- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.041
offf offff test yaptım yine negatif cıktı yaaa.çok mu erken başladım aceba ama olsun kacırmaktansa erken başlamak iyidir değil mi.neyse inş. yarın günü yakalıycam.aklıma da gelmiyor değil yoksa ben yumurtlamıyor muyum?
İlla göreceksin merak etme :) Çokta stres yapmamak gerek unutma
Sana haber veririm kuzucuk mesaj atarımSen merak etme balım.
Geri sayıma ne zaman başlıyoruz sen onu de
Genelde kendi aileleri için bu kadar safça davranırlar ama akılları uçup gidiveriyor
Sorunsuz bi şekilde geçer bu günlerde inşallah canımcım
İnşallah canım :)
evet haklısın galiba aslında stres yapmamam gerektiğini biliyorum ama unutuyorum .inş. görrüm.kasım ayındaydı sanırım doktora gitmiştim devlet hastanesine test filan yaptırayım bi sorunum sıkıntım var mı diye doktor yapmadı.zaten bi sürü bekledim içeriye 2-3 kadınla girdim ne derdimi anlatabildim ne bişey söylediğimde de testler vs burası devlet hastanesi yapmıyoruz öyle testleri özele gider yaptırırsın dedi.alttan muayene etti bişey yok 1 yıl deneyin olmazsa tekrar gel dedi.ondan sonrada gitmedim başka yere daha sonra da zaten işe başladım hiç fırsatım olmadı.yani herhangi bir sıkıntım var mı yok mu bilmiyorum.
eeeee heralde vereceksin kuzucumkimin yiğenini taşıyorsun maşallah süpanallah senide bebişide yerim ben minnoşum benım 3temmuz yada 4 temmuz adet olmam lazım ama ben 6 yada 7 temmuzda test yapacağım ama belkı erkende yapabilirim sağım solum belli olmaz eğer hamişsem sana özelden msj atarım kuzucum geri sayıma 1 temmuz başlayalım :18::18:
Günaydınnn güzellerrr
Günaydınnn güzellerrr
günaydın meleğim benimyiğenim büyümüşde baksana ay bayıldım 9 haftayamı girdin maşallah süphanallah
kuzucum benim ya minnoşum bugün burası çok serin birde acaip uykum var anlatamam
yarın akşamda kuzenimin 2 oğlunum sünneti var yarın akşamda oraya gitcem kınası olacak birde 3 de yolda onun 8 aylıkda hamile oda erkekrabbim sağlıkla kucağına aldırsın kız 5 dakika oturmuyor valla
GÜNAYDINNNNNNN
GÜNAYDINN.ohh valla hayat sana güzel gez toz düğün dernek ne güzel. yaa bende gitmek istiyorum ,düğünlere gitsem de döktürsem bi güzelll.en son gittiğim kendi düğünümdü
hadi bakalim cnm mujdeli haberler ver insAllaheeeee heralde vereceksin kuzucumkimin yiğenini taşıyorsun maşallah süpanallah senide bebişide yerim ben minnoşum benım 3temmuz yada 4 temmuz adet olmam lazım ama ben 6 yada 7 temmuzda test yapacağım ama belkı erkende yapabilirim sağım solum belli olmaz eğer hamişsem sana özelden msj atarım kuzucum geri sayıma 1 temmuz başlayalım :18::18:
Testlerim yavaş yavaş silikleşmeye başladı ama bugün cam gibi şeffaf olan idrarım bulanık gibi geldi bana neden ki acep :44:
günaydın meleğim benimyiğenim büyümüşde baksana ay bayıldım 9 haftayamı girdin maşallah süphanallah
kuzucum benim ya minnoşum bugün burası çok serin birde acaip uykum var anlatamam
yarın akşamda kuzenimin 2 oğlunum sünneti var yarın akşamda oraya gitcem kınası olacak birde 3 de yolda onun 8 aylıkda hamile oda erkekrabbim sağlıkla kucağına aldırsın kız 5 dakika oturmuyor valla
olabilir tatlım bugün bir sorun görmedimyediginden ictiginden olabulurmi tatlim
olabilir tatlım bugün bir sorun görmedim
Bugün son testimide yaptım artık test yapmayı bırakıyorum çalış çalış yoruldum vallaKasıklarımdaki sancılar gitti heralde bitmiştir yumurtlama olayı Bekleme dönemine giriyorum hayırlısı olsun bakalım
bu nasıl bişi ya 2. çizgi bazen bulanık bazen bazen net o nasıl oluyo yaa bende hamile kalmak istiyorum ama bi türlü tutturamıyorum hesaplamayı
bugün son testimide yaptım artık test yapmayı bırakıyorum çalış çalış yoruldum vallakasıklarımdaki sancılar gitti heralde bitmiştir yumurtlama olayı bekleme dönemine giriyorum hayırlısı olsun bakalım
bu nasıl bişi ya 2. çizgi bazen bulanık bazen bazen net o nasıl oluyo yaa bende hamile kalmak istiyorum ama bi türlü tutturamıyorum hesaplamayı
16 ve 17. gun super be gulum ins tutmustur
inşallah balım ya en son 17. gün ilişki oldu zaten sonrasında da silikleşti dün teyzeme kahve falı baktırdım kimse bilmiyo çocuk istediğimizi bana dedi ki sana iki tane bebek görünüyor biri kız biri erkek ya ikizin olcak yada peşpeşe hamile kalcaksın o öyle diyince garip oldum hayırlısı bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız. Rabbim ol derse olur
bugün son testimide yaptım artık test yapmayı bırakıyorum çalış çalış yoruldum vallakasıklarımdaki sancılar gitti heralde bitmiştir yumurtlama olayı bekleme dönemine giriyorum hayırlısı olsun bakalım
inşallah balım ya en son 17. gün ilişki oldu zaten sonrasında da silikleşti dün teyzeme kahve falı baktırdım kimse bilmiyo çocuk istediğimizi bana dedi ki sana iki tane bebek görünüyor biri kız biri erkek ya ikizin olcak yada peşpeşe hamile kalcaksın o öyle diyince garip oldum hayırlısı bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız. Rabbim ol derse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?