- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.221
canım geçmiş olsun umarım dediğin gibi enfeksiyon kapmış olmazsın. Zamanın yok muydu keşke bekleseydin okadar gitmişsin madem. :44: Hem bu işler bekletmeye gelmez hemen muayene ol ne olur ne olmaz daha da üzülmektense ne olduğuna bakılsın.Yinede sen içini ferah tut tatlım kötü bişey yoktur hem bu ay yeğenimiz gelcek göbüşüne yerleşcek kısa zamanda git kontrolden geç anne adayısın sen aksatma
kızlar benım kırmızılar geldi
neyse sağlık olsun belkı bu ay böylesi hayırlıydı[/QUOTE
sıkma hiç canını canım benim kürtajdan sonra zaten bir ay kesin korunun diyo doktorlar rahim kendine gelsin diye..bundan sonraki yumurtlama tarihlerine yoğunluk göstercen...önümüzdeki maçlara bakalım dimi
sağlık olsun canım.ama bak ne güzl kürtajdan sonra bile düznin şaşmamış.birdahaki aya güzl habrlerini almak dilğiyle.hem rahmin dahada toparlanmış olur.
neyse sağlık olsun belkı bu ay böylesi hayırlıydı[/QUOTE
sıkma hiç canını canım benim kürtajdan sonra zaten bir ay kesin korunun diyo doktorlar rahim kendine gelsin diye..bundan sonraki yumurtlama tarihlerine yoğunluk göstercen...önümüzdeki maçlara bakalım dimi
hayatcım teşekkürler zaten iyiki olmuşum 3 aydır adet olmuyordum en azından içim temizlenir sonra dr. gitcem bir muayene etsin yumurtalıklar nasıl diye sonra onun verdiği günlerde çalışcam sonrada edetimi beklemeyeceğim yok şu kadar kaldı yok böyle yok şöyle stres oluyorum rabbım hayırlısını versin inş. canım çok şükür eşimde çok destek oluyor üzülmemem için bu ay olamazsa bir dahakı ay olur dıyor sen iyi olda diyor evet artık önümüzdeki maçlara bakarızhepberaber inş. hamiş kalırız
günaydın herkese.
günaydın nasılsınız ?
sizede günaydın kızlar ben işteyim calışıyorum sizler nasılsınız bakalım
teşekkürler.iyyim bende çok şükür.bende işteyim.çok uykum var bugün ya off off hemen akşam olsa gitsem yatsam
ayyy kpss başvurusu yapmadım ben hala ve 11 i son gün.cumartesi pazar giriyor araya kalıyor bana 9-10 u.inş. yaptırrım.
sizlerden girecek olan var mı sınava ?
merhaba arkadaşlar bende geçen ay lap. ve histerskopi ameliyatı oldum ve dün ilk reglimi oldum. ovulasyon testi aldım eczaneden kullanmak istiyorum.. reglim 29-30 gün aralıklı oluyor şimdi hangün yapmalıyım arkadaşlar ya yani kaçınci gün. adetin 14. gün mü yapmalıyım. bide pozitif çıkınca hemen birliktelik mi olucak? beni aydınlatırsanız çok sevinicem....
neyse sağlık olsun belkı bu ay böylesi hayırlıydı
teşekkürler.iyyim bende çok şükür.bende işteyim.çok uykum var bugün ya off off hemen akşam olsa gitsem yatsam
ayyy kpss başvurusu yapmadım ben hala ve 11 i son gün.cumartesi pazar giriyor araya kalıyor bana 9-10 u.inş. yaptırrım.
sizlerden girecek olan var mı sınava ?
merhaba arkadaşlar bende geçen ay lap. ve histerskopi ameliyatı oldum ve dün ilk reglimi oldum. ovulasyon testi aldım eczaneden kullanmak istiyorum.. reglim 29-30 gün aralıklı oluyor şimdi hangün yapmalıyım arkadaşlar ya yani kaçınci gün. adetin 14. gün mü yapmalıyım. bide pozitif çıkınca hemen birliktelik mi olucak? beni aydınlatırsanız çok sevinicem....
öncelikle geçmiş olsun.testte de yazıyordur ama bence adetin bittikten 3 gün sonra filan başla ki yumurtlama gününü kaçırma bazı kişilerde erken bazı kişilerde geç yumurtlama olabiliyor çünkü.tabi testin çoksa yap azsa da adetin 12. yada 13.gününde başlamanı öneririm.inş. cok kısa zamanda kavuşursun meleğine
evet canım bende gircem bende bugün gidip ösym kaydımı yapacağım benım işyerimin bir üst sokağında binası arkadaşla gidip yapacağız hepimizi hakkına hayırlısı olsun inş.
tatlım 1 sayfayı okursan detaylı yazıyor ama sen 11 günü başal evet iki çizgiyi gördüğün günlerde çalış ama silikde çıksa değerlendir o günleri rabbım en kısa zamanda bebeş nasip etsin
kızlar ben adetden sonra sırtıma ve belime yakı vurcam bu siteyikuyum dünde annemle arkadaşı söyledi annemın arkadaşı vuracak kolay hamile kalınıyormuş belin sağlam oluyormuş sıcak bırde yumurtaları çatlatıyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/360914-yaki-hamile-kalmak-3.html
kızlar ben adetden sonra sırtıma ve belime yakı vurcam bu siteyikuyum dünde annemle arkadaşı söyledi annemın arkadaşı vuracak kolay hamile kalınıyormuş belin sağlam oluyormuş sıcak bırde yumurtaları çatlatıyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/360914-yaki-hamile-kalmak-3.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?