- 3 Mayıs 2012
- 824
- 7
- 48
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.181
cnm iliskiden sonra benm cok gaz sancim oldu bir hafta kasik agrisi cektim gaz sancisi cektim kabizlik oldu anlatamam sana ins bebgin yola cikmistir bu ay olmassa kitlerden yararlan cnm
cnm sendne birsey rica edebilirmiyim ovu testin varsda onunlada yaparmisin gebelik tetsini bakalim ne cikacak
bnde ovu testi silik cikti yaptim gunum dundu iliski uzerinden 10 gun gecti silik cizgi cikti yarin normal gebelik testi yapicam oda erken gebelik tetsi degil
cnm iliskiden sonra benm cok gaz sancim oldu bir hafta kasik agrisi cektim gaz sancisi cektim kabizlik oldu anlatamam sana ins bebgin yola cikmistir bu ay olmassa kitlerden yararlan cnm
cnm sendne birsey rica edebilirmiyim ovu testin varsda onunlada yaparmisin gebelik tetsini bakalim ne cikacak
bnde ovu testi silik cikti yaptim gunum dundu iliski uzerinden 10 gun gecti silik cizgi cikti yarin normal gebelik testi yapicam oda erken gebelik tetsi degil
çok sevindim canım ya harika.darısı hemncik başımıza inşallah.
kızlar 9. günden beri test yapıyrm 12. günden sonra silik silik derken gün gün koyulaştı bugun 15. gün 2. çizgi daha bile koyu dün akşam yapmıştım bu akşam yapayımmı
C nm iliski gununden 10 gectiysebat a 5 gün kaldı ovulasyon testi yaptım 2. çizgi gayet net çıktı normalde silik mi çıkması gerekir yoksa adete yakın lh artar mı anlamadım şimdi uff 1 hafta nasıl geçer :44:
bat a 5 gün kaldı ovulasyon testi yaptım 2. çizgi gayet net çıktı normalde silik mi çıkması gerekir yoksa adete yakın lh artar mı anlamadım şimdi uff 1 hafta nasıl geçer :44:
Güzel Günlerden Sonra ... Yeni Bir gün geliyor hayata .(!) Herkese günaydın hayırlı sabahlar.. <<♥>>
Hosgeldin nasilsin guzelim
Uzun zaman gormedim seni
Nasilsin gelisme varmi
C nm iliski gununden 10 gectiyse
10 gunundeysen
eger Hamis olabulunn
Canım hamile olabilirsinBenim de aynı şekilde olmuştu.Gitgide koyulaşırsa hamişsin demektir.
:
bugün tam 10. gün heyecanla bekliyorum ne kadar tatlı telaşmış yaşadığımızbide geliyorum annecim yola çıktım deseee
Mutlu bir günden kocaman günaydın herkeseeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?