• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

tatlım doktor 3 ay ara ver dedi ama teyzemler annemler ara verme dedi düşüğün arkasına hemen hamile kalan çokmuş rahmın hemen toparlanmadığı için çabuk kalınıyormuş benım kürtajdan sonra 6 gün kanamam oldu ama azar azar 2 gündür kesildi ve yoğun akıntı var eee şimdi ben ne zaman adet olacağımı bılmediğim için hesapta yapamıyorum yanı şansımıza eğer adet olmazsam bir aya kadar test yaparım eğer olursamda hesap yaparım bakalım ne olacak hayırlısı geç olsun güç olmasın :34::54:

Alemsin yahu..
Doktora değil de teyzenlere güvenmen ne kadar doğru.
Hemen hamile kalman degıl, bebegın tutunması ve saglıklı olarak gelısmesı daha önemli.
Doktor 3 ayda rahım kendını toplar dıyorsa, bu bılgı birçok araştırmaya dayanmıştır.
Annenlerın teyzenlerın bırkac gozlemınden daha saglam arastırmalardır bunlar.
Bence doktoruna guven.
Acele etme..

günaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim dün akşam evime hırsız girdi polise haber verdik ama bi umut belki bulunurlar :((
canım benım çok geçmiş olsun valla tatlım ben gece camı açmadan uyuyamıyorum suan işte bile tüm camlar acık serin serin ahhh ama evden çıkarken kapatıyorum canım benım cana gelmeyen mala gelsin sizden daha önemli değil tekrar geçmiş olsun dikkat et
Canımıniçi günaydınn:54::54::54::54::54:
Kuzucum ben geçen hafta 4+5 ken keseyi gördük.
Tekrar doktora gitmedim.Önümüzdeki haftalarda düşünüyorum ama doktor kararsızlığı var:( Pek bişey yiyemiyorum şu sıralar
Ohh dualarım seninle bol bol çalışş hayırlısıyla hemencecik yeğenimm olcak :38::38::38::38:
Beraber hamişlik yapcaz:)

oy oy yesin teyzesi onu kuzucuklarım benım :16: meleğim başlıcam bakalım kısmet sağlık sıhatle gelsinde gerisi boş bide bulantısı için tuzlu şeyler ye sabah canım benım bak yiğenıme iyi bak :20: tombiş tombiş :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: olsun anneside tombiş olsun :49::49::38::54:

Emoşummm çok geçmiş olsun :( Çok ciddi boyutta mı peki , polisler ne diyor :(

Alemsin yahu..
Doktora değil de teyzenlere güvenmen ne kadar doğru.
Hemen hamile kalman degıl, bebegın tutunması ve saglıklı olarak gelısmesı daha önemli.
Doktor 3 ayda rahım kendını toplar dıyorsa, bu bılgı birçok araştırmaya dayanmıştır.
Annenlerın teyzenlerın bırkac gozlemınden daha saglam arastırmalardır bunlar.
Bence doktoruna guven.
Acele etme..

canım benım benım zaten bebeğim dr. yüzünden düştü benım 49 kuzenım var onlarda tecrübeli insanlar eskiden korunmamı vardı ha ben korunmuyorum olur yada olmaz sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın tabıkı sağlığı benım için daha önemli bende hemen hamile kalmadım zaten olursa rabbım verir canım acele etmiyorum zaten :34:

canım ya bankada aslında herşeyim ama annemin dügünde taktıgı bilezzik gitti valla polisler parmak izi aldılar ama bulunmaz ya havalarda çok sıcak kapıyı pencereyide açamıcaz artık aman dikkat edin benim aklımın ucundan geçmezdi :((

Kuzucumm allah tekrar yaşatmasın:( Valla tehlikeli vakitler sıcaktan camlara sarılıyoruz:(

merhaba arkadaşlar. bu gün adetimin 23. günü. ben geç yumurtluyorum. dün dr. a gittim yumurtam 16 mm idi. şimdi ovü. testi yaptım hemen 2. çizgi çıktı. 2 günde yumurta 20 mm ye ulaşırmı? bilgisi olan varmı? ve nezaman ilişkide bulunmamız lazım. lütfen yarın demeyin, kocamı göremeeyeceğim:)

merhaba arkadaşlar. bu gün adetimin 23. günü. ben geç yumurtluyorum. dün dr. a gittim yumurtam 16 mm idi. şimdi ovü. testi yaptım hemen 2. çizgi çıktı. 2 günde yumurta 20 mm ye ulaşırmı? bilgisi olan varmı? ve nezaman ilişkide bulunmamız lazım. lütfen yarın demeyin, kocamı göremeeyeceğim:)

Bugün yarın ve ertesi günü değerlendir derim.
Çift çizgiden sonra 24-36 saat arasında yumurta çatlar.ve yanlış hatırlamıyorsam 12 saat devam eder

kızlar nasıslınzı napıyosunuz bakayımmm :)

bi kaç gundur ısleırm cok yogundu neysekı rahataldım sımdı azcık

ufak tefek işler kaldı onalrı yapıyorum yavas yavas :)

kızlar bugün kırmızıların gelmesi gerekiyordu ama henüz gelmedi dün akşam test yaptım belli belirsiz ikinci cizgi cıktı sabah yaptım bida bişey çıkmadı.sanırım bu ay da olmadı:43::43::43:

Nasıl gidiyor canım:) Nasılsın

kızlar bugün kırmızıların gelmesi gerekiyordu ama henüz gelmedi dün akşam test yaptım belli belirsiz ikinci cizgi cıktı sabah yaptım bida bişey çıkmadı.sanırım bu ay da olmadı:43::43::43:

Tatlım az daha sabır, bakarsın gelmiştir bebiş :):38:

Son düzenleme:
ben yine gebelik testi yaptım ve yine belli belirsin bir çizgi çıktı.sonra ovulasyon testi yapayım dedim ikinci çizgi ilkinden daha koyu çıktı.of sabah bida yapıcam varmı acaba

cnm umudlar tukenmesin ins vardir bebek bekle bakalim guzelim uzulmek yokkk

ne olsun be guzelim tam 20 gun uzerine adet oldum ikinci kez bole oluyor iki aydir 20 gunde oluyorum ins onumuzdeki ay duzelir cnm senin iyi olduguna sevindim
canım ya bankada aslında herşeyim ama annemin dügünde taktıgı bilezzik gitti valla polisler parmak izi aldılar ama bulunmaz ya havalarda çok sıcak kapıyı pencereyide açamıcaz artık aman dikkat edin benim aklımın ucundan geçmezdi :((
cnm bnm gecmis olsun yaaaa caniniza birsey olmamis ya bosver cnm cok cok gecmis olsun guzelim
canım benım çok geçmiş olsun valla tatlım ben gece camı açmadan uyuyamıyorum suan işte bile tüm camlar acık serin serin ahhh ama evden çıkarken kapatıyorum canım benım cana gelmeyen mala gelsin sizden daha önemli değil tekrar geçmiş olsun dikkat et

xya bnm arkadas bebegini dusurdu ilk adetini beklemeden hamile kaldi simdi 4 aylik kizi var gulum hemen dogurupta hamile kalanda var hersey bizim icin drum 3 ay bekle dedi bekledim kasinda basladik calismaya 7 aydir olmadi saglik olsun ins cabucak gelir bebleriniz cnmmm:16:

canım benım benım zaten bebeğim dr. yüzünden düştü benım 49 kuzenım var onlarda tecrübeli insanlar eskiden korunmamı vardı ha ben korunmuyorum olur yada olmaz sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın tabıkı sağlığı benım için daha önemli bende hemen hamile kalmadım zaten olursa rabbım verir canım acele etmiyorum zaten :34:

Canım benim ovülasyon testlerimde adete yakın oldukça koyuydu.
Bakarsın olmuştur:)

ya demin bide eczaneden alıp yaptım testi belki internetten aldıklarım kalitesizdir diye ama yine ikinci çizgi açık renkte çıktı..kan verdim demin umarım öğleden sonra öğrenirim.yoksa pazartesiye kalır diyolar..ay çok heycanlıyım.kırmızılar gelmeden bikaç gün önce kendini belli ederdi kahvemi akıntı gelirdi ama hala gelmedi..of bekliyorum

ya demin bide eczaneden alıp yaptım testi belki internetten aldıklarım kalitesizdir diye ama yine ikinci çizgi açık renkte çıktı..kan verdim demin umarım öğleden sonra öğrenirim.yoksa pazartesiye kalır diyolar..ay çok heycanlıyım.kırmızılar gelmeden bikaç gün önce kendini belli ederdi kahvemi akıntı gelirdi ama hala gelmedi..of bekliyorum

Ayy hadi inşallahh :)

Tecrübeli Bayanlar size bir sorum olacak: ovulasyon testlerini çift çizgi çıkana kadar yapıyoruz hergün ,peki çift çizgi çıktıktan sonra devam ediyor muyuz? adetten önce tekrar yumurtlama olabilir mi 2. kez yani.ne dersiniz..?

Gozunaydin cnm hamilesin insAllah

Tecrübeli Bayanlar size bir sorum olacak: ovulasyon testlerini çift çizgi çıkana kadar yapıyoruz hergün ,peki çift çizgi çıktıktan sonra devam ediyor muyuz? adetten önce tekrar yumurtlama olabilir mi 2. kez yani.ne dersiniz..?

Tatlim pozitifi gorunce testi birakabilirsin ve calismaya basla guzelim bnm

Nasıl gidiyor canım:) Nasılsın

Tatlım az daha sabır, bakarsın gelmiştir bebiş :):38:

sağol canım nası olsun ıyıyım ıste mide bulantım var cok havalar sıcak ugrasıyoruz sen nasılsın ?

cnm umudlar tukenmesin ins vardir bebek bekle bakalim guzelim uzulmek yokkk

ne olsun be guzelim tam 20 gun uzerine adet oldum ikinci kez bole oluyor iki aydir 20 gunde oluyorum ins onumuzdeki ay duzelir cnm senin iyi olduguna sevindim

cnm bnm gecmis olsun yaaaa caniniza birsey olmamis ya bosver cnm cok cok gecmis olsun guzelim

ınsallah hayırlısı olsun canım yaa

saat 4 gibi arıycam hastaneyi umarım söylerler sonucu.acayip heycan bastı:52::52::52::52:

Kuzuu saat 4 olmak üzere hemen yaz merakla bekliyorum.

sağol canım nası olsun ıyıyım ıste mide bulantım var cok havalar sıcak ugrasıyoruz sen nasılsın ?

ınsallah hayırlısı olsun canım yaa

Allah yardımcın olsun canım.Bugünleride atlatırsın inşallah:)

Bende koku hassasiyeti ve iştahsızlık var.

Sen kalp atışını kaçıncı hafta da gördün canım

Back