- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.201
Eğer lekelenme yaşarsan bu sıralar lekelenme sonrası kan testinde çıkacaktır.
Ben bata 5 gün kala lekelenince kan vermiştim ve 38 çıkmıştı :)
Darısı sana
Canım hamile olabilirsinBenim de aynı şekilde olmuştu.Gitgide koyulaşırsa hamişsin demektir.
Günaydınn güzellik,
Haberler ne alemdee
Suayim sanada gunaydin gulum safak kac hafi bakalim guzel haberlerini bekliyorum
:) canım benim şimdi dakika başı lavaboya koşarım var mı bişey diyepsikolojim bozuldu artık düşünmiyim diyorum ama olmuyo inşallah kısa zamanda alırım güzel haberi
kuzucum hala gelen giden yok çok korkuyorum test yapmayada cesaretim yok yarın yapacağım testi bugünde geçsin hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü bıde olmazsa adeti beklemek azap olur bana
şafak bitti kuzum ama ben testi yarın yapacağım şafak dün akşam bitti ama kürtajdan dolayı geç,kme olur diye korkuyorum kürtaj olalı tam 33 gün oldu ama hesaplamamda ben adet olsaydım 6 haziran olacaktım ona göre ilşki oldu öylede hesaplarsam bugün 29 gün oldu yanı yarın akşama kadar olmazsam test yapacağım
birde kızlar ovulasyon testi ile hamişliğini öğrenen arkadaşlar biraz bilgi verirmi acaba mesela ovulasyon testinde nasıl belli etti kendini ilişkinin kaçıncı gününde tekrar koyulaşmaya başladı falan çok merak ediyorum bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
Ovülasyon testi ile bişeylerin anormal olduğunu anlayanlardan biri olarak :) Yumurtlamanın üstünden 7 gün geçtikten sonra (yumurtlamayı kaçırdığımı düşünüyordum çünkü) tek çizgi olan ovü testinde 2.çizgi hafiften belirmeye başladı.Bu böyle 7 gün kadar sürdü çizgi gitgide koyulaşınca ve lekelenme yaşayınca kan testi yaptırdım regliden 5 gün evvel.
Hiç beklemiyordum hamile olmayı çünkü beklenen yumurtlamam erken olmuş:)
canım sen yumurtlama zamanı dışında 2. çizgiyi hiçmi görmedin ben geçen ay ilk defa kullanmıştım ov. testini 2. çizgi silikte olsa her zaman vardı adet olana kadar hep vardı yani
canım sen yumurtlama zamanı dışında 2. çizgiyi hiçmi görmedin ben geçen ay ilk defa kullanmıştım ov. testini 2. çizgi silikte olsa her zaman vardı adet olana kadar hep vardı yani
kızlar benım kırmızılar geldi
neyse sağlık olsun belkı bu ay böylesi hayırlıydı
Tattilden donunce hamis haberini alcam senin ins bakslim ben nrler getirecegim haber olarakkızlar benım kırmızılar geldi
kızlar aşk olsun bana bi geçmiş olsun bile demediniz.hastaneye gittim devlet hastanesi gibi kalabalık ve randevusuz çalışıyorlar 1 bucuk saat bekledim 13:00 de 40 dk ara veriyorlarmış bende iptal ettirdim tekrar işe döndüm.bol su içerek biraz hafiflettim. ama size küstüm hiç biriniz de bişey yazmadı
üzme tatlı canını hayırlısı olsun inş.Rabbim gönlüne göre versin bu ay olmadıysa inş. önümüzdeki ay olur.
bende inanıyorum zaten düşükten sonra adet olamam iyi oldu belkıde içim iyice temizlenir inş.balımmmmm herşeyin hayırlısı olsun minik meleğin sana naz yapıyo sen yılmadan çağır meleğini az kaldı kavuşmana
Kuzucum sakın üzülmeYeni bir dönem başlıyor biliyorsun , yeni umutlarla stressiz yol almalıyız İyi düşüneceğiz ve meleğin gelecek
Üzüntüye yer yok sen benim canımmsın
inş. kuzucum inş. bende çok isterim size güzel haberler vermeyiTattilden donunce hamis haberini alcam senin ins bakslim ben nrler getirecegim haber olarak
kızlar aşk olsun bana bi geçmiş olsun bile demediniz.hastaneye gittim devlet hastanesi gibi kalabalık ve randevusuz çalışıyorlar 1 bucuk saat bekledim 13:00 de 40 dk ara veriyorlarmış bende iptal ettirdim tekrar işe döndüm.bol su içerek biraz hafiflettim. ama size küstüm hiç biriniz de bişey yazmadı
Selam kızlar,birsey soracam ben. Gecen ay ben adetin 18 gününden itibaren ovulasyon testi yaptım hep 2 çizgi silik çıkıyordu ki adet oldum. şimdide adetin 7. Günündeyim. Zaten 3 gün sürüyo. Sabah yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Ben bisey anlamadım bu işten. Bi tam renk çizgiyi göremicem sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?