Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Laboquick marka ve innovita kıyaslaması. Her ikisini ben de aynı idrarla denedim Laboquick daha iyi sonuç bence. İnnovita çok koyu çıkarıyor ve benim daha yumurtam 19 mm di. Yani demem o ki yarın bi daha yapın.
Laboquick marka ve innovita kıyaslaması. Her ikisini ben de aynı idrarla denedim Laboquick daha iyi sonuç bence. İnnovita çok koyu çıkarıyor ve benim daha yumurtam 19 mm di. Yani demem o ki yarın bi daha yapın.
Merhaba. Size birsey sormak istiyorum ovulasyon testinde pik gördüğümüz gün degilde ertesi gunu yani catlama gününü degerlendirsek gebelik şansi azaliyor mu / formda arattim pek yazan bulamadim bununla ilgili
Merhaba. Size birsey sormak istiyorum ovulasyon testinde pik gördüğümüz gün degilde ertesi gunu yani catlama gününü degerlendirsek gebelik şansi azaliyor mu / formda arattim pek yazan bulamadim bununla ilgili
Hayır azalma olmaz,sperm sorunu olan bireylerde genelde yumurtlama döneminde her gün değil 2 günde bir ilişki önerilir..sperm sorunu olmasa bile bir gün kaçırmanız şansınızı azaltmaz diyeceğim o ki
Bende innovita testi aldım ama almaz olaydım sürekli pozitif çıkıyordu yanıltıyordu beni . En iyi sonuç laboquıck veriyor gerçekten o testi takip ederek gebe kaldım