ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

hadi bakalim cnm mujdeli haberler ver insAllah

yediginden ictiginden olabulurmi tatlim

canım inş. hep beraber kalırız hayırlsı olsun inş. olmasada üzülmem sağlıklı olsun bana yeter

ay yerim ben onu hayırlı haberlerle gel kuzucum tamam kalmam minnoşum zaten masam camın önünde ama ben balkon kapısını açıyorum oda beni etkilemiyor klima hiç açtırmıyorum hasta olurum diye tamam oymamam kuzucum ama azcık yavaş yavaş oynarım olurmu
inş. hayırlısıyla kavuşurum rabbım büyük sağlıkla versin olmasada bir dahaki ay deneriz bitanem

canım büyük bir ihtimal sen 15-16 gün yumurtan çatlamış 16-17 ilşki olduysa süper bu ay senden güzel haberler baklıyoruz hadi hayırlısı inş.

canım büyük bir ihtimal sen 15-16 gün yumurtan çatlamış 16-17 ilşki olduysa süper bu ay senden güzel haberler baklıyoruz hadi hayırlısı inş.

valla tatlım ayın 13 ünden sonra yapıştım kocişe bırakmadım 13,14,15,16,17 ilişki oldu ama inşallah sperm kalitesi düşmemiştir. İlkkez test kullandığım için işimi şansa bırakmadım eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay gün aşırı deneriz artık. Hep beraber güzel haberler verelim birbirimize inşallah

canım benim seninde testlerini merak ediyorum bakalım kaçıncı gün yumurtluyosun. Kendini dinle tabiki ama psikolojini bozma aklında hep hamile kalmak olmazsın kafan rahat olsun inan ben bu ay hiç hamile kalamayacakmıyım diye düşünmüyorum kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum. Rabbim isteyenlere en kısa sürede nasip etsin. Birde doktor bana folik asit verdi ama ben başlamadım kullanan varmı aranızda.? Bebek yapmaya karar verince her anne adayının kullanması gerekiyormuş. :44:

inş herkes için hayırlısı olur. arkadaşlar ben bu ayın 16 sında yumurtladım ve en son ozaman ilişki oldu.adetimin de 20.günüydü. şimdi hala bekliyorum adet olmadım ama hergün karın ağrım oluyo olcakmışım gibi.sizce daha beklemelimiyim erkenmi??

amin guzelim iliski uzerinden 10 gun gecti ise erkekn gebelik testi yapabilirsin cnm

canım sen bu ay % 99 hamilesin hadi bakalım ayyy müjdemi isterim bak arrtık mart anneleri 2013 olursun suay dedi dersin

canım bence acele etme bekle sonra üzülürsün hayal kırıklığına uğrama bence bekle

Günaydınnn güzel anne adaylarıı

Topiğimiz bol hamiş haberleriyle dolsun taşsın

sağol bebişim benim ne var ne yok işler nasıl bakalım kuzucum
ayyy yaşasın bugün cuma çok seviyorum yaaaaa cumayı bugün kına var oh oh yarında ankara natavega alışveriş merkezine gitcek minnoşum görümceyle kocada yok aydına iş için gitti akşama kadar gezeceğiz zaten bize çok yakın dev akvaryum açılmış bizim akvaryum sizin akvaryumu döver haaaa
özledim meleğim seni ya artık eskisi gibi yazışmıyoruz ama neden
yarın yiğenimi görmeye gideceksin yuppi yaşasın

Son düzenleme:
günaydın güzel anne nasıl gidiyo hamilelik çrş benim ilaçlar bitti bugün yarın adet olurum inşallah kaybolmuştur kistler bende çalışmalara başlamak istiyorum artık :))

oh oh maşallah emoşum hadi bakalım çalışmalar başlasın :78: :124: gelsin bebişler topiğimiz dolsun taşsın :129:

calistacım şekerim sen ne yaptın böyle yahuadamcağızın iflahını kesmişsin bacım inş. bu ay kaçarı yok hamişsin sen.bir de bişey sorcam kocişin hiçç şikayet etmiyor mu ? benimki ya bugün yapmayalım valla hergün banyo yapmaktan sıkıldım diyor ben tabi bırakmıyorum çullanıyorum tepesine Allahım ne günlere kaldık normalde kadınların sıkılması şikayet etmesi gerekirken bu adamlara da yaranılmıyor canım.yapsan suç ,yapmasan suç

valla anlamadım ben bu testi yahu dünkü yaptığım test önceki 2 güne oranla daha belirgindi kabul ama dün 14. günümdü ve aşırı akıntı oldu bence dün oldu yumurtlama olduysa ama neden teste koyu cıkmadı :2:neyse bakalım bugün yapacağım nasıl cıkıcak merakla bekliyorum.bende folik asiti almıstım 1 ay kadar falan düzenli kullandım sonra bıraktım ben asırı düzene uyamıyorum unutuyorum filan ama başlasam iyi olur evde duruyor boş boş.kullan sende bebek için çok faydalı olur inş..

canım bence de acele etme batının 1 hafta 10 gün geçmesini bekle sonra yap daha garanti olsun

Günaydınnn güzel anne adaylarıı

Topiğimiz bol hamiş haberleriyle dolsun taşsın

günaydın hoşgeldin canım

Son düzenleme:

hahah tatlım valla kocişim çıtını çıkarmıyo hatta kendisi diyo bugün çizgi ne durumda hadi yapalım diye Arada bir yorgunum yada maç izlicem dediği zamanlar oluyo tabi ozaman gidip süslenip püslenip çıkıyorum karşısına umursamazmış gibi başka şeylerle ilgileniyorum dayanamıyo kikiki

Sen keşke dünü değerlendirseydin hayatım ya neyse bugünkü teste göre yapış kocana isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara
testlerini atmada da resmini paylaşırsın bizle böyle olunca insanın heyecanı ikiye katlanıyo

Bu arada suaycım canım çok moral veriyosun insana teşekkür ederim Dedin ya %99 hamilesin diye inşallah %1 lik kısmı beni bulmaz :18: Göbüşlerimiz böyle olsun kafamızda da pembe fiyonk hehehe

Sende durumlar nasıl canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…