- 3 Mayıs 2012
- 824
- 7
- 48
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.761
tatlım doktor 3 ay ara ver dedi ama teyzemler annemler ara verme dedi düşüğün arkasına hemen hamile kalan çokmuş rahmın hemen toparlanmadığı için çabuk kalınıyormuş benım kürtajdan sonra 6 gün kanamam oldu ama azar azar 2 gündür kesildi ve yoğun akıntı var eee şimdi ben ne zaman adet olacağımı bılmediğim için hesapta yapamıyorum yanı şansımıza eğer adet olmazsam bir aya kadar test yaparım eğer olursamda hesap yaparım bakalım ne olacak hayırlısı geç olsun güç olmasın
canım benım çok geçmiş olsun valla tatlım ben gece camı açmadan uyuyamıyorum suan işte bile tüm camlar acık serin serin ahhh ama evden çıkarken kapatıyorum canım benım cana gelmeyen mala gelsin sizden daha önemli değil tekrar geçmiş olsun dikkat etgünaydın kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim dün akşam evime hırsız girdi polise haber verdik ama bi umut belki bulunurlar(
Canımıniçi günaydınn
Kuzucum ben geçen hafta 4+5 ken keseyi gördük.
Tekrar doktora gitmedim.Önümüzdeki haftalarda düşünüyorum ama doktor kararsızlığı varPek bişey yiyemiyorum şu sıralar
Ohh dualarım seninle bol bol çalışş hayırlısıyla hemencecik yeğenimm olcak
Beraber hamişlik yapcaz:)
oy oy yesin teyzesi onu kuzucuklarım benımmeleğim başlıcam bakalım kısmet sağlık sıhatle gelsinde gerisi boş bide bulantısı için tuzlu şeyler ye sabah canım benım bak yiğenıme iyi bak tombiş tombiş olsun anneside tombiş olsun
Emoşummm çok geçmiş olsunÇok ciddi boyutta mı peki , polisler ne diyor
Alemsin yahu..
Doktora değil de teyzenlere güvenmen ne kadar doğru.
Hemen hamile kalman degıl, bebegın tutunması ve saglıklı olarak gelısmesı daha önemli.
Doktor 3 ayda rahım kendını toplar dıyorsa, bu bılgı birçok araştırmaya dayanmıştır.
Annenlerın teyzenlerın bırkac gozlemınden daha saglam arastırmalardır bunlar.
Bence doktoruna guven.
Acele etme..
canım ya bankada aslında herşeyim ama annemin dügünde taktıgı bilezzik gitti valla polisler parmak izi aldılar ama bulunmaz ya havalarda çok sıcak kapıyı pencereyide açamıcaz artık aman dikkat edin benim aklımın ucundan geçmezdi(
merhaba arkadaşlar. bu gün adetimin 23. günü. ben geç yumurtluyorum. dün dr. a gittim yumurtam 16 mm idi. şimdi ovü. testi yaptım hemen 2. çizgi çıktı. 2 günde yumurta 20 mm ye ulaşırmı? bilgisi olan varmı? ve nezaman ilişkide bulunmamız lazım. lütfen yarın demeyin, kocamı göremeeyeceğim:)
kızlar nasıslınzı napıyosunuz bakayımmm :)
bi kaç gundur ısleırm cok yogundu neysekı rahataldım sımdı azcık
ufak tefek işler kaldı onalrı yapıyorum yavas yavas :)
kızlar bugün kırmızıların gelmesi gerekiyordu ama henüz gelmedi dün akşam test yaptım belli belirsiz ikinci cizgi cıktı sabah yaptım bida bişey çıkmadı.sanırım bu ay da olmadı
cnm umudlar tukenmesin ins vardir bebek bekle bakalim guzelim uzulmek yokkkkızlar bugün kırmızıların gelmesi gerekiyordu ama henüz gelmedi dün akşam test yaptım belli belirsiz ikinci cizgi cıktı sabah yaptım bida bişey çıkmadı.sanırım bu ay da olmadı
ne olsun be guzelim tam 20 gun uzerine adet oldum ikinci kez bole oluyor iki aydir 20 gunde oluyorum ins onumuzdeki ay duzelir cnm senin iyi olduguna sevindimkızlar nasıslınzı napıyosunuz bakayımmm :)
bi kaç gundur ısleırm cok yogundu neysekı rahataldım sımdı azcık
ufak tefek işler kaldı onalrı yapıyorum yavas yavas :)
cnm bnm gecmis olsun yaaaa caniniza birsey olmamis ya bosver cnm cok cok gecmis olsun guzelimcanım ya bankada aslında herşeyim ama annemin dügünde taktıgı bilezzik gitti valla polisler parmak izi aldılar ama bulunmaz ya havalarda çok sıcak kapıyı pencereyide açamıcaz artık aman dikkat edin benim aklımın ucundan geçmezdi(
canım benım çok geçmiş olsun valla tatlım ben gece camı açmadan uyuyamıyorum suan işte bile tüm camlar acık serin serin ahhh ama evden çıkarken kapatıyorum canım benım cana gelmeyen mala gelsin sizden daha önemli değil tekrar geçmiş olsun dikkat et
xya bnm arkadas bebegini dusurdu ilk adetini beklemeden hamile kaldi simdi 4 aylik kizi var gulum hemen dogurupta hamile kalanda var hersey bizim icin drum 3 ay bekle dedi bekledim kasinda basladik calismaya 7 aydir olmadi saglik olsun ins cabucak gelir bebleriniz cnmmm
canım benım benım zaten bebeğim dr. yüzünden düştü benım 49 kuzenım var onlarda tecrübeli insanlar eskiden korunmamı vardı ha ben korunmuyorum olur yada olmaz sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın tabıkı sağlığı benım için daha önemli bende hemen hamile kalmadım zaten olursa rabbım verir canım acele etmiyorum zaten
ben yine gebelik testi yaptım ve yine belli belirsin bir çizgi çıktı.sonra ovulasyon testi yapayım dedim ikinci çizgi ilkinden daha koyu çıktı.of sabah bida yapıcam varmı acaba
Canım benim ovülasyon testlerimde adete yakın oldukça koyuydu.
Bakarsın olmuştur:)
ya demin bide eczaneden alıp yaptım testi belki internetten aldıklarım kalitesizdir diye ama yine ikinci çizgi açık renkte çıktı..kan verdim demin umarım öğleden sonra öğrenirim.yoksa pazartesiye kalır diyolar..ay çok heycanlıyım.kırmızılar gelmeden bikaç gün önce kendini belli ederdi kahvemi akıntı gelirdi ama hala gelmedi..of bekliyorum
Gozunaydin cnm hamilesin insAllahya demin bide eczaneden alıp yaptım testi belki internetten aldıklarım kalitesizdir diye ama yine ikinci çizgi açık renkte çıktı..kan verdim demin umarım öğleden sonra öğrenirim.yoksa pazartesiye kalır diyolar..ay çok heycanlıyım.kırmızılar gelmeden bikaç gün önce kendini belli ederdi kahvemi akıntı gelirdi ama hala gelmedi..of bekliyorum
Tecrübeli Bayanlar size bir sorum olacak: ovulasyon testlerini çift çizgi çıkana kadar yapıyoruz hergün ,peki çift çizgi çıktıktan sonra devam ediyor muyuz? adetten önce tekrar yumurtlama olabilir mi 2. kez yani.ne dersiniz..?
Gozunaydin cnm hamilesin insAllah
Tatlim pozitifi gorunce testi birakabilirsin ve calismaya basla guzelim bnm
Nasıl gidiyor canım:) Nasılsın
Tatlım az daha sabır, bakarsın gelmiştir bebiş :)
cnm umudlar tukenmesin ins vardir bebek bekle bakalim guzelim uzulmek yokkk
ne olsun be guzelim tam 20 gun uzerine adet oldum ikinci kez bole oluyor iki aydir 20 gunde oluyorum ins onumuzdeki ay duzelir cnm senin iyi olduguna sevindim
cnm bnm gecmis olsun yaaaa caniniza birsey olmamis ya bosver cnm cok cok gecmis olsun guzelim
saat 4 gibi arıycam hastaneyi umarım söylerler sonucu.acayip heycan bastı
sağol canım nası olsun ıyıyım ıste mide bulantım var cok havalar sıcak ugrasıyoruz sen nasılsın ?
ınsallah hayırlısı olsun canım yaa
Belfum 6. Haftada gorulur kalb atisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?