- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.721
sakın ha meleğim eğer sen böyle yaparsan benı daha çok üzürsin o zaman topiğe birdaha girmem oldumu canımıniçi benım sen çok tatlı ve şeker bir anne olacaksın buna inanıyorum bitanem ya bılıyorsun biz dünür olacağız
Meleğimm sakın sakın.İyice üzme beniBiz burda tanıştık kardeş olduk.
Herşeyimizi bir yaşayacağız.Bilmem mi alcam seni meleği :)
Tüm dualarım sana :)
Peki doktor ne diyor , çalışmalara hemen başlayabiliyor musun
bitanem ben şimdi çıkıyorum senı çok ama çok seviyorum meleğim yarın görüşürüz minnoşum benım
sana yarın uzun uzun yazarım meleğim
slm kızlar 7 gündür aranızda yoktum pazartesi bebeğimi düşürdüm sabah hemende hastanede çok kötüydüm kürtaj yaptılar ne yazıkkii küçük meleğimi kaybettim rabbım hayırlı görmedi belkide ama son defa düşmeden 15 dakıka önce kendisini ve kalp atışlarını gördüm allah kımseye böyle acı yaşatmasın
kızlaaarrrr yardıııım edinnnn
sat 17 mayıs adetin 16.günü ovulasyon testim pozitif çıkmıştı ama 17.günü çalışma oldu.tam 1 hafta sonra kan testi yaptırdım 1,20 çıktı.bu ne şimdi yaaa.çok mu erken yaptırmışım.hamile kalmış olabilirmiyim?
canım acele etmişşsin biraz.regli olmassan tekrar yaptır bence
slm kızlar 7 gündür aranızda yoktum pazartesi bebeğimi düşürdüm sabah hemende hastanede çok kötüydüm kürtaj yaptılar ne yazıkkii küçük meleğimi kaybettim rabbım hayırlı görmedi belkide ama son defa düşmeden 15 dakıka önce kendisini ve kalp atışlarını gördüm allah kımseye böyle acı yaşatmasın
canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.erken yani dimi ? öyle yıkıldım ki sonucu görünce.1 hafta sonra azda olsa değer yükselmez diyosun dimi? inşallah hamileyimdir.dilerim tez vakitte hepimiz mutlu haberler alalım.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
sağol canım benım rabbım böyle nasip etti kısmet değilmiş yavrumun yiyecek ekmeği yokmuş
kanamam oldu pazardan pazartesiye pazartesi sabahı dr. gittik bebeğim orda düştü alatan kontrol ettiler yaşıyordu kesenın içinde kalbide atıyordu meleğimin ama 15 dakıka sonra düştü
Tamam meleğimm güzelce dinlenn kocaman öpüyorummm ve çokkk seviyorumm seni
Yarın görüşürüz balımm
coook gecmi solsun canim cok uzuldum senin adina((( uzme kendini cok olurmu ,,kismeti yokmus bu dunyada demekki ,,hayirlisi olsun herzaman,,,yine gelicektir bebisin tutunacaktir annecigine ,,yeterki psikolojini saglam tut moralini bozma ,,
çok çok geçmiş olsun canım bende yaşadım ne kadar üzülme desekte boş.sadece umudunu kaybetme gelicek umarım bebişlerimiz yakında...
çok geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum ,yaşadıklarını unutmak zaman alıyor ama geçiyor arasıra aklına gelince için acıyor ama geçiyor.inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Meleğimm sakın sakın.İyice üzme beniBiz burda tanıştık kardeş olduk.
Herşeyimizi bir yaşayacağız.Bilmem mi alcam seni meleği :)
Tüm dualarım sana :)
Peki doktor ne diyor , çalışmalara hemen başlayabiliyor musun
tatlım doktor 3 ay ara ver dedi ama teyzemler annemler ara verme dedi düşüğün arkasına hemen hamile kalan çokmuş rahmın hemen toparlanmadığı için çabuk kalınıyormuş benım kürtajdan sonra 6 gün kanamam oldu ama azar azar 2 gündür kesildi ve yoğun akıntı var eee şimdi ben ne zaman adet olacağımı bılmediğim için hesapta yapamıyorum yanı şansımıza eğer adet olmazsam bir aya kadar test yaparım eğer olursamda hesap yaparım bakalım ne olacak hayırlısı geç olsun güç olmasın
Günaydın meleğimmm
Kuzucum o zaman kesildikten sonra ilişkiye olsun her gün.
Hayırlısıyla hemencecik meleğine kavuşacaksın canımıniçi.
İyi ol meleğimm seni çok seviyorummm
bugün nasılsınız ben çok fena grip oldum bu havada olurmu demeyin valla oluymuş soğuk buzlu su içmekten oluyomuş :))
Cnm bekle bakalim hic ovu testi ile gebelik testi yapmadimbu ovu testi battan 1 gun once yada bat gunu kesin kirmizi oluyormuuu gercekten ,,bugun adet olmam gerekiyordu tesrif etmediler,,,ovu testi yaptim negatif ,,gebelik yokmu demek bu??
Gulum ayni seyleri yasamis birisi olarak nirsey diyemiyorum cok gecmis olsun bebegin bekletmeden gelecekslm kızlar 7 gündür aranızda yoktum pazartesi bebeğimi düşürdüm sabah hemende hastanede çok kötüydüm kürtaj yaptılar ne yazıkkii küçük meleğimi kaybettim rabbım hayırlı görmedi belkide ama son defa düşmeden 15 dakıka önce kendisini ve kalp atışlarını gördüm allah kımseye böyle acı yaşatmasın
tatlim evet dengeyi hormon haplari bozuyor gecikme olabilirBenım hazıran 9 du bat ama hala gelmedı adetlerım ,,hıcmı hıc aksamazdı omrumde ılk oldu dıyebılırım ,,fakat gebelıkte yok testler negatıf,,,ben bu ay ılk kez pergorıme50mg dıye bı ılaca baslamıstım 5 gun ıcıyorsun adetın 3 gunu baslayıp ,,((klomenın bı cesıdı canım))) sanırım bu ılac bende gecıkme yaptı(( yada kıst olusturdu bılmıyorum ,,yarın doktora gıdıcem bakalım hayırlısı ,,,
bu arada..... Buraya arada takılıyorum ben dıger topıkteyım ,,hepınızı cok sevıyorum ,,,sızlerden ıyı gelısmeler duymak uzere byeee
5 uzeri gebelik var demek henuz erken lutfen beklekızlaaarrrr yardıııım edinnnn
sat 17 mayıs adetin 16.günü ovulasyon testim pozitif çıkmıştı ama 17.günü çalışma oldu.tam 1 hafta sonra kan testi yaptırdım 1,20 çıktı.bu ne şimdi yaaa.çok mu erken yaptırmışım.hamile kalmış olabilirmiyim?
Ay bende grip oldum yaa 10 gunde zor iyilest esim yoktu trdeydi ve gelince ise koyulduk 11-12-13-16-17 gunler iliski oldubugün nasılsınız ben çok fena grip oldum bu havada olurmu demeyin valla oluymuş soğuk buzlu su içmekten oluyomuş :))
Cnm ilaci icme sadece sogan kuru yap bnm ufakti kistler iki tarafliydi sen adacayi ve sogan kuru ic hemen sokecek zatencanım senin kistlerin boyutu ne kadardı ne kadar sürede geçti ne yaptın banada anlatırmısın ha bide sogan suyu içsem ilaçla birlikte sence iyi gelirmi çok araştırdım herkez rahmi temizledigini söylüyorçok kararsızım içip içmemekte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?