- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.061
24 haftalik gebe bir bayan yeni ogrenmis hamis oldugunu:))
ne guzel yarabb valla beklemden bizde ogrensek ne guzel olur
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru...l#post25286529 (test pozitiff)
hadi bakalim cnm mujdeli haberler ver insAllah
yediginden ictiginden olabulurmi tatlim
Günaydın kuzucummBugün 8+2 yiz doktordan alacağız haberlerimizi hayırlısıyla
Tatlım ceyranda kalmayasın bak dikkat et kendine, havalar halsziik ve uyku hali bırakıyor insan da balım.
Düğünde çok oynama bak , belki bebiş var bilemezsinnn
Hayırlısıyla yavrusuna kavuşur inaşşallah
olabilir tatlım bugün bir sorun görmedim
bugün son testimide yaptım artık test yapmayı bırakıyorum çalış çalış yoruldum vallakasıklarımdaki sancılar gitti heralde bitmiştir yumurtlama olayı bekleme dönemine giriyorum hayırlısı olsun bakalım
canım büyük bir ihtimal sen 15-16 gün yumurtan çatlamış 16-17 ilşki olduysa süper bu ay senden güzel haberler baklıyoruz hadi hayırlısı inş.
maşallah calista ne güzel yumurtlamıssın sen öylebenimkiler nasıl olacak cok merak ediyorum acıkcası.bugün 3. testimi yaptım bugünkü sanki daha koyulaşmış gibi geldi bana da ama c çizgisi kadar koyu değil..bende biriktirip foto cekicem özendim sol kasığımda ağrı gibi bişey var ama off yaaa kendimi dinlemek de istemiyorum hiç.yanıltıcı oluyor boşuna umutlanmak istemiyorum sonraaa teyzene bak sen hele hadi inş. cıksın dedikleri.çıkarsa sen bikez daha git teyzoşuna benden de slm söle kahve için bi de benim falıma baksın senin içtiğin kahveyle sende o niyetle iç tabi herşeyin hayırlısı diyoruz bakalım ne görcez
inş herkes için hayırlısı olur. arkadaşlar ben bu ayın 16 sında yumurtladım ve en son ozaman ilişki oldu.adetimin de 20.günüydü. şimdi hala bekliyorum adet olmadım ama hergün karın ağrım oluyo olcakmışım gibi.sizce daha beklemelimiyim erkenmi??
valla tatlım ayın 13 ünden sonra yapıştım kocişe bırakmadım13,14,15,16,17 ilişki oldu ama inşallah sperm kalitesi düşmemiştir. İlkkez test kullandığım için işimi şansa bırakmadım eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı deneriz artık. Hep beraber güzel haberler verelim birbirimize inşallah
inş herkes için hayırlısı olur. arkadaşlar ben bu ayın 16 sında yumurtladım ve en son ozaman ilişki oldu.adetimin de 20.günüydü. şimdi hala bekliyorum adet olmadım ama hergün karın ağrım oluyo olcakmışım gibi.sizce daha beklemelimiyim erkenmi??
Günaydınnn güzel anne adaylarıı
Topiğimiz bol hamiş haberleriyle dolsun taşsın
sağol bebişim benimne var ne yok işler nasıl bakalım kuzucum
ayyy yaşasın bugün cuma çok seviyorum yaaaaa cumayı bugün kına var oh oh yarında ankara natavega alışveriş merkezine gitcek minnoşum görümceyle kocada yok aydına iş için gitti akşama kadar gezeceğiz zaten bize çok yakın dev akvaryum açılmış bizim akvaryum sizin akvaryumu döver haaaa
özledim meleğim seni ya artık eskisi gibi yazışmıyoruz ama neden
yarın yiğenimi görmeye gideceksin yuppi yaşasın[/QUOTE
İyiyim kuzucummCanımcım ay sonları yoğunluklar oluyor yoksa hiç ben seni yalnız bırakır mıyım.Şubat topiğinde hiç takılmıyorum zaten , tek işim burası ve sizsiniz
Oh canım görümceyle bol bol gezValla ben bizim akvaryuma gitmedim bile:) Sana keyifli gezmeler kuzucumm
Balım bende cumaları bi ayrı seviyorum.Keyif veriyor :)
Evet yarın doktor günümüz bakalım neler olcak.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Sen ne durumdasın var mı bi belirti
sağol bebişim benimne var ne yok işler nasıl bakalım kuzucum
ayyy yaşasın bugün cuma çok seviyorum yaaaaa cumayı bugün kına var oh oh yarında ankara natavega alışveriş merkezine gitcek minnoşum görümceyle kocada yok aydına iş için gitti akşama kadar gezeceğiz zaten bize çok yakın dev akvaryum açılmış bizim akvaryum sizin akvaryumu döver haaaa
özledim meleğim seni ya artık eskisi gibi yazışmıyoruz ama neden
yarın yiğenimi görmeye gideceksin yuppi yaşasın[/QUOTE
İyiyim kuzucummCanımcım ay sonları yoğunluklar oluyor yoksa hiç ben seni yalnız bırakır mıyım.Şubat topiğinde hiç takılmıyorum zaten , tek işim burası ve sizsiniz
Oh canım görümceyle bol bol gezValla ben bizim akvaryuma gitmedim bile:) Sana keyifli gezmeler kuzucumm
Balım bende cumaları bi ayrı seviyorum.Keyif veriyor :)
Evet yarın doktor günümüz bakalım neler olcak.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Sen ne durumdasın var mı bi belirti
oyyyyy meleğim benım kıyamam ben tamam
sen ankara gelde ben senıde yiğenimide doya doya gezdireyim kuzucum benım
valla bendeki tek belirti sık sık tuvalete gitmek ve akıntının devam etmesi ara ara kasıklarıma ağrı giriyor başka hiç birsey yok suan
bak bir link yayınladım minnoşum ona sende bak çok hoş maksat gırgır olsun benım bu ay hamiş kalırsam oğlum olacakmış
not: kuzucum şubat topiğinede gir bilgi toplarsın ordan biz sana birsey demeyiz minnoşum orda bilgili arkadaşlarda vardır
günaydın güzel anne nasıl gidiyo hamilelik çrş benim ilaçlar bitti bugün yarın adet olurum inşallah kaybolmuştur kistler bende çalışmalara başlamak istiyorum artık :))
oyyyyy meleğim benım kıyamam ben tamam
sen ankara gelde ben senıde yiğenimide doya doya gezdireyim kuzucum benım
valla bendeki tek belirti sık sık tuvalete gitmek ve akıntının devam etmesi ara ara kasıklarıma ağrı giriyor başka hiç birsey yok suan
bak bir link yayınladım minnoşum ona sende bak çok hoş maksat gırgır olsun benım bu ay hamiş kalırsam oğlum olacakmış
not: kuzucum şubat topiğinede gir bilgi toplarsın ordan biz sana birsey demeyiz minnoşum orda bilgili arkadaşlarda vardır
Canımsın canımmm
Valla yolum düşerse kesin gelirim bırakmam seniSeni de bekliyorum unutma.
Güzel belirtiler gayet umut vaad ediyor :) hayırlısıyla sevindir bizi kuzucumm
Kuzucum bana baktı minure kız dedi:) Bakalım hakkımızda hayırlısı..
Arada girip okuyorum şubatı zaten ama o kadar kuzucumm
günaydın güzel anne nasıl gidiyo hamilelik çrş benim ilaçlar bitti bugün yarın adet olurum inşallah kaybolmuştur kistler bende çalışmalara başlamak istiyorum artık :))
Emoşum hadi bakalım.Çaya devam :) Regli bittikten sonra hemen başla tekrar çaya unutma canımcımm
Bizde herşey yolunda, sizlerden güzel haberler alınca daha keyifleniyorumm emoşumm
valla tatlım ayın 13 ünden sonra yapıştım kocişe bırakmadım13,14,15,16,17 ilişki oldu ama inşallah sperm kalitesi düşmemiştir. İlkkez test kullandığım için işimi şansa bırakmadım eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı deneriz artık. Hep beraber güzel haberler verelim birbirimize inşallah
canım benim seninde testlerini merak ediyorum bakalım kaçıncı gün yumurtluyosun.Kendini dinle tabiki ama psikolojini bozma aklında hep hamile kalmak olmazsın kafan rahat olsun inan ben bu ay hiç hamile kalamayacakmıyım diye düşünmüyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum. Rabbim isteyenlere en kısa sürede nasip etsin. Birde doktor bana folik asit verdi ama ben başlamadım kullanan varmı aranızda.? Bebek yapmaya karar verince her anne adayının kullanması gerekiyormuş. :44:
Canımsın canımmm
Valla yolum düşerse kesin gelirim bırakmam seniSeni de bekliyorum unutma.
Güzel belirtiler gayet umut vaad ediyor :) hayırlısıyla sevindir bizi kuzucumm
Kuzucum bana baktı minure kız dedi:) Bakalım hakkımızda hayırlısı..
Arada girip okuyorum şubatı zaten ama o kadar kuzucumm
Emoşum hadi bakalım.Çaya devam :) Regli bittikten sonra hemen başla tekrar çaya unutma canımcımm
Bizde herşey yolunda, sizlerden güzel haberler alınca daha keyifleniyorumm emoşumm
aaaaaaayaşasın işte buna çok sevindim artık benim oğlana senin kızı alırız dünürüm
ayyy hiç güleceğim yok haaaa dünür kızın doğsun büyüsün okusun meslek sahibi olsun allahın emriyle istemeye geliriz
her zaman başımın üstünde yerin var kuzucum senınde eşinide zevkle ağırlarım zaten bende aynı gelirsem sendeyim
calistacım şekerim sen ne yaptın böyle yahuadamcağızın iflahını kesmişsin bacım inş. bu ay kaçarı yok hamişsin sen.bir de bişey sorcam kocişin hiçç şikayet etmiyor mu ? benimki ya bugün yapmayalım valla hergün banyo yapmaktan sıkıldım diyor ben tabi bırakmıyorum çullanıyorum tepesine Allahım ne günlere kaldık normalde kadınların sıkılması şikayet etmesi gerekirken bu adamlara da yaranılmıyor canım.yapsan suç ,yapmasan suç
valla anlamadım ben bu testi yahu dünkü yaptığım test önceki 2 güne oranla daha belirgindi kabul ama dün 14. günümdü ve aşırı akıntı oldu bence dün oldu yumurtlama olduysa ama neden teste koyu cıkmadı :2:neyse bakalım bugün yapacağım nasıl cıkıcak merakla bekliyorum.bende folik asiti almıstım 1 ay kadar falan düzenli kullandım sonra bıraktım ben asırı düzene uyamıyorum unutuyorum filan ama başlasam iyi olur evde duruyor boş boş.kullan sende bebek için çok faydalı olur inş..
calistacım şekerim sen ne yaptın böyle yahuadamcağızın iflahını kesmişsin bacım inş. bu ay kaçarı yok hamişsin sen.bir de bişey sorcam kocişin hiçç şikayet etmiyor mu ? benimki ya bugün yapmayalım valla hergün banyo yapmaktan sıkıldım diyor ben tabi bırakmıyorum çullanıyorum tepesine Allahım ne günlere kaldık normalde kadınların sıkılması şikayet etmesi gerekirken bu adamlara da yaranılmıyor canım.yapsan suç ,yapmasan suç
valla anlamadım ben bu testi yahu dünkü yaptığım test önceki 2 güne oranla daha belirgindi kabul ama dün 14. günümdü ve aşırı akıntı oldu bence dün oldu yumurtlama olduysa ama neden teste koyu cıkmadı :2:neyse bakalım bugün yapacağım nasıl cıkıcak merakla bekliyorum.bende folik asiti almıstım 1 ay kadar falan düzenli kullandım sonra bıraktım ben asırı düzene uyamıyorum unutuyorum filan ama başlasam iyi olur evde duruyor boş boş.kullan sende bebek için çok faydalı olur inş..
canım bence de acele etme batının 1 hafta 10 gün geçmesini bekle sonra yap daha garanti olsun
günaydın hoşgeldin canım
aaaaaaayaşasın işte buna çok sevindim artık benim oğlana senin kızı alırız dünürüm
ayyy hiç güleceğim yok haaaa dünür kızın doğsun büyüsün okusun meslek sahibi olsun allahın emriyle istemeye geliriz
her zaman başımın üstünde yerin var kuzucum senınde eşinide zevkle ağırlarım zaten bende aynı gelirsem sendeyim
Suayım valla tutturduk demektir:) sen erkek ben kız :) Hayırlı evlatlar oolsunlar da alıcam senin oğluşuu:)
Aynen kuzucumm seninde eşinin de her zaman başımın üstünde yeri var kapı açık sonuna dekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?