Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle, pik olan günleri mi değerlendirmiştiniz hatırlıyor musunuz?
Evet canım o gün ve ondan sonra ki 2 gün daha değerlendirdik , bir de belinin altına mutlaka yastık koy onunda çok faydası var.

İlişki demi beklerken mi yastık koycaz
afedersin erkek boşalırken belinin altna yastık koy bekle 15 dk snra ayakları havaya kaldır 15 dk da öle bekle , mümkünse wc ye çıkma o gece ve ayağa kalkma sabaha kadar öyle uyu ben eşime ayaklarımı tutturum baş aşağı beni sallamasını söylemiştim dedim ulaşsın yumurtalara hahha

Merhabalar saglikla kucaginiza alin insallah. Bence cok guzel yapmissiniz :) bizde 1 senedir deniyoruz fakat olmuyor ovu testi ile takip ediyorum bende ama son 2 aydir esimde bi isteksizlik var ne yapacagim bilmiyorum yumurtlama gunleri bos geciyor ovu testimi ekliyorum sadece 20 ocak degerlendirdik sizce ihtimal var midir?

Eklentiler

• Screenshot_20190123-113720_Gallery.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 182
Ayy cok güldum ya Allah seni ama guzel sonuc çıkmış bas asagi sallama dışında digerlerini bende denicrm :)
Tam pik oldugu gunu degerlendrmissinz snrm insAllah tutmustur cnm ben pek anlamiorum daha testlerden ama bilgili olanlar biser der snrm :) bat ne zmn simdi mart 3 mu

Insallah canim ya. 3-4 subat canim bat

Canım sen doktora gittin mi peki ? bir yumurtalıklara baktırsaydın , eşinde aynı şekilde.
O zaman şöyle tavsiye vereyim bebek istediğin ile ilgili yada o günün ovü günü olduğuunu söyleme , fantezi kıyafetler falan alabilirsin birde bal ceviz tarçın vs. verebilirsin eşine. İhtimal her zaman var ama sen bu düşünceyi aklına getirme hiç , stres de bebek olmasına engel oluyor , hiç bekleme işte o zaman süpriz oluyor. Doktora gitmediysen mutlaka git derin , gitmişkende duphaston un faydalı olduğunu duydum kullansam sakıncası var mı diye sor istersen, progesteron içerdiği için döllenen yumurtanın tutnmasını sağlıyor , bazen farkında olmadan biz bu döllenme oluşurken üzerine adet gördüğümüzde sökebiliyoruz bunun farkına varmıyoruz. Bu progesteron içerikli ilaçta onun tutmasını sağlıyor. İnşallah allahım isteyen herkese nasip eder canım benim.

baş aşağı sallamayı ben uydurdum tabi , kaç aydır denedik olmadı sallayınca belki yerine ulaşır diye düşünmüştüm Dene ovu testi çok faydalı almadıysan hmen al derim

Gittim canim sagli sollu cikolata kisti var bende, daha once ameliyat olmustim ama yenilemis kistler sagda 2.5 solda 3 cm cikolata kisti var ve sag tupum kapali ama bunlar icin bi bal karisimi kullandim 3 aydir, yumurtlamayi da guzel etkiledigini gordum , bana iyi geldi. Cani m fantezi kiyafetler susler pusler coraplar takilar yapmadigim sey yok. Ama toplasan 4 kez iliski oldu 4. De ovulasyonun pik yaptigin gun. Ama yjmurta catladigi gun bos gecti cani m ben yurt disinda yasiyirum dedigjn ilac burds yoktur ama burdan ben bakarjm progesteron iceren baska bi ilac

Bende bu ay ilkkez ovu testi denedim 21inde gece çatlamam oldu büyük ihtimalle. 19-20-21-22si olmak üzere değerlendirdik insallah güzel güzel sonuçlar alırız

Tesadüf testlerini burda gördüm canım,
İnsallah tutmusturrr AMİN! Spermler 1-2gün yasıyormuş sanırım, insallah hayırlı haberlerini alırız

ayy çikolata kisti çok kötü ya bende 11/12 cm çapındaydı kistler bağırsağıma yaışıktı , yumurtalığım anormlleşmişti , açık ameliyat oldum daha snrasında oluşmasın diye de lucrin tedavisi gördüm 6 ay geçici menepoza soktu doktorum , maşallah diyip bi daha oluşmadı. Bu hani cep sodaları varya 1lt suyun içine azcık ondan atar günlük o 1 lt suyu içerdim. Ovulosyon günlerin düzenli ise pik e yakın ilişkide bulunma spermler daha kaliteli olur, piki gördüğün o 3 gün değerlendir bir de adet bitiminden bir sonraki günü değerlendir güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Insallah canim ya. 3-4 subat canim bat
İnşALLAH hayrlısı
ay kuzum hadi bu test işe yarasında gelsin bebişin bu ay artık
İnşALLAH cnm ya bklm piki yakalayabilicem mi
baş aşağı sallamayı ben uydurdum tabi , kaç aydır denedik olmadı sallayınca belki yerine ulaşır diye düşünmüştüm Dene ovu testi çok faydalı almadıysan hmen al derim
Bu ay deniyorum cnm bklm ovu testini
Bende bu ay ilkkez ovu testi denedim 21inde gece çatlamam oldu büyük ihtimalle. 19-20-21-22si olmak üzere değerlendirdik insallah güzel güzel sonuçlar alırız
İnşALLAH guzel sonuclar alırsn cnm

Kizlar ustteki bugun ki ovu testi fotoda cok belli degil yine cok cok silik ama bekleyince hafif koyulasiyor ya ilk 5 dkkayi baz alicam demi zaten bekleyince de yine silik ama belirginlesiyor

Eklentiler

• Screenshot_20190123-161445.png
    760,7 KB · Görüntüleme: 99
  • FOTO_20190123_161517.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…