- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.581
Kuzucum biliyorsun bende çok umutsuzdum bu aydan.
İnan belli olmuyor bu işler.
Sen çalışmaları eksik etme olacak ben inanıyorum.
Sıkıntıları bırak bi kenara hayatım
Sende beni sevindireceksinn
peki ovulasyon testlerini düzenli kulandın mı ya da faydasını gördün mü
Kuzucum dün kan verdim ve bu sabah idrarda baktım.
Hamileyimmm :)
Çok şaşkınım değerimi daha günüm gelmediği için düşün.
38 çıktı. Cuma yenileyeceğimm
klomen kullanırken yumurta çatlarmı ya bu ay böyle oldu doktorda çok şaşırdı ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum dedi.. benim bata 1 hafta var bakalım anlıcaz ne yapmışım olmuşmu diye.. canım sen suay ın dedigi ilacı kullandınmıda bu ay oldu bende hafif kasık agrısı var ama göğüslerde hiç agrı yok(
peki ovulasyon testlerini düzenli kulandın mı ya da faydasını gördün mü
iste bu guzelim yaa senden umudluydum ben bu ayy ne guzel gozun aydin guzelim bnmmmmm darisi bekleyenklerin basinaaaaa insAllah
cevabı için teşekkurler tebrekler bu aradaGeçen ay bende klomen+ovitrelle kullandım.Ama doktor sadece gün vermişti.Klomen bittikten sonra gitmişti . Belki ihtiyacın yoktu klomene bu sebeple büyüyüp çatlamış olabilir mi?
Ben sadece 13-14-15.ve 20-21-22.günlerde ilişkiye girdim.Suayın dediği ilacı sadece 2 gün kullandım.Çünkü ovülasyon testi yapmamıştım ama meraktan sonradan yapınca yumurtlama günümün 16-17.gün olduğunu düşündüm ve ilacı kestim.Belirtiler adet belirtilerine çok benziyor ayırt etmek çok güç.
Bu ay ovülasyon yapmadım.Tahmini günlerde üstüste ilşkiye girdim sadece 13.14.15.günlerde.
Ovülasyondan faydalı bence.En azından silik çizgi görüldükten sonra ilişki hergün olmalı bence.
Ben bi de bu ay hamile olduğum fikrine ovülasyon ile acaba mı diye vardım.
Çünkü 1 hafta kala çift çizgi koyulaştı.
Kuzucum dün kan verdim ve bu sabah idrarda baktım.
Hamileyimmm :)
Çok şaşkınım değerimi daha günüm gelmediği için düşün.
38 çıktı. Cuma yenileyeceğimm
rabbim en beklemediğin zamanda veriyor demi canım. önemli olan stres yapmamak lazım. çok sevindim inşallah kucağımıza aldığımızda da buradan paylaşırız sevinçlerimizi hep beraber
arkadaşlar bende hamileyim tabloya beni hamile diye değiştirirseniz sevinirimmmmm
eylemsevcan
belfü
cnlarim kutlarim guzellerim bnm arkanizdanda ben gelcem hadi bakalimmmm
harika çok sevindimay darışı başıma darısı başıma....naptınız söle bende uygulıycam
CNM BNM bende grip oldum uyusutmusum oksur oksur fenayim bide 20. adet oldum 6 gun onceeee esim yok trye gitti bakalim yaa hakkimizda hayirli vakitte gelsinler insAllahh
Geçen ay bende klomen+ovitrelle kullandım.Ama doktor sadece gün vermişti.Klomen bittikten sonra gitmişti . Belki ihtiyacın yoktu klomene bu sebeple büyüyüp çatlamış olabilir mi?
Ben sadece 13-14-15.ve 20-21-22.günlerde ilişkiye girdim.Suayın dediği ilacı sadece 2 gün kullandım.Çünkü ovülasyon testi yapmamıştım ama meraktan sonradan yapınca yumurtlama günümün 16-17.gün olduğunu düşündüm ve ilacı kestim.Belirtiler adet belirtilerine çok benziyor ayırt etmek çok güç.
Bu ay ovülasyon yapmadım.Tahmini günlerde üstüste ilşkiye girdim sadece 13.14.15.günlerde.
Ovülasyondan faydalı bence.En azından silik çizgi görüldükten sonra ilişki hergün olmalı bence.
Ben bi de bu ay hamile olduğum fikrine ovülasyon ile acaba mı diye vardım.
Çünkü 1 hafta kala çift çizgi koyulaştı.
aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn ins saglicakla alin bebelerinizi kucaginizaa insAllahgurbetgüzeli
Allah sanda en kısa zamanda nasip etsin tatlım çok şükür bize etti senide aratmasınnnnnnnnnnnnn
ben bu ay bal çörekotu kürü yaptım yanlız onunda etkisi olabilir
eklerim ins hemen kalirsin guzelimmmmbu tabloda bende olmak istiyorum. 1 ay ovu. testi kullandım. ama ilişki zamanını tutturamadık sanırım:) dün sipariş verdim yeni testlerimi, bu tabloyu görünce.
SAT:23 MAYIS BAT: BİLMİYORUM 30-35 gün arası adet görüyorum.YAŞ: 30 6 aydır istiyoruz. İstanbul ve ilk çocuk
bari eşine söylede bol bol gebelik testi alsın tr den.:)))
orda pahalı demıştın oyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?