• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi hep negatif çıkıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üstteki bugünün alttaki de 4 Aralık'ın yani dr yumurtlama var dedikten 2 gün sonra. 2 aralıktakini silmişim ama o da böyleydi hep böyle çıkıyor bnm testlerim

Eklentiler

• 20171212_001230.jpg
    20171212_001230.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 400
  • 20171204_135658.jpg
    20171204_135658.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 393
Hadi hayırlısı bakalım bak bnm yumurtlama testleri de hep negatif çıkıyor yukarıya attım.

Aaa evet gördüm cnm aynen negatif çıkıyor bence fazla gğvenme o testlere. Ben yumurtladığıma eminim hissettim yani akıntı falanda oldu. Sende de öyledir canım bugüne kadar normal düzende yumurtlama olduysa bence fazla kafaya takmamak lazım. Testler yanıltıyor bence bizde çok kafaya takıyoruz

Şaka gibi yaaa cihazlar arıza çıkarmışmışmış yarın’dan önce çıkmazmışmışmış sonuçlar. Nasıl beklicem ben yarına daha çok var offfff.
Ay şimdi aklıma geldi oğluma hamileyken bnm de olmuştu. Kan verdim makineler bozuldu. Kadın doğumdan devlet hastanesine ordan oraya gittim durmuştum ama sonucunda hamile olduğumu öğrenmiştim

Ay şimdi aklıma geldi oğluma hamileyken bnm de olmuştu. Kan verdim makineler bozuldu. Kadın doğumdan devlet hastanesine ordan oraya gittim durmuştum ama sonucunda hamile olduğumu öğrenmiştim

Şimdi çıkmış sonuç maalesef negatif. Yine bir hayal kırıklığı......

IMG_1148.jpg

Of olsun Cnm hayırlısı olsun

Ben dün ne fark ettim biliyormusun? Son 3 ayda adet döngüm 38 günmüş. BAT 24 aralık olması lazım. Yani yumurtlama günüm bu ay’ın 10u civari falandı. O hafta da çok çalıştık eşimle. Herzamanki gibi ben çok erken tahlil yaptırdım sabırsızlıktan :))

Tamamen yanlış hesaplamışım, o kadar kafayı takmışım ki vallah dün fark ettim takvime detaylı baktığımda. Hâlâ ümidim var yani. Birde tuhaf bir şekilde hissediyorum birşeylerin olduğunu, var gibi sanki içim çok huzurlu mutlu. Yine de günüm gelmeden test mest yapmayacağım.

Ben dün ne fark ettim biliyormusun? Son 3 ayda adet döngüm 38 günmüş. BAT 24 aralık olması lazım. Yani yumurtlama günüm bu ay’ın 10u civari falandı. O hafta da çok çalıştık eşimle. Herzamanki gibi ben çok erken tahlil yaptırdım sabırsızlıktan :))

Tamamen yanlış hesaplamışım, o kadar kafayı takmışım ki vallah dün fark ettim takvime detaylı baktığımda. Hâlâ ümidim var yani. Birde tuhaf bir şekilde hissediyorum birşeylerin olduğunu, var gibi sanki içim çok huzurlu mutlu. Yine de günüm gelmeden test mest yapmayacağım.
Ay hadi bu ay benden umut yok senden güzel haber alalım inşAllah

Benimde bunun ovülasyon testinde ilk günüm adetim biteli iki gün oldu yapmaya başladım sıvı alımına dikkat ederek yaptım ama bu şekilde olması normalmi benim ilk denemem böylemi oluyo notmalde 79BCD3F1-145D-4B3B-975D-01DBCB0AC2E4.jpeg

Back