ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Eğer lekelenme yaşarsan bu sıralar lekelenme sonrası kan testinde çıkacaktır.
Ben bata 5 gün kala lekelenince kan vermiştim ve 38 çıkmıştı :)
Darısı sana

:) canım benim şimdi dakika başı lavaboya koşarım var mı bişey diye psikolojim bozuldu artık düşünmiyim diyorum ama olmuyo inşallah kısa zamanda alırım güzel haberi

Canım hamile olabilirsinBenim de aynı şekilde olmuştu.Gitgide koyulaşırsa hamişsin demektir.

Günaydınn güzellik,

Haberler ne alemdee

kuzucum hala gelen giden yok çok korkuyorum test yapmayada cesaretim yok yarın yapacağım testi bugünde geçsin hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü bıde olmazsa adeti beklemek azap olur bana

Suayim sanada gunaydin gulum safak kac hafi bakalim guzel haberlerini bekliyorum

şafak bitti kuzum ama ben testi yarın yapacağım şafak dün akşam bitti ama kürtajdan dolayı geç,kme olur diye korkuyorum kürtaj olalı tam 33 gün oldu ama hesaplamamda ben adet olsaydım 6 haziran olacaktım ona göre ilşki oldu öylede hesaplarsam bugün 29 gün oldu yanı yarın akşama kadar olmazsam test yapacağım

birde kızlar ovulasyon testi ile hamişliğini öğrenen arkadaşlar biraz bilgi verirmi acaba mesela ovulasyon testinde nasıl belli etti kendini ilişkinin kaçıncı gününde tekrar koyulaşmaya başladı falan çok merak ediyorum bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

:) canım benim şimdi dakika başı lavaboya koşarım var mı bişey diye psikolojim bozuldu artık düşünmiyim diyorum ama olmuyo inşallah kısa zamanda alırım güzel haberi

Allah gönlüne göre versin tatlım :)
Hayırlısıyla kavuşmuşsun miniğine inşallah

Suayım kuzucum güzel haber işte bu.Bence yarın da yapma canımcım bu test olayları insanı geriyor çünkü hemende görünmemiş olabiliyor biliyorsun.
Kuzucum az daha zamanı uzat derim

Ovülasyon testi ile bişeylerin anormal olduğunu anlayanlardan biri olarak :) Yumurtlamanın üstünden 7 gün geçtikten sonra (yumurtlamayı kaçırdığımı düşünüyordum çünkü) tek çizgi olan ovü testinde 2.çizgi hafiften belirmeye başladı.Bu böyle 7 gün kadar sürdü çizgi gitgide koyulaşınca ve lekelenme yaşayınca kan testi yaptırdım regliden 5 gün evvel.
Hiç beklemiyordum hamile olmayı çünkü beklenen yumurtlamam erken olmuş:)

canım sen yumurtlama zamanı dışında 2. çizgiyi hiçmi görmedin ben geçen ay ilk defa kullanmıştım ov. testini 2. çizgi silikte olsa her zaman vardı adet olana kadar hep vardı yani

Son düzenleme:
canım sen yumurtlama zamanı dışında 2. çizgiyi hiçmi görmedin ben geçen ay ilk defa kullanmıştım ov. testini 2. çizgi silikte olsa her zaman vardı adet olana kadar hep vardı yani

canım bende de ov. testi yumurtlama günleri dışında silik gösteriyor çünkü vücudumuzda lh hormonu zaten var yumurtlama esnasında bu değer yükseliyor.

bu arada ov. testiyle hamile olduğunu öğrenenler var ama güvenilir değil. benim bir kere adetten bir gün önce 2 çizgi de koyu çıkmıştı ama malesef hamile değildim. yanıltabiliyor

Canım ben ovü testine geç başlamıştım hamile kaldığım ay.Silik çizgi görmüştüm 1 gün ve sonra tek çizgiye dönmüştü.
2-3 gün sonra tekrar deneyeyim dedim ve silik çizgi geri çıkmaya başlamıştı biz gene de çalışmıştık.
Sonra çizgi giderek koyulaştı.Elbette anıltıcı bi durum olabilir ama ben daha evvel adet öncesi yaptığım hep tek çizgi çıkardı.
Hakkında hayırlısı olsun canımcımm

Selam kızlar,birsey soracam ben. Gecen ay ben adetin 18 gününden itibaren ovulasyon testi yaptım hep 2 çizgi silik çıkıyordu ki adet oldum. şimdide adetin 7. Günündeyim. Zaten 3 gün sürüyo. Sabah yine test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Ben bisey anlamadım bu işten. Bi tam renk çizgiyi göremicem sanırım :)

kızlar aşk olsun bana bi geçmiş olsun bile demediniz.hastaneye gittim devlet hastanesi gibi kalabalık ve randevusuz çalışıyorlar 1 bucuk saat bekledim 13:00 de 40 dk ara veriyorlarmış bende iptal ettirdim tekrar işe döndüm.bol su içerek biraz hafiflettim. ama size küstüm hiç biriniz de bişey yazmadı

canım geçmiş olsun umarım dediğin gibi enfeksiyon kapmış olmazsın. Zamanın yok muydu keşke bekleseydin okadar gitmişsin madem. :44: Hem bu işler bekletmeye gelmez hemen muayene ol ne olur ne olmaz daha da üzülmektense ne olduğuna bakılsın. Yinede sen içini ferah tut tatlım kötü bişey yoktur hem bu ay yeğenimiz gelcek göbüşüne yerleşcek kısa zamanda git kontrolden geç anne adayısın sen aksatma

üzme tatlı canını hayırlısı olsun inş.Rabbim gönlüne göre versin bu ay olmadıysa inş. önümüzdeki ay olur.

teşekkürler canım üzülmüyorum zaten hayırlısı olsun
balımmmmm herşeyin hayırlısı olsun minik meleğin sana naz yapıyo sen yılmadan çağır meleğini az kaldı kavuşmana
bende inanıyorum zaten düşükten sonra adet olamam iyi oldu belkıde içim iyice temizlenir inş.
Kuzucum sakın üzülme Yeni bir dönem başlıyor biliyorsun , yeni umutlarla stressiz yol almalıyız İyi düşüneceğiz ve meleğin gelecek
Üzüntüye yer yok sen benim canımmsın

kuzucum sağol tabi bu ay iyice içim temizlenir sonra dr. gideceğim yumurtalarıma bir baksın ondan sonra hayırlısı olsun inş.
üzülmedimmi üzüldüm ne yalan söyleyim ama hayırlısı böyle demek kı

Tattilden donunce hamis haberini alcam senin ins bakslim ben nrler getirecegim haber olarak
inş. kuzucum inş. bende çok isterim size güzel haberler vermeyi

canım ben uzun kürtajdan sonra böyle olduğu için yazdılar nıye üzülüyorsun inş. sende en kısa zamanda güzel haberler verirsin onlara biz uzun süredir bu yolda beraber ilerlediğimiz için yazıyorlar artık bır bırımızı çok fazla tanıyoruz senıde zamanla tanıyacaklar üzülme hemen

18. gün teste başlamak için çok geç
böyle yaparsan yumurtlama dönemi ni kaçırabılırsın

en az adetıne 20 gun kala baslaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…