- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Benim de hep negatif yaaYa kızlar benim testler bozuk mu bi halta yaramıyor mu anlamadım. İnternetten sipariş etmiştim 20 tane (Labo...) Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Hep negatif hep negatif çıkıyor. Çoktaaan çatlamış olmalı yumurtam o kadar da tanıyorum bedenimi. Son iki gündür de hafif akıntım var. Dün ve ondan önceki gün ikinci çizgi hafif belirgin çıktı, fakat diğer çizgi kadar değil. Bugün ise ikinci çizgiyi hiç göremedim. Daha da yapmam artık yeter vallah
Benim de hep negatif yaa
Ben 29 Kasımda gittim 11 mm yumurtam vardı 2 aralıkta tekrar gittim yumurta görünmüyor çatlamış dedi. Eve geldim test yaptım yine silik. Sinir bozucuAy çok siniz bozucu dimi yaaaa!!!!
Adetime 9 gün kaldı, geldi de geçti çoktan yumurtlama. Daha da test mest yapmam yeterince sinirimi bozdu
Adet günüme kadar bekleyeceğim genelik testi için, sabırlı olacağım.
Senin Bat ne zaman canım?Ben 29 Kasımda gittim 11 mm yumurtam vardı 2 aralıkta tekrar gittim yumurta görünmüyor çatlamış dedi. Eve geldim test yaptım yine silik. Sinir bozucu
Pcos var bende eğer düzenli olursa 20 Aralık diye bekliyorumSenin Bat ne zaman canım?
Sivi alimina dikkat ediyor musun??? Belki markayla alakalidir...
Ben hiç pozitif görmedim labaquick de kullamdım şimdi innovation diye bir marka kullanıyorum bence bende sorun varEvet ediyorum, testten birkaç saat önce sıvı alımını mininuma indiriyorum malum sıkışık olmamak lazımmış. O markadan 20 tane var hepsi mi bozuk acaba?
Ben hiç pozitif görmedim labaquick de kullamdım şimdi innovation diye bir marka kullanıyorum bence bende sorun var
Hiç bilmiyorum ki yaptır istersem bat ne zmndi senin?7 tane ovü, 2 tane de gebelik testim var elimde bi bitmediler. Yarın kan testi yaptırsam çıkar mı sence?
Hiç bilmiyorum ki yaptır istersem bat ne zmndi senin?
Benim de aşağı yukarı aynı zamanlar. Benim yok ama eminim inşAllah sende vardır çok heyecanlı16-19 arası. Döngüm her ay farklı olduğu için tam gününü bilemiyorum. Ben en iyisi cumaya kadar bekleyeyim garanti olsun
Benim de aşağı yukarı aynı zamanlar. Benim yok ama eminim inşAllah sende vardır çok heyecanlı
Yok cnm biliyorum neyse hayırlısı olsunNerden biliyorsun canım daha çok var o güne sende de çıkar inşallahNegatif düşünmeyelim lütfen. Yeterince negatiflerle uğraşıyoruz zaten.
Canım ne yaptın merak ettim ?Nerden biliyorsun canım daha çok var o güne sende de çıkar inşallahNegatif düşünmeyelim lütfen. Yeterince negatiflerle uğraşıyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?