ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

tmm yarın yaparım
aslınd aılk erken gebelık testınden sonrakı gun ovulasyon bakmıstım
LH da yuksek olmalı dıye amaaa oyle dgeıldı
vucut ısım da artmamıstı
ben yarın ılk ıdrarla yapıyım olur mu

Sagolun varolun kizlar ins yarin garantilerim rahat rahat tattil yaparim
Bursada olanlar bulusalim:13:

çok sevindim canım ya harika.darısı hemncik başımıza inşallah.

kızlar 9. günden beri test yapıyrm 12. günden sonra silik silik derken gün gün koyulaştı bugun 15. gün 2. çizgi daha bile koyu dün akşam yapmıştım bu akşam yapayımmı

bat a 5 gün kaldı ovulasyon testi yaptım 2. çizgi gayet net çıktı normalde silik mi çıkması gerekir yoksa adete yakın lh artar mı anlamadım şimdi uff 1 hafta nasıl geçer :44:

kızlar 9. günden beri test yapıyrm 12. günden sonra silik silik derken gün gün koyulaştı bugun 15. gün 2. çizgi daha bile koyu dün akşam yapmıştım bu akşam yapayımmı

testi yapmaktan bahsediyosan yap canım ama saat çok geç bukadar geçe kalma eğer ilişki için soruyosan yap tabi bu günler değerli günler

bat a 5 gün kaldı ovulasyon testi yaptım 2. çizgi gayet net çıktı normalde silik mi çıkması gerekir yoksa adete yakın lh artar mı anlamadım şimdi uff 1 hafta nasıl geçer :44:
C nm iliski gununden 10 gectiyse
10 gunundeysen
eger Hamis olabulunn

Güzel Günlerden Sonra ... Yeni Bir gün geliyor hayata .(!) Herkese günaydın hayırlı sabahlar.. <<&#9829;>>

Canım hamile olabilirsinBenim de aynı şekilde olmuştu.Gitgide koyulaşırsa hamişsin demektir.

Güzel Günlerden Sonra ... Yeni Bir gün geliyor hayata .(!) Herkese günaydın hayırlı sabahlar.. <<&#9829;>>

Günaydınn güzellik,

Haberler ne alemdee

kızlar günaydınnnnn

çok acil bişey öğrenmem gerekiyor.

idrar yollarım enfeksiyon kapmış sanırım.yani 3-4 ayda bir olmaya başladı ve şimdide çok sızlıyor.

bebek yapmaya uğraşıyoruz ama bildiğim kadarıyla iltihap oldugunda bebek oluşumu başlamıyor.

kolan hastanesindeki(beylikdüzü) kadın hastalıkları ve doğumda hangi doktoru önerirsiniz bana.

medilifeyi aradım boş randevu yok.en erken hafyata çarşamba ama ben duramıyorum sızıdan.

nolur yardım

Unuttum ama ben.. (
Şimdi burayı açınca aklıma geldi..
((
Yarın yapsam geç mi olur ya da gün içinde bekleyip yaparım belki..
Kusura bakma.. :/

C nm iliski gununden 10 gectiyse
10 gunundeysen
eger Hamis olabulunn

Canım hamile olabilirsinBenim de aynı şekilde olmuştu.Gitgide koyulaşırsa hamişsin demektir.

:

bugün tam 10. gün heyecanla bekliyorum ne kadar tatlı telaşmış yaşadığımız bide geliyorum annecim yola çıktım deseee
Mutlu bir günden kocaman günaydın herkeseeeeeeeeeeee

merhabalar benide eklermisiniz listeye yaş 26 istanbul bat 19 Temmuz ovulasyon testi ile 2. deneme ilkinde yumurtlama gününü yakaladık ama çalışma olmadı bu ayda dün gece gördüm çift çzgiyi çalışmalara devam bu arada kısmet olursa ilk bebeğim olacak

bugün tam 10. gün heyecanla bekliyorum ne kadar tatlı telaşmış yaşadığımız bide geliyorum annecim yola çıktım deseee
Mutlu bir günden kocaman günaydın herkeseeeeeeeeeeee

Eğer lekelenme yaşarsan bu sıralar lekelenme sonrası kan testinde çıkacaktır.
Ben bata 5 gün kala lekelenince kan vermiştim ve 38 çıkmıştı :)
Darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…