ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın meleklerim nasılsınız kuzucuklar benım karnım çok ağrıyor acaba hastalancakmıyım neyse sağlık olsun belfücüm günaydın kuzucum yiğenimin annesi nasılsınız bakalım

Günaydınn kuzucummm

Canımcım hakkımızda hayırlısı sen gönlünü ferah tut hayırlısıyla meleğimiz gelecek

Bugün biraz daha iyiyim canımcım.Bakalım gün nasıl tamamlanacak :)

Kızlar nerelerdesiniz gene yok oldunuz, ses edin yahu

günaydın tatlım nasılsın bugün ben dün çok alışveriş yaptım başıma güneş geçti galıba kendimden geçtim valla buna ihtiyacım vardı çokda güzel şeyler var herşey indirimde oleyyyy

günaydın meleklerim nasılsınız kuzucuklar benım karnım çok ağrıyor acaba hastalancakmıyım neyse sağlık olsun belfücüm günaydın kuzucum yiğenimin annesi nasılsınız bakalım

günaydın canım mevlam bize bebeklerimizi vercek inşallah bende haftaya bekliyorum adeti zonra tam gaz devam inşallah bi aksilik çıkmazz:82::82::82:

kuzucum valla bugün çok sancım var sol kasığımda ağrı var acaba normal mi hiç böyle olmadım ağrı belime vurdu acaba adet mi olacağım
iyi olmanıza çok sevindim bitanem ben burdayım kuzum mühendisin yanına çıkmıştım

günaydın canım mevlam bize bebeklerimizi vercek inşallah bende haftaya bekliyorum adeti zonra tam gaz devam inşallah bi aksilik çıkmazz:82::82::82:

emoş ankaradada acaip indirim indirim var hemde ankara alışveriş festivalleri başladım 1 temmuza kadar gece 12 kadar açıklar % 50 indirim akşam 9 dan sonrada eğlenceler oluyor konserler :118: rabbım hayırlısını nasip etsin inş. sağlıklı olsunda geç olsun ama sağlıklı olsun

evet canım alışveriş yapınca kendime geliyorum son günlerde yaşadıklarımızdan sonra moral iyi oluyo :118:

selam kızlae ne var ne yok.
suaycım belfücüm tekrardan saolun çok iyisinizz.
bu gün arkadaş gelicek hazırlklarımın arasında yine kk ya geldim:)

Kızlar nasıl gidiyor bir süredir yoğunum giremiyorum. Anca fırsat buldum. 8+5 im:) ikili testi 12.haftamda mı yaptıracağım? süreç iyi gidiyor çok bulantı ve kusmalar yok sadece midemde içimde bi tuhaflık var birkaçgündür.sıkıntı var gibi tuhaf birşey. belfü, ay_she sizin nasıl gidiyor canım?

tam 3 tane gömlek aldım altına pantolonlar etekler tabikide bide temizlik mazemeleri pis adamlar eve ayaklarıyla girdiler
oh oh önce evde temizllik sonra sende değişiklik iyi valla biz çalışıyoruz kuzum nerde eve zor atıyorum kendimi

selam kızlae ne var ne yok.
suaycım belfücüm tekrardan saolun çok iyisinizz.
bu gün arkadaş gelicek hazırlklarımın arasında yine kk ya geldim:)

canım ne demek belfücümde bende burdayız tabi benım cadım bugün gelmedi ben sorarım ona

tatlım sağlıkla bebeğini al kucağına canım 9 yada 10 haftada gidebilirsin sen yınede dr. git iyice öğren bakalım

cadı neredesin sen bıde bize nerdesiniz diyosun aaaaa çok ayıp valla kızıyorum sana msj yazdık sana kuzucum özledim ama çok mu yoğunsun

bnm adetim 28 gunde bir olur cnm. pek sasamaz. temmuz 5 te bat. benm 4+5 ti. ben acaba doktoru dinleyip korunsamiydim diye dusunuyordum ama seni duyunca rahatladim. ne kadar surdu senin kanaman. bnmki ayni adet gibi oldu.bide gecen ay klomen ve catlatma ignesi olmustum. o yuzden normal yolla hemen kalmaz die korunmadim acikcasi. Rabbim Ellerimizi bos birakmasin ins

canım benım içimi kürtajda temizlediler 4-5 damla damla geldi sonra kesildi senın en verimli günlerin 28 günde bir oluyorsan 11-12-13-14-15 günler hergün çalışman lazım ben geçen ay öyle hamile kaldım

öncelikle merhaba soruna cevap vermek isteedim.ben haftaya gidicem.11.haftamda.sanırım ikili testimide yapar.11 ve 14 haftalar deniliyo çünkü.

canım benım içimi kürtajda temizlediler 4-5 damla damla geldi sonra kesildi senın en verimli günlerin 28 günde bir oluyorsan 11-12-13-14-15 günler hergün çalışman lazım ben geçen ay öyle hamile kaldım
10. ve 11. gunde akintim gelmisti zaten. buyuk ihtimal erken yumurtladim bu ay. ev tasinma telasimiz var tam bu siralarda geldigi icin pek degerlendiremedik.kismet artik.

ya doktor beni bir an önce bebek isteyen biri olarak görünce daha fazla yumurtlama sağlayan bi ilaç verdi..umarım kötü bir etkisi olmaz..çifter çifter yumurtlıcam
super habe
r buu yaaaaa bnm de mesela ikiaydir 20 gunde adet oluyorum ve pazartaesi temizlendim 3gundur su gibi bugunde uzayan akinti geldi biz degelendiremedik o baska esim koltuk guzeli orada uyuyakaliyor
cnm stres yapma guelne yuz pek hata vermez iki yumurtanda olabuluuuu

olmiycan ins hadi gelsin bebecikk
ee ben o zaman angaraya geliyommmmm

beöfum emosum meydeymey ay-se fbetul nassiniz bakemmmmm

Kızlar kan testi yaptırdım progesteron istemişti doktorum...Yaptırmışken Beta HCG'ye de baktırdım..Sonuç negatif (
Çok moralim bozuldu tabi...Bugün 23. gündeyim periodun..
Bu arada progesteronum 17.2 çıktı.
Doktorum izinde, soramadım o yüzden ama bir arkadaşım değer 10'un altında olunca sorun var demektir dedi.
Çünkü bu progesteron döllenme olsa da bebeğin rahimde tutunmasını sağlıyormuş...Değer düşükse, tutunamıyormuş..
Offf ( Sorun yok bu güzel tabi ama şu soruyu sormadan edemiyorum kendime : Peki neden olmuyor ???
6 ayı devirdik....Eşim korkmaya başladı şimdi, acaba onda mı sorun var diye...
Ctesi sperm tahlili yaptıracak..
Artık ateş ölçümü vs hepsini bıraktım, ovülasyon testini de...
Sıkıldım bu süreçten inanın...6 aydır düzenli çocuk için birlikte oluyoruz....Olay buna döndü resmen !!
Ve ben sıkıldım...Kötü bir psikolojideyim, nolur yardım !!!

10. ve 11. gunde akintim gelmisti zaten. buyuk ihtimal erken yumurtladim bu ay. ev tasinma telasimiz var tam bu siralarda geldigi icin pek degerlendiremedik.kismet artik.

hayırlısı olsun tatlım bir dahaki ay bugünlerde çalışırsın yinede bakalım bu ay kırmızılar belkı gelmez rabbım yüzünü güldürsün inş.

inş. canım rabbım hayırlısını versin hep beraber hamiş kalalım gel tatlım beklerim bol bol gezer alışveriş yaparız ya belfüden dünderdir haber yok ya allahım inş. birsey yoktur

canım üzme kendine hayırlısını dile rabbım sonunda verecek 6 ay nedir ki benım görümcemım 6 yıldır olmuyor o zavallım ne yapsın hemde dr. hiç bir sorun yok demiş inş. en kısa zamanda bebiş gelir

Son düzenleme:
Kızlar günaydın belfüden haberiniz varmı ya o hiç böyle yapmazdı bilen varsa yazsın lütfen merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…