ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

İlla göreceksin merak etme :) Çokta stres yapmamak gerek unutma

İlla göreceksin merak etme :) Çokta stres yapmamak gerek unutma

evet haklısın galiba aslında stres yapmamam gerektiğini biliyorum ama unutuyorum .inş. görrüm.kasım ayındaydı sanırım doktora gitmiştim devlet hastanesine test filan yaptırayım bi sorunum sıkıntım var mı diye doktor yapmadı.zaten bi sürü bekledim içeriye 2-3 kadınla girdim ne derdimi anlatabildim ne bişey söylediğimde de testler vs burası devlet hastanesi yapmıyoruz öyle testleri özele gider yaptırırsın dedi.alttan muayene etti bişey yok 1 yıl deneyin olmazsa tekrar gel dedi.ondan sonrada gitmedim başka yere daha sonra da zaten işe başladım hiç fırsatım olmadı.yani herhangi bir sıkıntım var mı yok mu bilmiyorum.

eeeee heralde vereceksin kuzucum kimin yiğenini taşıyorsun maşallah süpanallah senide bebişide yerim ben minnoşum benım 3temmuz yada 4 temmuz adet olmam lazım ama ben 6 yada 7 temmuzda test yapacağım ama belkı erkende yapabilirim sağım solum belli olmaz eğer hamişsem sana özelden msj atarım kuzucum geri sayıma 1 temmuz başlayalım :18::18:

Kafanın olabildiğince rahat olması gerek.Takılı kalma ve sürekli düşünme.
Doktorun uyuzluğuna gelmişsin seni bulmuş.Halbuki ben karar verdiğimde devlette testleri yapmışlardı, sıkıntı olmamaıştı.
Gene alttan bakmışlardı ve kan testi yapılmıştı.
Sen içini rahat tut hayırlısıyla kavuşursun bebeişine

Kuzucuk az kaldı o halde :) Ay hadi inşallah havalara uçalımmm

Günaydınnn güzellerrr

günaydın meleğim benim yiğenim büyümüşde baksana ay bayıldım 9 haftayamı girdin maşallah süphanallah
kuzucum benim ya minnoşum bugün burası çok serin birde acaip uykum var anlatamam
yarın akşamda kuzenimin 2 oğlunum sünneti var yarın akşamda oraya gitcem kınası olacak birde 3 de yolda onun 8 aylıkda hamile oda erkek rabbim sağlıkla kucağına aldırsın kız 5 dakika oturmuyor valla

Son düzenleme:
Günaydınnn güzellerrr

GÜNAYDINNNNNNN

GÜNAYDINN.ohh valla hayat sana güzel gez toz düğün dernek ne güzel. yaa bende gitmek istiyorum ,düğünlere gitsem de döktürsem bi güzelll.en son gittiğim kendi düğünümdü

GÜNAYDINNNNNNN

GÜNAYDINN.ohh valla hayat sana güzel gez toz düğün dernek ne güzel. yaa bende gitmek istiyorum ,düğünlere gitsem de döktürsem bi güzelll.en son gittiğim kendi düğünümdü

valla ne yapalım ama üzülme senin yerinede döktürürüm
ay bende sıkıldım yartın streslerimi atacağım oh oh :118:

hadi bakalim cnm mujdeli haberler ver insAllah
Testlerim yavaş yavaş silikleşmeye başladı ama bugün cam gibi şeffaf olan idrarım bulanık gibi geldi bana neden ki acep :44:

yediginden ictiginden olabulurmi tatlim

Günaydın kuzucumm Bugün 8+2 yiz doktordan alacağız haberlerimizi hayırlısıyla
Tatlım ceyranda kalmayasın bak dikkat et kendine, havalar halsziik ve uyku hali bırakıyor insan da balım.
Düğünde çok oynama bak , belki bebiş var bilemezsinnn
Hayırlısıyla yavrusuna kavuşur inaşşallah

yediginden ictiginden olabulurmi tatlim
olabilir tatlım bugün bir sorun görmedim

bugün son testimide yaptım artık test yapmayı bırakıyorum çalış çalış yoruldum valla kasıklarımdaki sancılar gitti heralde bitmiştir yumurtlama olayı bekleme dönemine giriyorum hayırlısı olsun bakalım

Eklentiler

• $ov. test.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 40

bu nasıl bişi ya 2. çizgi bazen bulanık bazen bazen net o nasıl oluyo yaa bende hamile kalmak istiyorum ama bi türlü tutturamıyorum hesaplamayı

bu nasıl bişi ya 2. çizgi bazen bulanık bazen bazen net o nasıl oluyo yaa bende hamile kalmak istiyorum ama bi türlü tutturamıyorum hesaplamayı

canım doğru zamanda başlarsak testi yapmaya ikinci çizginin yavaş yavaş koyulaştığını görüyoruz. Yumurtlayacağımız zaman 2. çizgi 1. çizgiyle aynı koyulukta yada daha koyu çıkıyor. Sonraki günlerde 2. çizgi silikleşmeye başlıyor. Yani en koyu olduğu günleri çok iyi değerlendirmek lazım. Resimde tam görebildin mi bilmiyorum ama adetimin 11. günü başladım silik olan 2. çizgim 15. ve 16. günde ilk çizgiden daha koyu oldu. Sonraki günlerde de silikleşti.

16 ve 17. gun super be gulum ins tutmustur

Bnm 12-13. Gun sancılarım oldu akıntım oldu yogun ve ıkı gundır yıne var 16. Gun yanı sag tarafım agrıyor ılıskı gerceklestı beklemedeyım

16 ve 17. gun super be gulum ins tutmustur

inşallah balım ya en son 17. gün ilişki oldu zaten sonrasında da silikleşti dün teyzeme kahve falı baktırdım kimse bilmiyo çocuk istediğimizi bana dedi ki sana iki tane bebek görünüyor biri kız biri erkek ya ikizin olcak yada peşpeşe hamile kalcaksın o öyle diyince garip oldum hayırlısı bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız. Rabbim ol derse olur

ole be gulum ins saglicakla gelsinlerde gerisi onemli degil

maşallah calista ne güzel yumurtlamıssın sen öyle benimkiler nasıl olacak cok merak ediyorum acıkcası.bugün 3. testimi yaptım bugünkü sanki daha koyulaşmış gibi geldi bana da ama c çizgisi kadar koyu değil..bende biriktirip foto cekicem özendim sol kasığımda ağrı gibi bişey var ama off yaaa kendimi dinlemek de istemiyorum hiç.yanıltıcı oluyor boşuna umutlanmak istemiyorum sonraaa teyzene bak sen hele hadi inş. cıksın dedikleri.çıkarsa sen bikez daha git teyzoşuna benden de slm söle kahve için bi de benim falıma baksın senin içtiğin kahveyle sende o niyetle iç tabi herşeyin hayırlısı diyoruz bakalım ne görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…