- 28 Mayıs 2020
- 61
- 27
- 8
- 33
- Konu Sahibi zeynom4435
-
Çalıştığım için bir kaç testi farklı saatlerde yaptım ama son iki test aynı saatte yaptım sıvı almına dikkat ederek yaptım ayrıca benim yumurta reverzim düşük amh 1.37 ikinci bi yumurtalama olur mu bilmiyorum kiTekrar yumurtlama için erken değil mi. Tüm testleri aynı zamanda mi yaptınız sıvı alımına dikkat ederek
Arka arkaya yumurtlama olmaz diye düşündüm şimdi ama 5. Gün sıvı alımına dikkat etmemiş olabilir misiniz halen aynı yumurta çatlamamış olabilir belkide. Gebelik belirtisi olunca yumurtlama gibi koyu çıktığını duydum ovüde, ama oda adete yakın bi tarihte öyle oluyormuş. Bence siz bugünüde değerlendirin riske atmamak için teste de devam edin.Merhaba arkadaşlar bu ay Ovulasyon testi ve incir kürü yaptım Ovulasyon testim ayın 3 ve 4 pik oldu 5 inde yani dün silikleşti ama bugün tekrar koyulaştı sizce ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz resimler ekte
Adetime daha çok var ayın 17 si gözüküyorOvu gebelikte de koyulasiyor diye okumuştum gecikme olursa kan verin bence
Aslında sıvı alımına dikkat ettim ama bilemedim evet bugünü de değerlendirelim artıkArka arkaya yumurtlama olmaz diye düşündüm şimdi ama 5. Gün sıvı alımına dikkat etmemiş olabilir misiniz halen aynı yumurta çatlamamış olabilir belkide. Gebelik belirtisi olunca yumurtlama gibi koyu çıktığını duydum ovüde, ama oda adete yakın bi tarihte öyle oluyormuş. Bence siz bugünüde değerlendirin riske atmamak için teste de devam edin.
Amin amin isteyen herkeseAslında sıvı alımına dikkat ettim ama bilemedim evet bugünü de değerlendirelim artıkİnşallah çatlar ikinci bir yumurta da vardır inşallah ikizlerim olur( amin)
Evet çok güzel bir nimet ikiz evlat aynı anda büyür gider bide bir kız bir erkek olsa tadından yenmez bu beklediğimiz sürelerin acısını çıkarırızAmin amin isteyen herkesebende çok istiyorum ikiz çok tatlı oluyorlarrrr
Amin amin canımEvet çok güzel bir nimet ikiz evlat aynı anda büyür gider bide bir kız bir erkek olsa tadından yenmez bu beklediğimiz sürelerin acısını çıkarırızinşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin hepimize
İnşallah amin Allah kalbine göre versin. Yumurtlama günlerimiz aynıymış buarada benimde 3 temmuz yumurtlama. 3 temmuzdan beri sol kasığımda ince bir sızı Batma hissediyorum. İnşallah tuttuğu içindirAslında sıvı alımına dikkat ettim ama bilemedim evet bugünü de değerlendirelim artıkİnşallah çatlar ikinci bir yumurta da vardır inşallah ikizlerim olur( amin)
Bakımı çok zor ama. Hamileliği çok zor. Bilemedim ben istermiydinEvet çok güzel bir nimet ikiz evlat aynı anda büyür gider bide bir kız bir erkek olsa tadından yenmez bu beklediğimiz sürelerin acısını çıkarırızinşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin hepimize
Ama doğurdun mu iki tane çıkıyor orası çok güzel ben olayım burasına tavımBakımı çok zor ama. Hamileliği çok zor. Bilemedim ben istermiydin
Amin inşallah canım bayram da çifte bayram yaparız inşallahİnşallah amin Allah kalbine göre versin. Yumurtlama günlerimiz aynıymış buarada benimde 3 temmuz yumurtlama. 3 temmuzdan beri sol kasığımda ince bir sızı Batma hissediyorum. İnşallah tuttuğu içindironun dışında çizgi silindi. 3 temmuzun üzerine 12 13 gün sonra test yapsak gebe olduğunu ögrenenler var tutmuşsa. Hadi inşallah ikimizede Sen bugünde dene nolur nolmaz
Evet ikinci defa test yapayım bakalım ne çıkacakYa sağ ve sol yumurtalıktan birer gün arayla yumurtladınız 2. Yumurtlama yani ya da 5.gün testinde sorun var test çıkartmadı aynı yumurta hala çatlamadı elinizde test mevcutsa sıvı alımını kesip gece 12 gibi tekrarlayın isterseniz
Bende bir ayda iki defa yumurtlama gördüm o ay da çift çizgiMerhaba arkadaşlar bu ay Ovulasyon testi ve incir kürü yaptım Ovulasyon testim ayın 3 ve 4 pik oldu 5 inde yani dün silikleşti ama bugün tekrar koyulaştı sizce ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz resimler ekte
Ya sağ ve sol yumurtalıktan birer gün arayla yumurtladınız 2. Yumurtlama yani ya da 5.gün testinde sorun var test çıkartmadı aynı yumurta hala çatlamadı elinizde test mevcutsa sıvı alımını kesip gece 12 gibi tekrarlayın isterseniz
Battan kaç gün sonra çift çizgi oldu bir de ikiz miBende bir ayda iki defa yumurtlama gördüm o ay da çift çizgisana da nasip olsun inşallah
11. Gün silik bir çizgi vardı hassas gebelik testinde tek bebekBattan kaç gün sonra çift çizgi oldu bir de ikiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?