ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

tatlım benım 4 de adet olmam lazım eğer olmazsam 6 da test yapacağım hayırlısı sende dikkat et kendine iyiki annen varyanında ah annelerimiz olmasa yanmıştık

kızlar hepinizi günaydın güzel bir gün geçirmenizi dilerim umarım bu haftalarda hepimiz güzel haberler veririz
inş.

günaydın herkese...haftaya tatile gidiyorum kızlar ordayken cocuk isteğimi ertelicem biraz kafamdan atayım sürekli düşün düşün kafayı yicem

günaydın arkadaşlar size bi sorum olacak.benim yumurtlamam bu ay çok gecikti cuma günü doktor 18,5 mm olmuş her ana çatlayabilir dedi.bende ovulasyon testi yaptım akşamına silik çıktı,yinede çalışma oldu tabi.cumartesi saat 3 te yaptım test çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıktı.şimdi ovulasyon testi yumurtanın çatlayacağı anlamına mı geliyor?kasık ağrılarım geçmedi ve yumurtanın çatlamayıp kiste dönüşmesinden korkuyorum,daha önce başıma geldi çünkü

kızlar hepinizi günaydın güzel bir gün geçirmenizi dilerim umarım bu haftalarda hepimiz güzel haberler veririz
inş.
Gunaydin gulum ins hadi bakalim 20. Gune bugun adet olmam lazim bakalim zaman herseyin ilaci bacaklarim agrimaya basladi adet. Olabilirim aksamlarida cok kotu uyku bastiriyor dayanamayip yatiyorum yaa
Bn birsey anlamadim bu isten
günaydın herkese...haftaya tatile gidiyorum kızlar ordayken cocuk isteğimi ertelicem biraz kafamdan atayım sürekli düşün düşün kafayı yicem

Cnm bnde persembe gidicem tatile kocayi bulurda hamis kalirsam ohhh mucize olur
Esim anasinda bizde cocuklarla eltimde kalicaz ondan sonra ramazan zaten temelli unut
Donuste Allah Kerim neyse tatilin tadini cikaralim insAllah

Evet cnm ilk 24 ila 36 inci saat yurtliycan anlaminda cat ignesi vursun drun olmazmi kist olmaktansa

iyi tatiller canım benım yerimede eğlen inş. bebeğinde böyle güzel günlerde pat diye gelir

tatlım inan bu konuda vbir bilgim yok ama yumurtan baya büyümüş sen iyiki değerlendirmişsin inş. bebeiş gelir

canım benımde gelen giden yok inş. gelmezler dün karnım çok ağrıdı ama hala gelen yok rabbım büyük inş. olur sanada sabırlı tatlıler diliyorum canım

inşallah canımm,Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün tez zamanda

Ay kizlar ya dis dolgum dustu dun bicak gibi kesiyor simdi yanagimi eger hamissem ancak 3-4 aydan sonra yaptiricsm ay bide bu cikti ya hazir izinede gidiyom hamis olmasam yaptiririm hamissem bu is yatar ins iltihabi durum olmaz

canım doktorum 10 gün önce yumurtan gelişmemiş deyince soğan kürüne başladım yaklaşık 1 haftadır ıslağım kürden dolayı,yumurtlama akıntısını ayırt edemedim o yüzden

Sogan kurunu bn iki sefer yaptim birinde adet duzenimi 28 gunde 6 gun surmesine sebeb oldu
Birinde iki tarafli kistim vardi onlari yok etmek icin yaptim
Ikiside basriliydi ama simdi 20 gune dustu ikidir 20 gunde oluyorum ins bu sefer bebek gelir
Isteyen herkesle beraber

inş canım Rabbim gönlüne göre versin

Canımm çok çok geçmiş olsun.Bol bol dinlen kuzucumm.Dualarımız seninle canım

inş.

Günaydın balımm.Bol güzel haberli bir hafta olsun.Güzel haberlerin ardı arkası kesilmesinnn

Canımcımm günaydın.Boşver sen tatile odaklan bol bol ye iç gezGeldikten sonra relax bi şekilde yol alırsınn

Ay kizlar ya dis dolgum dustu dun bicak gibi kesiyor simdi yanagimi eger hamissem ancak 3-4 aydan sonra yaptiricsm ay bide bu cikti ya hazir izinede gidiyom hamis olmasam yaptiririm hamissem bu is yatar ins iltihabi durum olmaz

Kuzucum çok geçmiş olsun.İltihap olmaz umarım Ama bebiş olsun

sağol canım inş. güzel haberler veririm ama benım sankı adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor normal mi acaba :18:
sen nasılsın bebiş nasıl kuzucum aynen dün trafik yüzünden 2,5 saat yollarda kaldık 20:30 da evdeydim inş. bugün erken evde olurum çok uykusuzum

selam kızlarr nasılsınız.nasıl gidiyor

iyiyiz kuzucum sen nasılsın bebiş nasıl büyüyoruz maşallah sağlıkla kucağına alırsın inş.

gelince zaten kocanın peşinden ayrılmıcam hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…