-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Merhaba canım noldu senin son durum
bekliyorum halaMerhaba canım noldu senin son durum
Hadi ya bendede belirti yok catladigi gün ve ertesi gün dehşet kaşık ve bel ağrısı sonrasında sıfır test yapicam bende akşam çıkmaz ama bir ümit işte en büyük hobim test yapmakbekliyorum halayarın regl günüm ama hiçbir belirti yok
İnşallah vardır kızbekliyorum halayarın regl günüm ama hiçbir belirti yok
çok umudum yok ya bende hiç belirti yokİnşallah vardır kızbayramlik hediyemiz olsunlar artık yeter valla
Benimde yok ama belirti olmadan hamile kalan tonlarca kadın var. Diğerleri benxe ya düzensiz adet oluyor yada farklı bişey ben Mayıs'ta bir gebelik yaşadım hatta adet bile oldum 3 gün üstüne ama düştüçok umudum yok ya bende hiç belirti yok
alt karnımda hafif sancı giriyor 2 gündür. ve iki gündür aşırı üşüyorum. biz soğuk aldim diye tahmin ediyoruz o yüzden hep bitki çayı falan içiyorum iki gündürBenimde yok ama belirti olmadan hamile kalan tonlarca kadın var. Diğerleri benxe ya düzensiz adet oluyor yada farklı bişey ben Mayıs'ta bir gebelik yaşadım hatta adet bile oldum 3 gün üstüne ama düştüo derece yani
Az önce bir test yaptım harikaydı negatif adetime 8 gün var erken ama dollense çıkardı birazcıkalt karnımda hafif sancı giriyor 2 gündür. ve iki gündür aşırı üşüyorum. biz soğuk aldim diye tahmin ediyoruz o yüzden hep bitki çayı falan içiyorum iki gündürvalla gebelik testleri de negatif çıkınca ne bilim
yok be daha çok erken çıkmaz.Az önce bir test yaptım harikaydı negatif adetime 8 gün var erken ama dollense çıkardı birazcık
Sen test yaptın mı hiç canım hiçyok be daha çok erken çıkmaz.
yaptım bugün negatifSen test yaptın mı hiç canım hiç
İnanç yoksa kesin hamilesin ben çok rüya gördüm bu hafta neler neler umarım vardır yoksa bilinaltini yapay zekalara saticam. Hamile gördüm 32 haftalık hemde testler pozitif gördüm altınlar falan çokta dua ettim ama Allah'ın taktiri tabi yoksa bir ay ara verip tekrar Dr yollarıyaptım bugün negatifdoktor erken daha dedi adetinin 4-5 gün gecikmesini bekle dedi ama galiba hasta olcam içimde hiç inanç yok
ayy benim de annem parmağımda iki tane altın yüzük görmüş geçen. ikiz çocuğun olacak diyor simdiİnanç yoksa kesin hamilesin ben çok rüya gördüm bu hafta neler neler umarım vardır yoksa bilinaltini yapay zekalara saticam. Hamile gördüm 32 haftalık hemde testler pozitif gördüm altınlar falan çokta dua ettim ama Allah'ın taktiri tabi yoksa bir ay ara verip tekrar Dr yolları
Bence olcak eşim az önce yaptım testinalip shop yapmış çizgi var diyo agladi yavrum yaayy benim de annem parmağımda iki tane altın yüzük görmüş geçen. ikiz çocuğun olacak diyor simdieşim de 2-3 gün önce rüyasında beyaz güller görmüş. ay rüyalara kaldık be
hahaha ya çok tatlısınızBence olcak eşim az önce yaptım testinalip shop yapmış çizgi var diyo agladi yavrum yabelki işaret bunlar kız neye yorarsak o olsun inşallah
İçime doguyo bence hamilesin senhahaha ya çok tatlısınızvalla ne biliyim kanser olcam stresten olacak bir gün biliyorum ama ne zamaaan?
değilsem hamile bulacam seniİçime doguyo bence hamilesin senAllah'ın izniyle canım benim gönlünü ferah tut
Tamam kız İstanbul esenlerdeyimdeğilsem hamile bulacam seni
hadi bakalım sana inanarak bekliyorumTamam kız İstanbul esenlerdeyim
Az önce ananem bana kicin çıkmış gebemisim dedi aynen şu böreğinin etkisi dedimhadi bakalım sana inanarak bekliyorum