- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.661
Kuzucum aldım şimdi sonucu 348yükselmiş sevindim.Batım yarın normalde :) Lekelenmeler olunca tırsıyorum elimde değil kuzucum.
Bu arada senin sayende bu ay sahip oldum bebeğime erken yumurtlamışım sanırım sen demesen ilişki olmayacaktı hafta sonuna bırakacaktım ben :) Allah senden razı olsun, Allah ne muradın varsa versin gülüm.Diğer arkadaşlarda senden faydalansın :)
Tatilde dinlencem merak etme dediğin gibi ilişkide olmadı zaten olmazda kocim sıkıntı yapmıyor
Sende çok çok dikkat et, sağlıkla büyüsün teyzesinin güzeli
Bir hafta buralarda olamayacağım biliyorsun, akşamlar illa el atarım ama
Hepinizi çok seviyorum kızlar güzel gelişmeler durmadan devam etmiş.
Bol hamiş haberi istiyorum.Hamiş olayan kalmayacak.Dualarınızı eksik etmeyinn
Kızlarrr hepinizi çok seviyorum.Çok özleyeceğim sizi.
Güzel haberler verin bana:))
Suayım hayatımmm
Hoşçakalınnnn
arkadaşlar ben bu ovülasyon testini aldım alalı 2 günde bir yaptım hepsinde ikinci çizfgi silikti anlamadım bu ne demek ki bilen var mı
yok mu bilgisi olupta yardımcı olacak
tamam meleğim benım iyi tatiller bak tatile bebeşimlegidiyorsun oh oh inan senden böyle bir güzel haber almak benı inannılmaz mutlu etti ben hiç birsey yapmadım kuzum allahım senın o güzel yüreğinin sesini duydu ve verdi rabbım sağlıkla kucağına aldırsın gelince görüşürüz
arkadaşlar ben bu ovülasyon testini aldım alalı 2 günde bir yaptım hepsinde ikinci çizfgi silikti anlamadım bu ne demek ki bilen var mı
Arkadaşlar merhaba,
2-3 gündür giremiyordum...Hamilelik haberi veren tüm arkadaşlarımıza tebrikler ve hayırlı bebekler dilerim :) darısı başımıza inşallah !!
Benim 30 mayısta geldi kırmızılar zaten bu ay çok hastaydım ve ümidim yoktu
Geçen ay siklus 26 idi, bu ay 28 oldu ve malesef 30 mayısta geldi kırmızılar(
Çok moralim bozuldu....Beş aydır aktif olarak çalışıyoruz bebek için ve korunmuyoruz....Ne zormuş, ya rabbim ! yardım et nolursun !
Salı günü doktora gidicez eşimle...Bakalım ne diyecek. 6 ay önce gidip görünmüştüm gebelik öncesi testler yaptırmıştım, herşey normaldi..
Ama neden olmuyor bizim de bebeğimiz, giderek umudumu iyice kaybediyorum...Allahım sen büyüksün yardım et bize ya rabbim !!
Günaydın Kızlar!!
Ben daha önce bu topiğe yazmıştım ama çok gerilerde kalmış bulamadım şimdi :)
BAT ım 8 haziran, 3 aydır bebek istiyorduk, ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandık. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendimdaha çok yeni 2 gün sonra testi tekrarlıcam, inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım..
Benim kistim büyüdüğü için acil hamile kalmam gerekiyordu, ovulasyon testini isteyen herkese tavsiye ediyorum
cnm uzulmeee bitanem olacak iinsAllahhh aminnnnnnnnnArkadaşlar merhaba,
2-3 gündür giremiyordum...Hamilelik haberi veren tüm arkadaşlarımıza tebrikler ve hayırlı bebekler dilerim :) darısı başımıza inşallah !!
Benim 30 mayısta geldi kırmızılar zaten bu ay çok hastaydım ve ümidim yoktu
Geçen ay siklus 26 idi, bu ay 28 oldu ve malesef 30 mayısta geldi kırmızılar(
Çok moralim bozuldu....Beş aydır aktif olarak çalışıyoruz bebek için ve korunmuyoruz....Ne zormuş, ya rabbim ! yardım et nolursun !
Salı günü doktora gidicez eşimle...Bakalım ne diyecek. 6 ay önce gidip görünmüştüm gebelik öncesi testler yaptırmıştım, herşey normaldi..
Ama neden olmuyor bizim de bebeğimiz, giderek umudumu iyice kaybediyorum...Allahım sen büyüksün yardım et bize ya rabbim !!
bitanemmm uzulmeee bnmde bu ay erken geldi cok uzuldum ama gecti onumuzdeki maclara bakicazGurbet güzeli moralim çok bozul yine geldi kırmızılar ve yine bebek yok !
Listede benim bilgileri tazaleyebilirmisin acaba...6. ay oluyor bu ay ve bat 24-25-26 hazirandan biri (her ay değişiyor benim)
Napıcam ben, dediğim gibi doktora gidicem artık salı günü...Testler mi yapılıyor ne oluyor, hiçbir bilgim de yok !!
Nolur yardım..
cnm bnm bulamadimyok mu bilgisi olupta yardımcı olacak
gozunaydin cnmmm bnmmGünaydın Kızlar!!
Ben daha önce bu topiğe yazmıştım ama çok gerilerde kalmış bulamadım şimdi :)
BAT ım 8 haziran, 3 aydır bebek istiyorduk, ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandık. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendimdaha çok yeni 2 gün sonra testi tekrarlıcam, inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırım..
Benim kistim büyüdüğü için acil hamile kalmam gerekiyordu, ovulasyon testini isteyen herkese tavsiye ediyorum
cnm normal degil devam et test yapmayakızlar testlerle ilgili bir sorum var... adetim biraz düzensiz en son 25 gün içerisinde tekrar adet oldum... satımın 5. günü test yaptım 2.çizgi yoktu 6.günü çok silik çıktı ve şi,mdi 7.gün 2.çizgi tekrar yok oldu acaba benim yumurtlama günüm dünmüydü?
emoşum geçen rüyamda buraya hamileyim diye yazdığını gördüm.
Hayırlara vesile olsun haber ver bana kuzumm
burdayım canım dün akşam itibariyle adet oldum bu ay yumurtayı kaçırmıştım off off niye benim bebegim olmuyo ya testler hep normal( canım sen kendine iyi bak dinlen bol bol :)
çok pis anne olasın var çok istediğim içinmi olmuyo ya pofff(
ah yavrum 3 cocugum olmasina ragmen cok cok sukur
bende deli gibi istiyom ne olcak bnm bu halim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?