ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kızlarrr hepinizi çok seviyorum.Çok özleyeceğim sizi.
Güzel haberler verin bana:))

Suayım hayatımmm

Hoşçakalınnnn

tamam meleğim benım iyi tatiller bak tatile bebeşimle gidiyorsun oh oh inan senden böyle bir güzel haber almak benı inannılmaz mutlu etti ben hiç birsey yapmadım kuzum allahım senın o güzel yüreğinin sesini duydu ve verdi rabbım sağlıkla kucağına aldırsın gelince görüşürüz

Derdinmi var bak Rabbin sana ne diyor..Şuan seni saran bir derdin mi var ?

Belki şu anda çok dertlisin Belki "artık yeter" diyorsun Belki de kendinden geçmişsindir Belki de ağlıyorsun..

Belki bütün bu musibetlerin sonunda eline bir şey geçip geçmeyeceğini düşünmektesin

O zaman Duy ! Rabbin sana söylüyor;

Sabredenlere, felaketlere karşı dişlerini sıkıp, göğüs gerenlere, mükafatları hesapsız ödenecektir !

Belki de onca insanın içinden neden senin seçildiğini soruyorsun Oysa Rabbinin seçtikleri kıymetlilerdir!

İçinizden mücahitlerle sabredenleri ortaya çıkarıncaya kadar elbette sizi deneyeceğiz!

Hayat bir imtihan değil mi? Her sorun ebedi hayatında yer alan bir tuğla Nefes alıp verdiğin her an yeni bir soruna gebeOnlar olmasaydı sonsuzluk yurdunda sana ait hiç bir şey de olmayacaktı! Derdin yoksa üzül asıl! Dertliysen bil ki; O seni seviyor! Bak, Sevdiğin ne diyor?

ALLAH (cc), hayrını dilediği kişiyi sıkıntıya sokar!

Belki sen Ashab-ı Uhud kadar acı çekmedin Hani kralları onları iman ettikleri için, ateş dolu hendeklere attırmıştı ya!
Belki sen Ebu Zerr (ra) kadar acı çekmedin Amcası inandığı için onu hasıra sarıp yakmıştı ya!

Belki sen Vahşi kadar acı çekmedin Sevgilisi ona "Bana görünme" demişti ya!

Belki sen Yakup (as) kadar acı çekmedin Yusuf'u (as) elinden alınmıştı ya!

Belki sen Hatice (ranha) kadar acı çekmedin Muhammed (sav) yurdundan kovulmuştu ya!

UNUTMA;

Rabbin kimseye dayanabileceğinden fazlasını yüklemez!
Belki kalbindir acıyan,
Belki bedenin,
Belki de ruhundur kıvranan,
Belki de yokluktur seni saran
Belki de bin bir türlü muamma
Her ne durumda olursan ol, diline yakışır bu dua;

LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KÜNTÜ MINEZZALIMIN

Senden başka ilah yoktur Sen bütün noksanlıklardan münezzehsin Şüphesiz ben nefsine zulmedenlerden oldum.

arkadaşlar ben bu ovülasyon testini aldım alalı 2 günde bir yaptım hepsinde ikinci çizfgi silikti anlamadım bu ne demek ki bilen var mı

Arkadaşlar merhaba,

2-3 gündür giremiyordum...Hamilelik haberi veren tüm arkadaşlarımıza tebrikler ve hayırlı bebekler dilerim :) darısı başımıza inşallah !!
Benim 30 mayısta geldi kırmızılar zaten bu ay çok hastaydım ve ümidim yoktu
Geçen ay siklus 26 idi, bu ay 28 oldu ve malesef 30 mayısta geldi kırmızılar (
Çok moralim bozuldu....Beş aydır aktif olarak çalışıyoruz bebek için ve korunmuyoruz....Ne zormuş, ya rabbim ! yardım et nolursun !
Salı günü doktora gidicez eşimle...Bakalım ne diyecek. 6 ay önce gidip görünmüştüm gebelik öncesi testler yaptırmıştım, herşey normaldi..
Ama neden olmuyor bizim de bebeğimiz, giderek umudumu iyice kaybediyorum...Allahım sen büyüksün yardım et bize ya rabbim !!

Gurbet güzeli moralim çok bozul yine geldi kırmızılar ve yine bebek yok !
Listede benim bilgileri tazaleyebilirmisin acaba...6. ay oluyor bu ay ve bat 24-25-26 hazirandan biri (her ay değişiyor benim)
Napıcam ben, dediğim gibi doktora gidicem artık salı günü...Testler mi yapılıyor ne oluyor, hiçbir bilgim de yok !!
Nolur yardım..

Günaydın Kızlar!!

Ben daha önce bu topiğe yazmıştım ama çok gerilerde kalmış bulamadım şimdi :)

BAT ım 8 haziran, 3 aydır bebek istiyorduk, ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandık. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni 2 gün sonra testi tekrarlıcam, inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım..

Benim kistim büyüdüğü için acil hamile kalmam gerekiyordu, ovulasyon testini isteyen herkese tavsiye ediyorum

Senin hissettiklerini bende hissediyorum.Senden haber alınca çok çokk mutlu olmuştum.Aramızda 15-20 gün olacak bebişlerimizin hayırlısıyla.Bu hafta çok sık görüşemezsekte aklım buralarda dikkat etmeye devam unutma.Bende herşey yolunda sıkıntı yok kuzucumm.Kocamannn öpüyorummmm

arkadaşlar ben bu ovülasyon testini aldım alalı 2 günde bir yaptım hepsinde ikinci çizfgi silikti anlamadım bu ne demek ki bilen var mı

Canım hergün testi yapmalısın.Hatta fazla test alabilirsen günde 2 kez yapabilirsin daha takipli olur.Gün içinde 2 test yaparsan 8 saat en az fark olmalı.Misal ben bi 11-12 gibi yapıyordum, bi de 17-18 gibi.

Her yeni ay yeni umutlar demek unutma, hiç belli olmuyor bu işler biliyorsun içini ferah tutup çalışmalara devam.Bu topic çok uğurlu biliyorsun canım.

Tebrikler canımmm :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

kızlar testlerle ilgili bir sorum var... adetim biraz düzensiz en son 25 gün içerisinde tekrar adet oldum... satımın 5. günü test yaptım 2.çizgi yoktu 6.günü çok silik çıktı ve şi,mdi 7.gün 2.çizgi tekrar yok oldu acaba benim yumurtlama günüm dünmüydü?

cnm uzulmeee bitanem olacak iinsAllahhh aminnnnnnnnn
bitanemmm uzulmeee bnmde bu ay erken geldi cok uzuldum ama gecti onumuzdeki maclara bakicaz

yok mu bilgisi olupta yardımcı olacak
cnm bnm bulamadim
gozunaydin cnmmm bnmm
cnm normal degil devam et test yapmaya

kizlar ilk sayfaya giremiyorum o nedenle tablo duzenlemeyi sonra yapicam bir aksilik var ya bakalim

emoşum geçen rüyamda buraya hamileyim diye yazdığını gördüm.
Hayırlara vesile olsun haber ver bana kuzumm

burdayım canım dün akşam itibariyle adet oldum bu ay yumurtayı kaçırmıştım off off niye benim bebegim olmuyo ya testler hep normal ( canım sen kendine iyi bak dinlen bol bol :)

burdayım canım dün akşam itibariyle adet oldum bu ay yumurtayı kaçırmıştım off off niye benim bebegim olmuyo ya testler hep normal ( canım sen kendine iyi bak dinlen bol bol :)

sende bende bu ay suay la belfunun teknyigini deneyecegiz okimi diger kizlar da katilsinnnn
10. gunden itibaren her gun sabahlari cinsel iliski ve biraz yatakta yatmak ins bu ay olacakkkkkk umudumu yitirmedim
test yapmiycam ovu testi

Kızlar doktordan geliyorum keseyi gördüm, kalbi atıyordu. Herşey yolundaymış çok şükür. Allah herkese nasip etsin çok güzel bir duygu eve geldim ağlaya ağlaya bir hal oldum çok tuhaf bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…