• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi hep negatif çıkıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Ya kızlar benim testler bozuk mu bi halta yaramıyor mu anlamadım. İnternetten sipariş etmiştim 20 tane (Labo...) Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Hep negatif hep negatif çıkıyor. Çoktaaan çatlamış olmalı yumurtam o kadar da tanıyorum bedenimi. Son iki gündür de hafif akıntım var. Dün ve ondan önceki gün ikinci çizgi hafif belirgin çıktı, fakat diğer çizgi kadar değil. Bugün ise ikinci çizgiyi hiç göremedim. Daha da yapmam artık yeter vallah:KK20:

Şu an kasıklarım ağrıyor yattığım yerde. Sizce beklediğim mucizenin işareti olabilir mi? Acaba döllenme olduğu için mi hep negatif çıktı test?

Ya kızlar benim testler bozuk mu bi halta yaramıyor mu anlamadım. İnternetten sipariş etmiştim 20 tane (Labo...) Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum. Hep negatif hep negatif çıkıyor. Çoktaaan çatlamış olmalı yumurtam o kadar da tanıyorum bedenimi. Son iki gündür de hafif akıntım var. Dün ve ondan önceki gün ikinci çizgi hafif belirgin çıktı, fakat diğer çizgi kadar değil. Bugün ise ikinci çizgiyi hiç göremedim. Daha da yapmam artık yeter vallah:KK20:
Benim de hep negatif yaa

Ay çok siniz bozucu dimi yaaaa!!!!
Adetime 9 gün kaldı, geldi de geçti çoktan yumurtlama. Daha da test mest yapmam yeterince sinirimi bozdu:KK45:
Adet günüme kadar bekleyeceğim genelik testi için, sabırlı olacağım.
Ben 29 Kasımda gittim 11 mm yumurtam vardı 2 aralıkta tekrar gittim yumurta görünmüyor çatlamış dedi. Eve geldim test yaptım yine silik. Sinir bozucu

Bitmek bilmeyen kasık ağrılarım, arada misem de bulanıyor gibi...daha önce hiç yaşamadığım belirtiler. Öyle kafama da fazla takmadım bugün bütün gün eşimle dışardaydık güzel bir gün geçirdik hiç aklıma gelmedş nerdeyse. Kasık ağrılarım olduğu anlarda eşim sirek hamile olabilirmisin diye sorup duruyor. En sonunda kızdım söyleyip durma şunu bilmiyorum ona bağlamıyorum diye:KK45:

Şu an çok akıntım var ama test yine negatif gösterdi...galiba bu testler bi b*ka yaramıyor:KK34:

Sivi alimina dikkat ediyor musun??? Belki markayla alakalidir...

Evet ediyorum, testten birkaç saat önce sıvı alımını mininuma indiriyorum malum sıkışık olmamak lazımmış. O markadan 20 tane var hepsi mi bozuk acaba?:kızgın:
Ben hiç pozitif görmedim labaquick de kullamdım şimdi innovation diye bir marka kullanıyorum bence bende sorun var

Back