- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.881
ya doktor beni bir an önce bebek isteyen biri olarak görünce daha fazla yumurtlama sağlayan bi ilaç verdi..umarım kötü bir etkisi olmaz..çifter çifter yumurtlıcam
günaydın meleklerim nasılsınız kuzucuklar benım karnım çok ağrıyor acaba hastalancakmıyımneyse sağlık olsun belfücüm günaydın kuzucum yiğenimin annesi nasılsınız bakalım
Günaydınn kuzucummm
Canımcım hakkımızda hayırlısı sen gönlünü ferah tuthayırlısıyla meleğimiz gelecek
Bugün biraz daha iyiyim canımcım.Bakalım gün nasıl tamamlanacak :)
Kızlar nerelerdesiniz gene yok oldunuz, ses edin yahu
günaydın meleklerim nasılsınız kuzucuklar benım karnım çok ağrıyor acaba hastalancakmıyımneyse sağlık olsun belfücüm günaydın kuzucum yiğenimin annesi nasılsınız bakalım
Günaydınn kuzucummm
Canımcım hakkımızda hayırlısı sen gönlünü ferah tuthayırlısıyla meleğimiz gelecek
günaydın tatlım nasılsın bugün ben dün çok alışveriş yaptım başıma güneş geçti galıba kendimden geçtimvalla buna ihtiyacım vardı çokda güzel şeyler var herşey indirimde oleyyyy
günaydın canım mevlam bize bebeklerimizi vercek inşallah bende haftaya bekliyorum adeti zonra tam gaz devam inşallah bi aksilik çıkmazz:82::82::82:
kuzucum valla bugün çok sancım var sol kasığımda ağrı var acaba normal mi hiç böyle olmadım ağrı belime vurdu acaba adet mi olacağım
iyi olmanıza çok sevindim bitanemben burdayım kuzum mühendisin yanına çıkmıştım
emoş ankaradada acaip indirim indirim var hemde ankara alışveriş festivalleri başladım 1 temmuza kadar gece 12 kadar açıklar % 50 indirim akşam 9 dan sonrada eğlenceler oluyor konserler:118: rabbım hayırlısını nasip etsin inş. sağlıklı olsunda geç olsun ama sağlıklı olsun
evet canım alışveriş yapınca kendime geliyorum son günlerde yaşadıklarımızdan sonra moral iyi oluyo :118:
bencede hırsız olayından sonra alışveriş iyi olmuşalemsin haaaa kız ne aldınkı
oh oh önce evde temizlliktam 3 tane gömlek aldım altına pantolonlar etekler tabikidebide temizlik mazemeleri pis adamlar eve ayaklarıyla girdiler
selam kızlae ne var ne yok.
suaycım belfücüm tekrardan saolun çok iyisinizz.
bu gün arkadaş gelicek hazırlklarımın arasında yine kk ya geldim:)
Kızlar nasıl gidiyor bir süredir yoğunum giremiyorum. Anca fırsat buldum. 8+5 im:) ikili testi 12.haftamda mı yaptıracağım? süreç iyi gidiyor çok bulantı ve kusmalar yok sadece midemde içimde bi tuhaflık var birkaçgündür.sıkıntı var gibi tuhaf birşey. belfü, ay_she sizin nasıl gidiyor canım?
Günaydınn kuzucummm
günaydın canım bende bu ay 8 haftalık düşük yaptım benım ki kimyasal degildi ama ben düşük yaptıktan sonra kürtaj oldum dr. banada korun dedi ama ben korunmadım ve 5 gündür ilşki yaşadım akıntılarım çoğalınca bu ay hamile kalmazsa birdahaki ay daha düzenli yaparım çünkü tahminin bir adet günüm yoktusende bence bu ay dene baklım şansa bırak hormonlarından kaynaklanan birşey olabilir belkıde sorun ovu testindedir sen kaçgünde bir adet oluyorsun mesala e son ne zaman oldun tahmınen ne zaman olacaksın ayrıca kımyasal gebeliğin ne kadar sürdü canım rabbım gönlüne göre versin inş.
bnm adetim 28 gunde bir olur cnm. pek sasamaz. temmuz 5 te bat. benm 4+5 ti. ben acaba doktoru dinleyip korunsamiydim diye dusunuyordum ama seni duyunca rahatladim. ne kadar surdu senin kanaman. bnmki ayni adet gibi oldu.bide gecen ay klomen ve catlatma ignesi olmustum. o yuzden normal yolla hemen kalmaz die korunmadim acikcasi. Rabbim Ellerimizi bos birakmasin ins
Kızlar nasıl gidiyor bir süredir yoğunum giremiyorum. Anca fırsat buldum. 8+5 im:) ikili testi 12.haftamda mı yaptıracağım? süreç iyi gidiyor çok bulantı ve kusmalar yok sadece midemde içimde bi tuhaflık var birkaçgündür.sıkıntı var gibi tuhaf birşey. belfü, ay_she sizin nasıl gidiyor canım?
10. ve 11. gunde akintim gelmisti zaten. buyuk ihtimal erken yumurtladim bu ay. ev tasinma telasimiz var tam bu siralarda geldigi icin pek degerlendiremedik.kismet artik.canım benım içimi kürtajda temizlediler 4-5 damla damla geldi sonra kesildi senın en verimli günlerin 28 günde bir oluyorsan 11-12-13-14-15 günler hergün çalışman lazım ben geçen ay öyle hamile kaldım
super habeya doktor beni bir an önce bebek isteyen biri olarak görünce daha fazla yumurtlama sağlayan bi ilaç verdi..umarım kötü bir etkisi olmaz..çifter çifter yumurtlıcam
cnm stres yapma guelne yuz pek hata vermez iki yumurtanda olabuluuuuarkadslar merhaba bir sorum olacakti size. umarim gelince cevaplarsiniz. ben gecen ay biyokimsasal gebelik gecirdim. 7 haziranda da kanamam basladi. bi hafta ayni adet gibi devam etti. bende korunmak istemedim. ovu testi kullaniyorum. normalde testte 14. gun cikardi. adetin 10. ve 11. gunu uzayan akintim gelince erken mi yumurtluorum diye dusundum ve test yapttim pazar gunu. gulen yuz cikti. ertesi gun yaptigimda negatif cikti. sonra dun aksam tekrar yaptim. yine gulen yuz cikti ama bugun yaptigim yine negatif. normalde ust uste iki gun gulen yuz cikardi. bir yorum yapabilirmisiniz?
kuzucum valla bugün çok sancım var sol kasığımda ağrı var acaba normal mi hiç böyle olmadım ağrı belime vurdu acaba adet mi olacağım
iyi olmanıza çok sevindim bitanemben burdayım kuzum mühendisin yanına çıkmıştım
emoş ankaradada acaip indirim indirim var hemde ankara alışveriş festivalleri başladım 1 temmuza kadar gece 12 kadar açıklar % 50 indirim akşam 9 dan sonrada eğlenceler oluyor konserler:118: rabbım hayırlısını nasip etsin inş. sağlıklı olsunda geç olsun ama sağlıklı olsun
10. ve 11. gunde akintim gelmisti zaten. buyuk ihtimal erken yumurtladim bu ay. ev tasinma telasimiz var tam bu siralarda geldigi icin pek degerlendiremedik.kismet artik.
super habe
r buu yaaaaa bnm de mesela ikiaydir 20 gunde adet oluyorum ve pazartaesi temizlendim 3gundur su gibi bugunde uzayan akinti geldi biz degelendiremedik o baska esim koltuk guzeli orada uyuyakaliyor
cnm stres yapma guelne yuz pek hata vermez iki yumurtanda olabuluuuu
olmiycan ins hadi gelsin bebecikk
ee ben o zaman angaraya geliyommmmm
beöfum emosum meydeymey ay-se fbetul nassiniz bakemmmmm
Kızlar kan testi yaptırdım progesteron istemişti doktorum...Yaptırmışken Beta HCG'ye de baktırdım..Sonuç negatif(
Çok moralim bozuldu tabi...Bugün 23. gündeyim periodun..
Bu arada progesteronum 17.2 çıktı.
Doktorum izinde, soramadım o yüzden ama bir arkadaşım değer 10'un altında olunca sorun var demektir dedi.
Çünkü bu progesteron döllenme olsa da bebeğin rahimde tutunmasını sağlıyormuş...Değer düşükse, tutunamıyormuş..
Offf( Sorun yok bu güzel tabi ama şu soruyu sormadan edemiyorum kendime : Peki neden olmuyor ???
6 ayı devirdik....Eşim korkmaya başladı şimdi, acaba onda mı sorun var diye...
Ctesi sperm tahlili yaptıracak..
Artık ateş ölçümü vs hepsini bıraktım, ovülasyon testini de...
Sıkıldım bu süreçten inanın...6 aydır düzenli çocuk için birlikte oluyoruz....Olay buna döndü resmen !!
Ve ben sıkıldım...Kötü bir psikolojideyim, nolur yardım !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?