ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

ilk yaptıgından beridir mi koyu cıkıyor ?
ben ilk basladıgımda silikti sonra koyulastı 2 gün ve sonra tekrar siliklesmişti
dikkat et bakalım.belki adetten sonra 14.günlerinde değil de daha erken yumurtluyorsundur.
testini yapmaya devam et silikleşmeye başlayana kadar.
ne güzel işte yumurtlama zamanını öğrenirsin
inş. bu ay kavusursun bebişine

ikisi de aynı koyulukta olana kadar yumurtlama gerçekleşmiyo deniyo ya ikisi de aynı koyulukta değil c ve t çizgilerinin.. ama gözle görülür çizgi yani 9. gün yaptığımda nerdeyse çizgi yok 10. günden sonra koyulaştı ama 10-11-12-13 de aynı koyulukta çıktı çizgi inşallah bebişime kavuşurum inşallah burdaki herkes de kavuşur canım

Son düzenleme:
tsemavi sen hamileymişsin tebrik ederim Allah kokusunu da duymayı nasip etsin ovu testi yapmış mıydın sen de? nasıl bi seyir izlemişti testlerin ?:26: bize de fikir olur belki

Günaydınn kuzucummm
Kuzucum belli olmaz bu işler hemen niye yelkenleri suya indiriyorsun ki

Günaydın canımm
Nasıl gidiyor hamişlikk

canım valla ben çook silikte olsa iki çizgi değerlendiriyorum.bence sende değerlendir derim azda olsa silik.

canım valla ben çook silikte olsa iki çizgi değerlendiriyorum.bence sende değerlendir derim azda olsa silik.

canım benim bu ovu ilk ayım dün ilk kez yapmaya başladım bu arada adetim biteli 2 gün oluyor 2 . çizgi silk çıktı ama belli yani sağolsun buraya yazdım arkadaş değerlendirin yazdı ama ya hep böyle silik çıkarsa hergün mü yapcaz malum ramazan birde dün akşam ilişkide bulunmadık acaba kaçırdım testi bugünde yapcam sonucu yazarım inanın bu test hakkında hiç bilgim yok kafam karışıyor

HTML:

canım yazana bakma sen.evet bende kullandım.benim sat 15 hazirandı.adetin 12.günü kullanmaya başladımes gectiğim günler de oldu düzenli kullanmadım ama 15.16. günler önceki yaptıklarıma nazaran koyu çıktı ama ben hiç cok koyuyu görmedim hep silikti sadece o iki gün birazcık daha koyuydu.mutlaka degerlendir.ve ilişkiden sonra kalkma.belinin altına yastık koy yat yatabildigin kadar.ben 1-2 saat yatardım.en az yarım saat yat ama.

tsemavi sen hamileymişsin tebrik ederim Allah kokusunu da duymayı nasip etsin ovu testi yapmış mıydın sen de? nasıl bi seyir izlemişti testlerin ?:26: bize de fikir olur belki

aminnnn canım inş.cok saol Allah razı olsun.benimde yeni oldu işte canım şükürler olsun Rabbime aratmadı bekletmedi.inş. tüm isteyenlere nasip eder en kısa zamanda.kimseye aratmasın cok zor.

Günaydın canımm
Nasıl gidiyor hamişlikk

hoşgeldin nasılsın ?
ben iyiyim çok şükür.henüz bi şikayetim yok mide bulantısı gibi.sadece dün acayip hassaslastım kokulara karsı. ama acayip acıkıyorum sürekli yemek istiyorum.
gün boyu burda atıstırıyorum.bizküvi,kuru üzüm ama aksama duramıyorum sanki oruc tutmus gibi.

sende nedir durumlar mide bulantın filan var mı ?

evet canım kesinlikle haklısın..bir anlık dalgınlığıma geldi.sonra pişman oldum ama işte kaldırmış bulundum....sanırım sen bebek bekliyorsun.allahım inşallah sağlıklı,sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder canım

saol canım aminn inş. bugün 6+0 ız bakalım.Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inş.

Merhaba kizlar bi sorum olcak
ovulasyon testi pozitif çiktiginda nekadar zaman içerisinde iliski gerçeklesmeli?

''Yumurtlamadan 24 ila 36 saat öncesi LH-konsantrasyonu 10 ila 20 kat artmaktadır. OVULASYON TESTİ idrarda bulunan bu hormonu tespit etmektedir. LH’nin artması ile yumurtlama başlangıcı, yani gebe kalma süreci başlamış oluyor.'' ilk sayfadan alıntıdır.pozitifi görünce sen calısmalara başla.olur inş

Tskrler aydinlattigin için. InsAllah..

kızlar dün reglim bitti aldıgım ovulasyon testini denedim ve 2 çizgi cıktı ya benım gibi erken olan varmı çalısmalara baslayayım mı yani bilmediğim için ilk defa kullanıyorum

canım bu bebeği istiyorsan değerlendireceksın malesef

tatlım zaten herkesın farklı koyulaşıyor kımının sılık kımının koyu sen değerlendir

Günaydınn kuzucummm
Kuzucum belli olmaz bu işler hemen niye yelkenleri suya indiriyorsun ki

Günaydın canımm
Nasıl gidiyor hamişlikk

tamam mınnosum ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok
son 5 gün :18:

kızlar dün reglim bitti aldıgım ovulasyon testini denedim ve 2 çizgi cıktı ya benım gibi erken olan varmı çalısmalara baslayayım mı yani bilmediğim için ilk defa kullanıyorum

çalışmalara başla canım ama bugün çalış yarın yapma ertesi gün çalış sonrakı gün yapma ve o gün tekrar ovü. testi yap sonra yine çift çizgi çıkarsa yap bir kaçgün üst üste ççıkmazsa erkesi gün yıne test yap çıkana kadar hergün test yap

canım, benimde bua ilk defa kullanıyorum saolsunlar burdaki arkadaşlara bende sordum oyüzden çok az silikte olsa değerlendiriyoruz; ama tabiki özellikle ramazan ayındayız hergün birliktelik olması biraz zor erkekler pek tarafta olmuyor zor çünkü psikolojik olarak baskı olduğu içinmümkün mertebe gün aşırı birliktelik olmasına dikkat et arada tabi boşluk olur.. Allah yardımcımız olsun inşlhh

tamam canım sağol en iyisi gün aşırı yapmak bu akşam çalışma yapcaz bakalım saat 3 tede ovu testini yacam bakalım ne çıkcak

Evet canım sakin şekilde beklememiz gerek.Kötü fikirleri de bırak bi kenara.

Bende şimdi doktoru aradım kan sonuçlarıyla beraber ikili test değerimiz daha da düşmüş.Herşey yolunda yani
Darısı sizlere inşallah

canım benimde 24 temmuzda adetim bitti 25 temmuzda test yapmadım ilişkide bulunduk 26 sında test yaptım 2. çizgi silikte olsa çıktı ama ilişkşde bulunmadık bu akşam kısmetse ilişki olur gün aşırı devam etcez ama çift çizgiyi koyu görürsem üst üste olması lazım heralde

kuzucum sen ikili testi yaptırmıştın ama ense kalınlığımıydı o ayyy çok sevindim
yiğenime bak benım maşallah süpanallah rabbım sağlıkla versin kucağına
bende onun poposunu yiyim
tamam kuzum kötü fikirleri bır kenara bıraktım

bakalım bu akşam ki duruma göre hazırlıklı olucam :)) bu aydan çok umutluyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…