ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

hoşbuldum duaların için teşekkür ederim.anladım galiba şimdi biraz.testi de bu marka alıcam tamamdır.haydi bismillah

çok teşekkür ediyorum sevgiler...

Hadi bakalım Allah yüzümüze baksın hayırlısıyla kuzucumm.Meleğine kavuştursun sen beni de yiğenime inşallah

kızlar ovulasyon testini bugün yapmaya başladım 2 .çizgi silik olarak çıktı koyu değil ama belli adetim biteli bugün ikinci gün ben aslında 2. çizgiyi hiç beklemiyodum sizce normal mi ben nabayım şimde gece ilişkide bulunayım mı yoksa iyice koyulaşmasını mı bekleyeyim

canım değerlendir bence

Hadi bakalım Allah yüzümüze baksın hayırlısıyla kuzucumm.Meleğine kavuştursun sen beni de yiğenime inşallah

kuzucum benım inş. canımbenım ınan senden daha fazla istiyorum olsun ama bılıyorsun bu ay koçiş cok hastaydı dur bakalım bekleyip göreceğiz

kızlar bir sorum var, bu testleri kesin 5-10 dk geçtikten sonra mı değerlendirmek gerekir.
çünkü 3 gündür yapıyorum ilk başta 2. çizgi belli belirsiz görünüyor ama 10 dk. filan geçince silik şekilde bariz görünüyor

hangisini dikkate almam lazım, bilen varsa yardım edebilirmi?

cok tesekkür ederim canım cok saol tamam öyle yaparım bir gün izin alayım saglık ocagı yapıyorsa oraya yaptırırım.

canım hatırladıgım kadarıyla ilk 5 dk sı önemli 5 dk dan sonraki sonucları dikkate almayınız yazıyordu labogick olanda.kullanma talimatına bakmanı öneririm.

ya evet sıcaktan patlıyorum vantilatör koydum odaya calısıyo sabaha kadar.gece yapıs yapıs oluyos sarılıpta yatamıyoz ne zamandır.artık sıcak mıcak calışmalara devam yapcak bişey yok bugün yapışıcam yine hehehehe herşey bebiş için

merhaba kızlar..merak ettiğim bazı şeyler var..lüttfen cevap verinsat 8 temmuz.ayın 20-21-22-23 de yani dört gün boyunca yumurtlama ağrısı çektim.yanlız şöyle bir durum var.normalde bu kadar belirgin yumurtlama ağrısı çekmezdim.bu ay incir kürü yaptım.sanırım ondan oldu.ilk ağrım 20 sinde olduğu için yumurtam çatlamıştır diye tabiki o güne güvenerek de bugün internetten sipariş ettiğim laboquick erken gebelik testini yaptım.ilişkiden 5-6 gün sonra çıkar diyorlar ya.tabikide negatif çıktıyanlız vajinamda bir tuhaflık var.sancı şeklinde ve kasıklarımda batmalar.biraz önce bazayı kaldırayım derken daha da fazlalaştı ağrım.kızlar lütfen bişey söyleyin..döllenme olduysa bile bu kadar erken belli olmaz dimi ya

ne kadar erken gebelik testide olsa sonuçlar çok sağlıklı değildir adetinin geçmesini bekle ondan sonra yap test çünkü gebelik oluşabilir ama adetlede atılabilir sağlıksızsa ondan dolayı test pozitif bile çıksa adetle atılabilir.beklemek zor ama başkada çaresi yok malesef

canım 9 günde bıle kanda cıkmaz böyle seylere ınanma adetın geçsin öyle yap ben bırdefa adetıme 2 gün kala ovü. testi yaptım pozitif çıktı sonra adet oldum oyüzden bekle

hayatta her şey olabilirsin ; fakat mühim olan hayatın içinde ''İNSAN '' olabilmek

Şems-i Tebrizi

kızlar hepinize hayırlı cumalar
belfücüm kuzucucum günaydın meleğim benım bugün karnımla belım ağrıyo hastalacağım heralde

canım 9 günde bıle kanda cıkmaz böyle seylere ınanma adetın geçsin öyle yap ben bırdefa adetıme 2 gün kala ovü. testi yaptım pozitif çıktı sonra adet oldum oyüzden bekle
evet canım biliyorum.merak iştebugün de sabah idrarımla yaptım.önce tek çizgiydi 3-5 dakika sonra 2.çizgi belli belirsiz gözüktü ve kayboldu.benim elimde bu kadar çok test oldukça..bilemiyorum yani..allah halime acısın valla

herkese günaydın arkadaslar.

canım adet döngünü bilmiyorum ama 8 inde adet oldun, 22 sinde de yumurtlama oldu diyelim ama sen 4 -5 gün sonra test yapıp pozitifi görmezsin ki.hele de idrar testiyle.kan testinde bile ilişkinin üstünden 10 gün gectikten sonra cıkıyor.4-5 gün daha bekle tekrar yap belki silik görebilirsin.yada şüphen varsa direk kana git ama kana bile 31 inde gitmen gerekiyor benim hesabıma göre.sen cok erken davranıp kendini boşuna üzmüşsün.ve de sen bebek bekliyorsun ama agır seyleri kaldırmaktan da cekinmiyorsun.canım belki bebek var biraz daha dikkatli ol agır iş yapma.
yanlısım varsa aradaslar düzeltsin.

kızlar benim ovu testleri dün battan sonraki 10. günden beri aynı çıkıyo koyuya yakın çizgi ama uzaktan bile belli oluyo ben bu günleri değerlendirdim ama normal mi böyle olması bugün 13.gün daha yapmadım bugünkünü napmalıyım ben daha ilk ovulasyon testi kullanışım biraz cahilce olabilir sorularım kusuruma bakmayın canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…