- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- Konu Sahibi zeynom4435
Siliniyo kuzum çatlamış ya da çatlamak üzere değerlendir bi iki gün daha üst üste benceŞimdi bir daha yaptım testten bir bakar mısın yine çizgi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siliniyo kuzum çatlamış ya da çatlamak üzere değerlendir bi iki gün daha üst üste benceŞimdi bir daha yaptım testten bir bakar mısın yine çizgi var
Bugün tekrar test yaptım ben ekledim bakar mısın yumurta çatlamadı diye düşünüyorumSiliniyo kuzum çatlamış ya da çatlamak üzere değerlendir bi iki gün daha üst üste bence
Kuzu biraz net çeker misin diğer günlerin fotoğrafı varsa onlarıda atta net belli orda zatenBugün tekrar test yaptım ben ekledim bakar mısın yumurta çatlamadı diye düşünüyorum
Canım benim 2 Temmuz’da çizgi koyu olmaya başladı 3 ve 4 Temmuz’da pik oldu 5 Temmuz’da silik çizgi çıktı dün 6 Temmuz’da tekrar ikinci çizgi çıktı sıvı almına dikkat ettim hatta 3 saat olmuştu hiç bişey tüketmemiştim akşam üstü 5 gibi yaptım tekrar çizgi çıkınca saat 23 de tekrar yaptım yine çizgi var bugün 17 de tekrar test yaptım yine hafif çizgi var beni. Amh düşük o yüzden yumurta çatlamadı mı diye şüphelendim testlerin görüntüsünü ekledim bide bu ay incir kürü yaptım 15 günKuzu biraz net çeker misin diğer günlerin fotoğrafı varsa onlarıda atta net belli orda zaten
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?Kuzu biraz net çeker misin diğer günlerin fotoğrafı varsa onlarıda atta net belli orda zaten
Değerlendir genede ama düşük ihtimal bence. Doktor çatlamış demeseydi döngü gününe takılma derdim ben geöen ay 22.gün yumurtladım tutmadı gerçi ama geö yuumrtluyorum yaniMerhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?
Bende iki ay önce geç yumurtlamıştım sanırım çünkü 40 gün adet olmamıştım sürekli ovülasyon testi yapmadığım için de bilmiyorum açıkcası ne zaman olduğunu inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşuruz çok zorlu bir süreçmişDeğerlendir genede ama düşük ihtimal bence. Doktor çatlamış demeseydi döngü gününe takılma derdim ben geöen ay 22.gün yumurtladım tutmadı gerçi ama geö yuumrtluyorum yani
Genelde döngüm uzun ortalama olarak hep geç yumurtluyorum 18-19-20-21 vs umutsuzluk çöktü bu ay bilmiyorum. Etkisini atamadım üstümden ..Bende iki ay önce geç yumurtlamıştım sanırım çünkü 40 gün adet olmamıştım sürekli ovülasyon testi yapmadığım için de bilmiyorum açıkcası ne zaman olduğunu inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşuruz çok zorlu bir süreçmiş
Umutsuzlaşma canım düzenli olarak adetten sonra ovülasyon testi yap bakalım değerlendir inşallah tutarGenelde döngüm uzun ortalama olarak hep geç yumurtluyorum 18-19-20-21 vs umutsuzluk çöktü bu ay bilmiyorum. Etkisini atamadım üstümden ..
Bat ne demek acaba :))Battan kaç gün sonra çift çizgi oldu bir de ikiz mi
5 dk bekledin mi pekiBen bugün ikinciyi yaptım yumurtlama var gibi değil mi?
Başlangıç adet tarihiBat ne demek acaba :))