ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar merhaba nasılsınız

ya suay dan hala haber yok mu çok merak ediyorum ????

sizler naıslınzı nası gidiyo ben pek iyi değilişm ya çok bulantım var

kızlar merhaba nasılsınız

ya suay dan hala haber yok mu çok merak ediyorum ????

sizler naıslınzı nası gidiyo ben pek iyi değilişm ya çok bulantım var

Merhaba canım,

Şu sıralar burası pek yoğun değil.Suaydan hala haber yok 10 günlük raporu vardı hala dinleniyor olmalı.Haftasonu umarım haber gelir

Merhaba canım,

Şu sıralar burası pek yoğun değil.Suaydan hala haber yok 10 günlük raporu vardı hala dinleniyor olmalı.Haftasonu umarım haber gelir

kızlar ben iyiyim cuma günü iş başı yapacağım çok şükür kanamam yok 15 gün sonra dr. gitcem ay-she cim sanada çok teşekkür ederim ben yokken çok güzel idare etmişsin şimdi annemdeyim kızlar aklınız bende kalmasın belfücüm canım benım umarım sende güzel haberlerle gelirsin kuzucum

uzun zamandır göremedim seni canım. nasılsın? nasıl gidiyor?

valla ayni, derslerime yogunlastim daha cok, burda daha yeni sabah oluyor ve sabaha kadar calistim, daha yeni yaticam...haberler sende, mide bulasntisi basladi mi? aman dikkat et kendine, cigete dokunma, maydonoz yeme

Bilmiyorum ama şuan kasıklarımda ağrı var

Aklım çok karıştı:44:

kasikta agri olur zaten, kan testi imkanin yok mu?

Son düzenleme:

Suayımmm canımın içi çok sevindimm balımm :) Çok özledim seni.
Bak herşey yoluna girdi güzelim :) Çok seviyorum senii

Erken değil mi kan testi için?

Suayımmm canımın içi çok sevindimm balımm :) Çok özledim seni.
Bak herşey yoluna girdi güzelim :) Çok seviyorum senii

Erken değil mi kan testi için?

evet meleğim çok sıkıntılar çektim ama çok şükür kanamam yok şimdi 15 gün sonra yine gitcem ozaman bebeşimiz 9 haftalık oluyor inş. bir sıkıntı olmaz o gün gelenen kadar kuzucum bende senı çok seviyorum meleğim

Selam kizlar, suay canim nasil gidiyor

Belfü"cüm kiz senden gelecek güzel haberi bekliyorum ben daima!

nedense senden böyle baska bir enerji geliyo bana

sen cok iyi ve nazik bir bayansin bence,veeeeee biran önce Allahin izniyle annecik olmalisin

Canımsın canımm :)

Beyazlım utandırdın valla beni
Şimdilik beklemem gerektiğini düşünüyorum, çok ta umutlu değilim
Belirtiler var ama yanıltıcı olabilir biliyorsun.
Aldığın enerji haklı çıkar tatlım
Sende çok içten , sıcak ve ince bir hatunsun
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

sagol tatlim

evet ya sonucta bir cok belirti yasiyoruz ama sonunda hüsrana ugrayabiliyoruz.

Allahim hepmize saglikla hayirli evlatlar nasip etsin..

canim hem her ay yeni umut birgün gelecek

Merhabaa, ben de sitee yeni üye oldum..

Benim sol yumurtalığımda 6,5 cm kistim var, yaklaşık 5 yıl önce yine aynı yumurtalığımdan kist alındığı için, doktorum tekrar ameliyat olmamı önermedi. Acil bir şekilde çocuk sahibi olmamızı önerdi. Fakat ben henüz 1 yıllık evli olduğumdan bu kararı verene kadar bi 6 ay geçti son 2 aydır deniyoruz, bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. SAT 11 Mayıs BAT 9 Haziran. 11. gün ovulasyon testine başladım, 12.gün çift kalın çizgiyi yakaladım. 13. gün de yaptım testi bu sefer 2. çizgi silik çıktı. Yumurtlamamın üzerinden henüz 6-7 gün geçti sanıyorum ama çok merak ediyorum sonucu. Çünkü doktorum 2 ay kendiniz deneyin sonra gelin, kistin büyürse önce onu almamız gerekebilir dedi, bu benim son şansım gibi birşey en erken ne zaman test yaparsam sonucu öğrenebilirim acaba?

Merhaba hoşgeldin canım,
Allah gönlüne göre versin, inşallah hamişsindir.
En erken yumurtlamadan sonra 10. günden itibaren diye biliyorum.Kan testi olarak.
İdrarda çıkması çok zor

Merhaba hoşgeldin canım,
Allah gönlüne göre versin, inşallah hamişsindir.
En erken yumurtlamadan sonra 10. günden itibaren diye biliyorum.Kan testi olarak.
İdrarda çıkması çok zor

Çok teşekkür ederim canım cevabın için.. o zaman 4 haziran pazartesi gününü kendime hedef belirleyip o gün kan testi yaptırayım :)

merhabalar, cumartesi gittim doktora, adetliyken ne kadar zor oluyormuş muayene çok sıkıldım Allahtan doktor çok ii, semen testi yaptırcaz nasipse cumartesi onun sonuçlarını göndericem doktora inşallah hayırlısı olur hepimiz için..

Hakkında hayırlısı olsun canım:)

Kızlar selam,

Ben gecen ay periodumun 26. gününde regl olmuştum. Ama o ay ovülasyon testi 10. ve 11. günlerde pozitifti.
Bu ay ise biliyorsunuz cok hasta oldum ve 1 yada 2 kere deneyebildik. Sürekli ilaç kullandım antibiyotik vs soğuk algınlığından ve sanki içim dışıma çıkacakmış gibi öksürüyordum 2 haftadır. Simdi öksürük cok azaldı. Bu ay da ovülasyon testi 12. ve 13. günlerde pozitif cıktı. Yani gecen ay 11. gün desek siklus 25 gün sürmüş, 26. günün sabahı regl olmuştum. Bu ay da aynı mantıktan 13 + 14 eşittir 27 gün ve benim 28. gün sabahı regl olmam gerek. Bugün 26. gündeyim. Çoook düşük ihtimal bebiş gelmesi, zira çalışma yaptığımız gün ateşim 38'e yakındı...O derece kötüydüm. Üstelik eşim de aynı şekilde hastaydı.
Ama kendimi alamıyorum işte, bir umut inşallah gelmez kırmızılar diye dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…