- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.121
Býtanem cok tesekkurler doktorda sadece wc icin kalk dedi:/ 10+2 yim. ilaclarimi duzenli aliyorum. Annem yanimda Allahyan her iþimi yapiyor boyle bir durum olunca geldi artik napsin.bas donmelerim.var 3 gundur normal mo bilmiyorum. Sennasilsin nasil gidiyor guzel haberler bekliyorum senden.
Gunaydin gulum ins hadi bakalim 20. Gune bugun adet olmam lazim bakalim zaman herseyin ilaci bacaklarim agrimaya basladi adet. Olabilirim aksamlarida cok kotu uyku bastiriyor dayanamayip yatiyorum yaakızlar hepinizi günaydın güzel bir gün geçirmenizi dilerimumarım bu haftalarda hepimiz güzel haberler veririz
inş.
günaydın herkese...haftaya tatile gidiyorum kızlar ordayken cocuk isteğimi ertelicem biraz kafamdan atayım sürekli düşün düşün kafayı yicem
günaydın arkadaşlar size bi sorum olacak.benim yumurtlamam bu ay çok gecikti cuma günü doktor 18,5 mm olmuş her ana çatlayabilir dedi.bende ovulasyon testi yaptım akşamına silik çıktı,yinede çalışma oldu tabi.cumartesi saat 3 te yaptım test çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıktı.şimdi ovulasyon testi yumurtanın çatlayacağı anlamına mı geliyor?kasık ağrılarım geçmedi ve yumurtanın çatlamayıp kiste dönüşmesinden korkuyorum,daha önce başıma geldi çünkü
Evet cnm ilk 24 ila 36 inci saat yurtliycan anlaminda cat ignesi vursun drun olmazmi kist olmaktansa
günaydın herkese...haftaya tatile gidiyorum kızlar ordayken cocuk isteğimi ertelicem biraz kafamdan atayım sürekli düşün düşün kafayı yicem
günaydın arkadaşlar size bi sorum olacak.benim yumurtlamam bu ay çok gecikti cuma günü doktor 18,5 mm olmuş her ana çatlayabilir dedi.bende ovulasyon testi yaptım akşamına silik çıktı,yinede çalışma oldu tabi.cumartesi saat 3 te yaptım test çizgisi kontrol çizgisinden koyu çıktı.şimdi ovulasyon testi yumurtanın çatlayacağı anlamına mı geliyor?kasık ağrılarım geçmedi ve yumurtanın çatlamayıp kiste dönüşmesinden korkuyorum,daha önce başıma geldi çünkü
Gunaydin gulum ins hadi bakalim 20. Gune bugun adet olmam lazim bakalim zaman herseyin ilaci bacaklarim agrimaya basladi adet. Olabilirim aksamlarida cok kotu uyku bastiriyor dayanamayip yatiyorum yaa
Bn birsey anlamadim bu isten
Cnm bnde persembe gidicem tatile kocayi bulurda hamis kalirsamohhh mucize olur
Esim anasindabizde cocuklarla eltimde kalicaz ondan sonra ramazan zaten temelli unut
Donuste Allah Kerim neyse tatilin tadini cikaralim insAllah
iyi tatiller canım benım yerimede eğleninş. bebeğinde böyle güzel günlerde pat diye gelir
tatlım inan bu konuda vbir bilgim yok ama yumurtan baya büyümüş sen iyiki değerlendirmişsin inş. bebeiş gelir
canım benımde gelen giden yok inş. gelmezler dün karnım çok ağrıdı ama hala gelen yok rabbım büyük inş. olur sanada sabırlı tatlıler diliyorum canım
bu ay bekleyelim dedi doktorum diğer aya klomen kullanıp gerekirse çatlatma iğnesi yapıcakmış
teşekkür ederim canım cevabın için
Cnm akintin ne durumda islakmisin
canım doktorum 10 gün önce yumurtan gelişmemiş deyince soğan kürüne başladım yaklaşık 1 haftadır ıslağım kürden dolayı,yumurtlama akıntısını ayırt edemedim o yüzden
Sogan kurunu bn iki sefer yaptim birinde adet duzenimi 28 gunde 6 gun surmesine sebeb oldu
Birinde iki tarafli kistim vardi onlari yok etmek icin yaptim
Ikiside basriliydi ama simdi 20 gune dustu ikidir 20 gunde oluyorum ins bu sefer bebek gelir
Isteyen herkesle beraber
Merhaba kızlar. Bir süredir rahatsızım. Cuma günü bir kanama geçirdim çok hafif. acile gittim hemen bebeğim iyidi çok şükür. İğne oldum ve progestan kullanıyorum.dünde yine ufak bir kanamam oldu korku içindeyimdoktor sürekli yatman gerek dedi. Dua edin benim için. Sizler neler yaptınız takip edemedim güzel haberlerinizi bekliyorum. hamileliği olan arkadaşlarım nasıl gidiyor sizin?
kızlar hepinizi günaydın güzel bir gün geçirmenizi dilerimumarım bu haftalarda hepimiz güzel haberler veririz
inş.
Ay kizlar ya dis dolgum dustu dun bicak gibi kesiyor simdi yanagimi eger hamissem ancak 3-4 aydan sonra yaptiricsm ay bide bu cikti ya hazir izinede gidiyom hamis olmasam yaptiririm hamissem bu is yatar ins iltihabi durum olmaz
selam kızlarr nasılsınız.nasıl gidiyor
Canımm çok çok geçmiş olsun.Bol bol dinlen kuzucumm.Dualarımız seninle canım
Günaydın balımm.Bol güzel haberli bir hafta olsun.Güzel haberlerin ardı arkası kesilmesinnn
Canımcımm günaydın.Boşver sen tatile odaklan bol bol ye iç gezGeldikten sonra relax bi şekilde yol alırsınn
Kuzucum çok geçmiş olsun.İltihap olmaz umarımAma bebiş olsun
canımm çok çok geçmiş olsun.bol bol dinlen kuzucumm.dualarımız seninle canım
Günaydın balımm.bol güzel haberli bir hafta olsun.güzel haberlerin ardı arkası kesilmesinnn
Canımcımm günaydın.boşver sen tatile odaklan bol bol ye iç gezgeldikten sonra relax bi şekilde yol alırsınn
Kuzucum çok geçmiş olsun.iltihap olmaz umarımama bebiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?