- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.801
cnm ya mumkunati vardir cunku sonucta tukurukle olandada ovuyu tespit edyoruz hadi bakalim ins hayilkri haberler ver cnm
Tatlımmm tebriklerrr çok sevindimmm :) Benim de ilk yaptırdığım da 38 di:)
Hamişsin balım.Sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah.Şubat annelerine alim seni hemen :)
sağol canım benim..bu ay dapek umudum yoktu ama sürpriz oldu..umarım kalp atışlarınıda alırımda rahatlarım...kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemicem yani burdaki kızlar hariç
Süper oldu işte kuzu:)
Kuzucum ben dün kalp atışlarını duydum.6+3ken.
Darısı sana.
Aileler bilmiyor bizim de:) Karnım çıkana dek söylemeyeceğiz.
aynı şeyi yaşamaktan korktuğum için kalp atışı duyup bebişi görene kadar söylemek yok. ..sende söyleme boşver kimsenin nazarı deymesinn...salı günü doktora gidicem bakalım görürüz umaRI keseyi
Kötü düşünmek yok tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)
Sat neydi senin.
Sat ım 20 mayıs canım
Cnm gozun aydin iyi tik tik lari duymusunSüper oldu işte kuzu:)
Darısı sana.
Cnm gozun aydin iyi tik tik lari duymusun
birde gerçekten faydası oldumu bilmiyorum ama bu ay bir hafta falan keçiboynuzu kürü uygulamıştık bide E vitamini içirmiştim kocaya sperm hareketliliğini artırıyormuş.ve bu ay hamile kaldım. sonuçta zararı yok denemekte fayda var derim kızlar...
Darısı tüm isteyenlerin başına canımcımm:)
Allaha şükürler olsun duydum.Ultrasona göre haftamızda da sorun yok.
Bu ay hamiş olmayan kalmasın , dün hepimize dualarımı ettim.
Hakkımızda hayırlısı
canım tebrik ederim sağlıcakla al bebeişinikucağınasağol canım benim isteyen herkese nasip olur inşallah..
Süper oldu işte kuzu:)
Darısı sana.
tahmini doğum tarihi 24 şubat demektir.
ve 4 haftalık hamilesin kuzu:)
Vajinal baktırmak istemiyorsan bence bu hafta gitme tatlım.
canım tebrik ederim sağlıcakla al bebeişinikucağına
meleğim benım günaydın ya inan sabah sabah çok mutlu ettin benı çok sevindim darısı hareketleri olsun inş.söyleme tatlım en güzeli benım annem cümle aleme duyurmuştu sevinçten bu sefer kımseye söylemiyeceğim olursa rabbım seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun bıtanem benım
yok korktuğum başıma geldi işte olmadı beceremedik yine gece acile gitttik kimyasal gebelik dediler yarın randevum var bakalım ne dicek doktor....en azından kendimi kaptırmadan ortaya çıktı
belfü kötü haber
yok korktuğum başıma geldi işte olmadı beceremedik yine gece acile gitttik kimyasal gebelik dediler yarın randevum var bakalım ne dicek doktor....en azından kendimi kaptırmadan ortaya çıktı
canım tebrik ederim sağlıcakla al bebeişinikucağına
meleğim benım günaydın ya inan sabah sabah çok mutlu ettin benı çok sevindim darısı hareketleri olsun inş.söyleme tatlım en güzeli benım annem cümle aleme duyurmuştu sevinçten bu sefer kımseye söylemiyeceğim olursa rabbım seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun bıtanem benım
belfü kötü haber
gecmis olsun be gulum valla bende yasadim iki test yaptim pozitif 5 gun sonra kanama oldu o sevincibilirim ve husran
cnm olacak elbet uzulmek yok yola devam yeterki saglicakla gelsinler kuzum
dün akşam çok kötüydü ama burda gerçekten paylaşımları okuyunca rahatlıyo insan...sizleri seviyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?