel haberler alıcamız bir hafta olur bizim için

benim testlerde artık silik çizgi çıkıyo...13. ve 14.gün koyu çizgiyi gördüm,bakalım o günler ve sonrasında 2 gün değerlendirdik ve ilk defa ayaklarımı kaldırım biraz yattım

ağustos tan umutluyum inş.Rabbim yüzümüzü güldürür.

bızım evde mısaıfr yokken bıle donup uyudu kacırdım ıste gunumu. yanına bıle yatmıyorum cok uzuldum cunku.

misafirim gitti dün diyoki bana orda bebek var değilmi bende dedimki millet kaç kere deniyor 2 denemeyle olacak şey değil dedim tam 1 saat oyun oynadı sonra döndü arkasını uyudu bende senin gibi çok üzüldüm ağladım

benim testlerde de henüz koyu çizgiyi yakalayamadım bugün 14.günüm bakalım ne çıkacak aslında karın kasık bel ağrısı oluyor ama sanırım yumurtlayamıyorum daha akıntı falanda yok.bugün ve yarın akşamda iftara davetliyiz ve yarın sabahda erkenden bir yere gideceğiz sabah 7 de .araya birde bebk çalışması sıkıştıracağız.

bugünüde değerlendir cnm geçmemiştir daha.ben eşime çalışma yapcaz desem uykudan bile uyanır sağolsun

herkese günaydın arkadaslar.inş. herkesler iyidir mutludur

canım bebişin iyce büyümüş maşallah cinsietini öğrendiniz mi ? benim gibi merak edip soran arkadaslar olmus ama cvp göremedim.sanırım henüz öğrenmediniz.Allah gönlüne göre versin

canım gurbet güzelini ben mart annelerinde görmüştüm tam yazacaktım baktım cıkmıs.hamiş demekki sonra bi daha da görmedim

Kızlar yavaş yavaş koyuyu görüyorum akıntılarımda başladı bakalım kısmet diyorum :))

hadi inş. güzel degerlendir canım benim.dik ayaklarını havaya yat 1-2 saat sıcak suyla filan da sakın duş alma.her bitki çayını içme.adacayıydı galiba özellikle onu sonra cok baharat kullanma.başka da aklıma gelmiyor inş. agustos ugurlu gelir de bebişler dolar

günaydın canım...bende aranıza yeni katıldım...geçmişi okurken hamilelik haberini, özellikle eşine yaptığın sürprizi gözlerim dolarak okumuştum

Rabbim minik balığını sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.darısıda bize olsun

inş. canım rabbım gönlüne göre versin dierim bu ay hepimiz arka arkaya hamiş kalırız

günaydın canım hoşgeldin.aminn inş. sağ sağlim kavusuruz bebişlerimize.cok saol canım benim cok tesekkür ederim.Rabbim inş. biran önce hepinize tüm isteyenlere nasip eder.kimseye aratmasın.darısı sizlere olsun

Günaydınn güzel anne adayları
Haftamız bol güzel haberli geçsin inşallah.
Hamiş olmayan kalmasın

Canımıniçi bende çok öözledim seni valla
4.ayın içindeyiz henüz kuzucum Henüz göbek felan yok.Akşamları şişyorum sadece:Bu ayın sonunda çıkar sanırım ufaktan.
Henüz 2 kilo aldım 5.ay sonuna kadar almazsam ne şahane
Ay sonu doktora gittiğimizde net cinsiyeti öğreneceğiz balım, büyük ihtimalle erkek bakalım :) Batıl olarakta beni çirkinleştirmedi ve kolay hamişlik olduğu için erkek gibi

Ohh gözümüz aydın kuzucum.İnşallah ramazanın bereketi üstünde olur canımıniçi tüm dualarım seninler
Hayırlısı kuzucuğuna kavuşucaksın inşallah bu ay.Çok seviyorum seni canımıniçi

Canım biraz büyüdük valla zaman ilerliyor.Net olmamakla beraber erkek gibi görünüyor dedi doktor.Hakkımızda hayırlısı

Senin nasıl gidiyor ben biraz uzak kaldım tatil sebebiyle.Kocişin haberi alınca ne yaptı.Bebeişin nasıl

inş canım ayaklarımı dikmedim ama :)

göğüslerinde acı falan varmı inşallah gelir bebişim canım az daha sabır...evet canım çatlatma iğnesi denedim buay bakalım hayırlısı beklemedeyim..

arada sırada sızlama gibi bişey oluyo elleyincede yan tarfları acıyo ama adete yakın bazen oluyodu böyle bide dün gece tam adet ağrısı gibi bişey girdi hem kasıklarım hem belim kopcak gibiydi uykumdan uyandım adet olcam dedim ama olmadım benim doktor işi yarına kaldı doktor doluymuş bugün yarına randevu aldım. inş hayırlı bi haber veririm size.

canım benim bildiğim erkek çirkinleştirir kız güzelleştirir ben bütün arkadaslarımda öyle gördüm.oğlu olanlar çirkinleşti çiller filan cıktı kızı olan cirkin arkadaslarım bile güzelleşti hamileliğinde.hayırlısı olsun inş. sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil diyoruz ama insan merak ediyor .bende erkek gibi hissediyorum ama bakalım 4 aylık olmaya cok var daha 2. ayımdayım

eşim cok mutlu oldu.söyleyince gözlerinden yaslar geldi biraz oturdu düşündü etti hediyelerini verdim onlara baktı inceledi durdu.sarıldı sarıldı öptü.sonra da hani senin kistin vardı hani cocugumuz olmıycaktı bi süre kandırıkcııı dedi.öyle işte kendi sevindikten sonra hemen annesi geldi aklına anneme haber vercem dedi söyletmedim tabi kalbini duyalım öyle dedim.ama zaten onlara da sürpriz olcak bayramda gittiğimizde söylikcek bende bebek çikolatası mı olur bebekli bişeyler yaptırıp hediye götürcem.bu bayramda bizimkilere gidemiycez onlara da kargo yapıcam.daha ailelerin de haberi yok.siz ne zaman haber verdiniz ?

bebiş de iyidir inş.bulantılarım var sabah sabah kötü oluyor.dün istifar ettim ama sadece acı su cıkıyor ama elim yüzüm kıpkırmızı oluyor acayip zorluyor midem kasılıyor inş öyle oldugunda bebişe zarar vermiyordur.bu carsamba randevum var bakalım ne olcak.bugün 7+3 üm.en son 5+3 te gitmiştim.baya byümüştür heralde.

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım benim kist küçülcegine büyümüş bu ay moralim çok bozuk ya bidaha klomen kullanmam heralde başıma çok büyük işler açtı üç ayım boşa gitti kızlar size tavsiyem klomen kullanan varsa muhakkak çatlatma ignesi kullansın (

Valla annem öyle dedi bakalım 2-3 haftaya netleşir artık
Evet canım sağlıklı olsunlar da gerisi boşGene de allah gönlüne göre versin.Anneler doğru hisseder :) Zaman birden bi bakıcan kaptırmış gitmiş :)
Rahat dönemdeyim misal ama yemek sonrası rahatsızlık çok oluyor.Artık iyice yukarda kuzucum :) Rahatsız ediyor annesini

Süper bir hediye oldu gerçekten hem ilk yılınız hem de en unutulmaz hediye.Allah mutluluğunuzu ağzınızın tadını hiç bozmasın canım benimSağlıkla miniğinize kavuşun inşallah bir nefeste
Canım söylemekte acele etmeyin.Biz kalp atışını duyduk ama gene de 9-10.haftalarda söyledik :)

günaydın cnm sana doktor klomeni nasıl verdi, yani sen mi istedin?
ben daha bu ay başladım denemelere ama bende adet düzensizliği var ve korkuyorum olmazsa diye... acaba doktora gidip klomen mi istesem diye düşündüm ama:44:

kuzucum benım bende senı cok seviyorum maşallah benım yiğenıme annesını hiç üzmüyor inş. göbüş resimlerinide görürüz mınnosum benım canımıniçi ya inş. bu ay rabbım yüzümü güldürür aslında bana nıye klomen verdi anlamıyorum benım düzenli yumurtlamam var inş. bir zararı olmaz

tatlım dr. banada verdi klomen ilk kez bu ay kullancam ama bana adetin 4. günü başlattı sabah akşam dedi 11 15 kadar ilşki dedei sonra 15 günü vajinalultrason yapılcak dedi ama çatlatma iğnesinden bhsetmedi bak şimdi benı çok korkuttun inan sanada çok üzüldüm

canım yumurtalara bakar çatlaması gereken dönemde çatlamamışssa verecektir çatlatma iğnesini o zaman..çatlamamışşa kesin yapsın ama iğneyi.sonra kist yapıyomuş.
umarım benimkiler çatlamıştır birde kistle uğraşmayım

ovulasyon testınden cok suayın dedıklerını dıkkate alarak yapıyorum her gunu degerlendırıyorum 5inden 9una kadar hatta 3ünden basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…