• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Tatlımmm tebriklerrr çok sevindimmm :) Benim de ilk yaptırdığım da 38 di:)
Hamişsin balım.Sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah.Şubat annelerine alim seni hemen :)

sağol canım benim..bu ay dapek umudum yoktu ama sürpriz oldu..umarım kalp atışlarınıda alırımda rahatlarım...kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemicem yani burdaki kızlar hariç

sağol canım benim..bu ay dapek umudum yoktu ama sürpriz oldu..umarım kalp atışlarınıda alırımda rahatlarım...kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemicem yani burdaki kızlar hariç

Süper oldu işte kuzu:)
Kuzucum ben dün kalp atışlarını duydum.6+3ken.
Darısı sana.
Aileler bilmiyor bizim de:) Karnım çıkana dek söylemeyeceğiz.

Darısı sana.

:46::46::46::46: aynı şeyi yaşamaktan korktuğum için kalp atışı duyup bebişi görene kadar söylemek yok. ..sende söyleme boşver kimsenin nazarı deymesinn...salı günü doktora gidicem bakalım görürüz umaRI keseyi

birde gerçekten faydası oldumu bilmiyorum ama bu ay bir hafta falan keçiboynuzu kürü uygulamıştık bide E vitamini içirmiştim kocaya sperm hareketliliğini artırıyormuş.ve bu ay hamile kaldım. sonuçta zararı yok denemekte fayda var derim kızlar...

:46::46::46::46: aynı şeyi yaşamaktan korktuğum için kalp atışı duyup bebişi görene kadar söylemek yok. ..sende söyleme boşver kimsenin nazarı deymesinn...salı günü doktora gidicem bakalım görürüz umaRI keseyi

Kötü düşünmek yok tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

Sat neydi senin.

birde gerçekten faydası oldumu bilmiyorum ama bu ay bir hafta falan keçiboynuzu kürü uygulamıştık bide E vitamini içirmiştim kocaya sperm hareketliliğini artırıyormuş.ve bu ay hamile kaldım. sonuçta zararı yok denemekte fayda var derim kızlar...

hayırlı olsun canım.benimde tesadüfmü bilmem ama hergün düzenli olmasada keçi boynuzu yemiştik eşimle.
akıntım bile değişmişti çok artmıştı ve o ay hamile kaldım.
:49:

Darısı tüm isteyenlerin başına canımcımm:)
Allaha şükürler olsun duydum.Ultrasona göre haftamızda da sorun yok.

Bu ay hamiş olmayan kalmasın , dün hepimize dualarımı ettim.
Hakkımızda hayırlısı

cnm sagolasinnn guzelim dualar karsilikli insALLAH

sağol canım benim isteyen herkese nasip olur inşallah..
canım tebrik ederim sağlıcakla al bebeişinikucağına :54:
Darısı sana.

meleğim benım günaydın ya inan sabah sabah çok mutlu ettin benı çok sevindim darısı hareketleri olsun inş. :nazar::nazar: söyleme tatlım en güzeli benım annem cümle aleme duyurmuştu sevinçten bu sefer kımseye söylemiyeceğim olursa rabbım seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun bıtanem benım :54::54:

meleğim benım günaydın ya inan sabah sabah çok mutlu ettin benı çok sevindim darısı hareketleri olsun inş. :nazar::nazar: söyleme tatlım en güzeli benım annem cümle aleme duyurmuştu sevinçten bu sefer kımseye söylemiyeceğim olursa rabbım seni ve bebişini tüm kötülüklerden korusun bıtanem benım :54::54:

yok korktuğum başıma geldi işte olmadı beceremedik yine gece acile gitttik kimyasal gebelik dediler yarın randevum var bakalım ne dicek doktor....en azından kendimi kaptırmadan ortaya çıktı

yok korktuğum başıma geldi işte olmadı beceremedik yine gece acile gitttik kimyasal gebelik dediler yarın randevum var bakalım ne dicek doktor....en azından kendimi kaptırmadan ortaya çıktı

ya canım benım çok üzüldüm geçmiş olsun rabbım sağlıklı bır bebek nasip etsin sana canım benı üzme kendini vardır bundada bır hayır

Son düzenleme:
belfü kötü haber :43:

gecmis olsun be gulum valla bende yasadim iki test yaptim pozitif 5 gun sonra kanama oldu o sevinci :52:bilirim ve husran:43:
cnm olacak elbet uzulmek yok yola devam yeterki saglicakla gelsinler kuzum

Sağol kuzucummm :) Darısı en kısa zamanda sana tatlım.Nasıl gidiyor, çalışmalar tam gaz devam değil mi:)
Kimseye söylememek en iyi elbette.

belfü kötü haber :43:

:( canım benim ya.Çok geçmiş olsun.
İnan yıkıldım şuan :(

gecmis olsun be gulum valla bende yasadim iki test yaptim pozitif 5 gun sonra kanama oldu o sevinci :52:bilirim ve husran:43:
cnm olacak elbet uzulmek yok yola devam yeterki saglicakla gelsinler kuzum

dün akşam çok kötüydü ama burda gerçekten paylaşımları okuyunca rahatlıyo insan...sizleri seviyorum kızlar:46::46::46:

dün akşam çok kötüydü ama burda gerçekten paylaşımları okuyunca rahatlıyo insan...sizleri seviyorum kızlar:46::46::46:

tatlim sende iyiki varsin dertler tasalr paylastikca azalir
e mudahale edilmedi dimi
cogu kadin zaten bunu yasarmista adet kani olarak atilirmis bilmezmis

Back