- 5 Şubat 2019
- 58
- 57
- 8
- 34
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
İnşALLAH guzel haberled alirsn cnm gelişmelerden hqberdar et lutfendoktorada gittim yumurta çatlamış o ağrı döllenme ağrısı olabilir. 10 gün sonra gel bakalım dedi. şuanda kokusuz akıntım var fazlasıyla birde bilemiyorum yani kendimi hamileliye alışıtıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum dua edin kızlar nolur
tabiii haberdar ederim ama kafamı karıştırıran birşey var doktor 11 mm yumurtan var demişti bunun üzerine 3 gün sonra yumurtam çatladı yani günde 2mm büyüse 16-17 mm ulaşmıştır ancak o yumurta döllenebilirmi? 18-21 mm arası na kaliteli yumurta diyorlar ya o konuda kafam çok karışıkİnşALLAH guzel haberled alirsn cnm gelişmelerden hqberdar et lutfen
Yeterli büyüklüğe gelmeden de catlama oluyor mu ki pek bilgim yok benmtabiii haberdar ederim ama kafamı karıştırıran birşey var doktor 11 mm yumurtan var demişti bunun üzerine 3 gün sonra yumurtam çatladı yani günde 2mm büyüse 16-17 mm ulaşmıştır ancak o yumurta döllenebilirmi? 18-21 mm arası na kaliteli yumurta diyorlar ya o konuda kafam çok karışık
Yeterli büyüklüğe gelmeden de catlama oluyor mu ki pek bilgim yok benm
Ne zmn cikti cnm ikinci cizgi cok beklemeden ciktiysa var gibi canim hadi hayırlısıEki Görüntüle 2255488 Böyle çıktı bugün gebelik testi yaptım adetime daha 1 hafta var sizce varmı birşey
Lh testi yaptın mı cnm hicEki Görüntüle 2255488 Böyle çıktı bugün gebelik testi yaptım adetime daha 1 hafta var sizce varmı birşey
Lh testi yaptım çok çok silik çıktı bu sabah ilk idrarımla hcg testi yaptım ilk negatifti bi saat sonra falan baktım böyleydi kafam çok karıştı dahada 1 hafta var adetime anlamadım gittiLh testi yaptın mı cnm hic
Gebelik olduğunda lh de koyu çıkıyor diolar ama yaniltadabilir herkeste ayni olmuyormuş sen yarin bi daha hcg varsa yap istersen cnm bi ay bnmde sonradan çıkan silik cizgi olmustu ama negatiftiLh testi yaptım çok çok silik çıktı bu sabah ilk idrarımla hcg testi yaptım ilk negatifti bi saat sonra falan baktım böyleydi kafam çok karıştı dahada 1 hafta var adetime anlamadım gitti
benimde cuma günü regl olmam gerekiyordu hala olmadım evde test yaptım negatif çıktı çarşamba doktora gidicem bakalım ne olcak . inşallah ikimizde hayırlı haberleri alırız allahın izniyle:)esinko naptin canım yeni haber var mi hayırlısıyla insAllah
Aynı şekil şu an bende de ağrı var alt karnım ve kasıklarimdan bıçak sapladilar sanki oyuyolar orayı hareket ettikçe batıyor kuyruk sokumum da aynı afedersin ne ki bu şimdi takvime göre benim bugün bat ama ovu testinde 11 Nisan da gördüm piki
Anladm cnm hadi hayrlisi bklmbenimde cuma günü regl olmam gerekiyordu hala olmadım evde test yaptım negatif çıktı çarşamba doktora gidicem bakalım ne olcak . inşallah ikimizde hayırlı haberleri alırız allahın izniyle:)
İnşALLAH hayırlısıyla güzel haberi alırsın cnm aynen öyle mümkün olmuyor kafanı tamamen başka şeylere verince bi nebze işteMerhaba bende ovülasyon testi denemeye başladım bu ay geçen ah kimyasal gebelik geçirdim, umarım bu ay bende mutlu umutlu sağlıklı haberler alırımstres yapmayınca oluyor diyo herkes ama yapmamak elde mi
İnşALLAH hayırlısıyla güzel haberi alırsın cnm aynen öyle mümkün olmuyor kafanı tamamen başka şeylere verince bi nebze işte
İnşALLAH cnmO şeyleri umarım bulur ve daha sakin kalmaya çalışabilirim
Aleyküm Selam cnm ay masAllah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin yakızlarr selamm nasılsınızz bugün 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim sizinle paylaşmak istedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?