- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.621
kızlar benim ovu testleri dün battan sonraki 10. günden beri aynı çıkıyo koyuya yakın çizgi ama uzaktan bile belli oluyo ben bu günleri değerlendirdim ama normal mi böyle olması bugün 13.gün daha yapmadım bugünkünü napmalıyım ben daha ilk ovulasyon testi kullanışım biraz cahilce olabilir sorularım kusuruma bakmayın canlar
hayatta her şey olabilirsin ; fakat mühim olan hayatın içinde ''İNSAN '' olabilmek
Şems-i Tebrizi
kızlar hepinize hayırlı cumalar
belfücüm kuzucucum günaydınmeleğim benım bugün karnımla belım ağrıyo hastalacağım heralde
herkese günaydın arkadaslar.
canım adet döngünü bilmiyorum ama 8 inde adet oldun, 22 sinde de yumurtlama oldu diyelim ama sen 4 -5 gün sonra test yapıp pozitifi görmezsin ki.hele de idrar testiyle.kan testinde bile ilişkinin üstünden 10 gün gectikten sonra cıkıyor.4-5 gün daha bekle tekrar yap belki silik görebilirsin.yada şüphen varsa direk kana git ama kana bile 31 inde gitmen gerekiyor benim hesabıma göre.sen cok erken davranıp kendini boşuna üzmüşsün.ve de sen bebek bekliyorsun ama agır seyleri kaldırmaktan da cekinmiyorsun.canım belki bebek var biraz daha dikkatli ol agır iş yapma.
yanlısım varsa aradaslar düzeltsin.
ikisi de aynı koyulukta olana kadar yumurtlama gerçekleşmiyo deniyo ya ikisi de aynı koyulukta değil c ve t çizgilerinin.. ama gözle görülür çizgi yani 9. gün yaptığımda nerdeyse çizgi yok 10. günden sonra koyulaştı ama 10-11-12-13 de aynı koyulukta çıktı çizgi inşallah bebişime kavuşurum inşallah burdaki herkes de kavuşur canım
canım valla ben çook silikte olsa iki çizgi değerlendiriyorum.bence sende değerlendir derim azda olsa silik.
ikisi de aynı koyulukta olana kadar yumurtlama gerçekleşmiyo deniyo ya ikisi de aynı koyulukta değil c ve t çizgilerinin.. ama gözle görülür çizgi yani 9. gün yaptığımda nerdeyse çizgi yok 10. günden sonra koyulaştı ama 10-11-12-13 de aynı koyulukta çıktı çizgi inşallah bebişime kavuşurum inşallah burdaki herkes de kavuşur canım
tsemavi sen hamileymişsin tebrik ederim Allah kokusunu da duymayı nasip etsinovu testi yapmış mıydın sen de? nasıl bi seyir izlemişti testlerin ?:26: bize de fikir olur belki
Günaydın canımm
Nasıl gidiyor hamişlikk
evet canım kesinlikle haklısın..bir anlık dalgınlığıma geldi.sonra pişman oldum ama işte kaldırmış bulundum....sanırım sen bebek bekliyorsun.allahım inşallah sağlıklı,sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder canımherkese günaydın arkadaslar.
canım adet döngünü bilmiyorum ama 8 inde adet oldun, 22 sinde de yumurtlama oldu diyelim ama sen 4 -5 gün sonra test yapıp pozitifi görmezsin ki.hele de idrar testiyle.kan testinde bile ilişkinin üstünden 10 gün gectikten sonra cıkıyor.4-5 gün daha bekle tekrar yap belki silik görebilirsin.yada şüphen varsa direk kana git ama kana bile 31 inde gitmen gerekiyor benim hesabıma göre.sen cok erken davranıp kendini boşuna üzmüşsün.ve de sen bebek bekliyorsun ama agır seyleri kaldırmaktan da cekinmiyorsun.canım belki bebek var biraz daha dikkatli ol agır iş yapma.
yanlısım varsa aradaslar düzeltsin.
evet canım kesinlikle haklısın..bir anlık dalgınlığıma geldi.sonra pişman oldum ama işte kaldırmış bulundum....sanırım sen bebek bekliyorsun.allahım inşallah sağlıklı,sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder canım
Merhaba kizlar bi sorum olcak
ovulasyon testi pozitif çiktiginda nekadar zaman içerisinde iliski gerçeklesmeli?
saol canım aminn inş. bugün 6+0 ız bakalım.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inş.
''Yumurtlamadan 24 ila 36 saat öncesi LH-konsantrasyonu 10 ila 20 kat artmaktadır. OVULASYON TESTİ idrarda bulunan bu hormonu tespit etmektedir. LH’nin artması ile yumurtlama başlangıcı, yani gebe kalma süreci başlamış oluyor.'' ilk sayfadan alıntıdır.pozitifi görünce sen calısmalara başla.olur inş
Tskrler aydinlattigin için. InsAllah..
kızlar benim ovu testleri dün battan sonraki 10. günden beri aynı çıkıyo koyuya yakın çizgi ama uzaktan bile belli oluyo ben bu günleri değerlendirdim ama normal mi böyle olması bugün 13.gün daha yapmadım bugünkünü napmalıyım ben daha ilk ovulasyon testi kullanışım biraz cahilce olabilir sorularım kusuruma bakmayın canlar
Günaydınn kuzucummm
Kuzucum belli olmaz bu işler hemen niye yelkenleri suya indiriyorsun ki
Günaydın canımm
Nasıl gidiyor hamişlikk
kızlar dün reglim bitti aldıgım ovulasyon testini denedim ve 2 çizgi cıktı ya benım gibi erken olan varmı çalısmalara baslayayım mı yani bilmediğim için ilk defa kullanıyorum
canım benim bu ovu ilk ayım dün ilk kez yapmaya başladım bu arada adetim biteli 2 gün oluyor 2 . çizgi silk çıktı ama belli yani sağolsun buraya yazdım arkadaş değerlendirin yazdı ama ya hep böyle silik çıkarsa hergün mü yapcaz malum ramazan birde dün akşam ilişkide bulunmadık acaba kaçırdım testi bugünde yapcam sonucu yazarım inanın bu test hakkında hiç bilgim yok kafam karışıyor
canım, benimde bua ilk defa kullanıyorum saolsunlar burdaki arkadaşlara bende sordum oyüzden çok az silikte olsa değerlendiriyoruz; ama tabiki özellikle ramazan ayındayız hergün birliktelik olması biraz zor erkekler pek tarafta olmuyor zor çünkü psikolojik olarak baskı olduğu içinmümkün mertebe gün aşırı birliktelik olmasına dikkat et arada tabi boşluk olur.. Allah yardımcımız olsun inşlhh
canım bu bebeği istiyorsan değerlendireceksın malesef
tatlım zaten herkesın farklı koyulaşıyor kımının sılık kımının koyu sen değerlendir
tamam mınnosum ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok
son 5 gün :18:
çalışmalara başla canım ama bugün çalış yarın yapma ertesi gün çalış sonrakı gün yapma ve o gün tekrar ovü. testi yap sonra yine çift çizgi çıkarsa yap bir kaçgün üst üste ççıkmazsa erkesi gün yıne test yap çıkana kadar hergün test yap
kızlar dün reglim bitti aldıgım ovulasyon testini denedim ve 2 çizgi cıktı ya benım gibi erken olan varmı çalısmalara baslayayım mı yani bilmediğim için ilk defa kullanıyorum
Evet canım sakin şekilde beklememiz gerek.Kötü fikirleri de bırak bi kenara.
Bende şimdi doktoru aradımkan sonuçlarıyla beraber ikili test değerimiz daha da düşmüş.Herşey yolunda yani
Darısı sizlere inşallah
canım benimde 24 temmuzda adetim bitti 25 temmuzda test yapmadım ilişkide bulunduk 26 sında test yaptım 2. çizgi silikte olsa çıktı ama ilişkşde bulunmadık bu akşam kısmetse ilişki olur gün aşırı devam etcez ama çift çizgiyi koyu görürsem üst üste olması lazım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?